reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

reklama
oj faworki też super Dagamit byłabym bardzo wdzięczna!
Dubeltówka I Zolza wstawcie koniecznie przepisy! Zawsze chciałam pączki sama zrobić ale odwagi mi brak.Ale strasznie boje się pilnowania że się ciasto przepiecze w piekarniku a przy pączkach czy faworkach to nie ma takiego problemu

hej brzuszki!

widzę dziś macie pracowity poranek... i Z WASZEJ WINY i ja idę do kuchni robić muffinki :)

a zołza jak Ci ciacho jogurtowe wyjdzie to też proszę wrzuć przepis, bo chodzi za mną od jakiegoś czasu, a sama nigdy jeszcze nie robiłam, przepisów wygooglałam mnóstwo, ale skąd ja mam niby wiedzieć, który najlepszy ;)

No i miłej sobotki wszystkim życzę :)

Faworki wrzuciłam na wątek kulinarny - polecam, sprawdzone własnoręcznie! A ja na pewno skorzystam z Waszych przepisów na pączki! :-D

Kasiawilde, pachnie pięknie, ale czy dobre - będę wiedziała wieczorem ;-) I jak coś, wrzucę przepis w poniedziałek :-)

Dagamit, już widziałam - ale mi narobiłaś ochoty... CHolerka, ale będę grubaskiem! ;-) Bo zamierzam wcielać w życie te przepisy... Mmmmmniam! :-)

A my dzisiaj idziemy na kinderbal dwulatka i liczę na tort bo aż mnie ściska na myśl o bitej śmietanie:)))To u mnie już jakiś nałóg. A faworki też chętnie ściągnę od was bo nigdy mi nie wychodzą.

dobra zaczynam od faworków bo akurat składniki mam wszystkie. Poza wódką lub spirytusem. Rodziców nie ma a oni mają na pewno w barku .Chyba nie zauważą jak im podwędzę trochę

Antar, my często robimy sobie banany z bitą śmietaną, rodzynkami [tudzież innymi suszonymi owocami] i polewą [ja toffi, mój mąż czekoladową]. Chyba nigdy nam się ten zestaw nie znudzi :-) Ale dawno nie jedliśmy, trzeba będzie dziś to nadrobić :-)

Cinamon, he he, nie sądzę, żeby zauważyli taka ilość. A właśnie, dlaczego w faworkach musi być alkohol??

reklama
Zołza, Cinamon, jak zrobicie faworki, to koniecznie powiedzcie, czy wyszły - bo za ten przepis gwarantuję własną głową, przetestowałam wielokrotnie :-) Jak nie wyjdą, to przyjmę wszelką krytykę :-D
Zołza nie utyjesz więcej, niż po pączkach :-D, a alkohol uniemożliwia wchłanianie oleju, w którym się smażą

Do góry