reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

marta24...no to babcia pojechała z tekstem...ludzie nie mają wyobraźni...i najpierw coś powiedzą a potem pomyślą...mam nadzieje że wytłumaczycie sobie z mamą żeby takie teksty sobie darowała...a jak upieką się bułeczki daj znać czy wyszły i czy smakowały

reklama
marta24 moja też wkurza mnie czasami.Twierdzi że Aleksander jest materialistą i podpuszczała go ostatatnio że chce odkupić nienarodzonego brata i jaka cene daje.
Niby to miały być żarty ale takie pokazujące jaki Aleksander jest, z tym że jego można zmanipulować ale i swój rozum ma i wie gdzie są granice.
Później przepraszała ,ale wiem że myślała co innego.
Moja jest zazdrosna troche żeAleksander ma lepszy kontakt z teściową niż z nią,ona jest tą surową babcią dziecku nie wolno biegać,kzyczeć a ni daj bóg nakruszyć u niej na dywan:angry::angry::angry:Aleksander nie przepada za nią i okazuje to, a winna jestm ja bo jak ja dziecko wychowałam .

ja już po spacerku :-) miło było nawet sie nie zdyszałam ;-) moje nowe buty zdały test i czuje sie super :-) ide odgrzać gulasz :-)

ciekaw jestem jaka babcią bedzie moja mama :)) ale widze ze nie łatwo jest z babciami :-)

ale sobie maraton zrobiłam 2 godziny prasowania uff....

Ja wróciłam ze spacerku z psem - ślicznie jest! :-) Teraz idę robić naleśniki. Nie mogę się zdecydować na farsz, więc będą dwa - twarogowo-szpinakowy i twarogowo-pomarańczowy :-)

Witam się przed wieczorkiem....

U nas pogoda przepiękna, 15 stopni, słoneczko, lekki wietrzyk...pranko na dworze wysuszyło sie w mig...

Nie miałam kiedy zajrzeć..dzien mam dziś całkiem dobry, wiec i ze zdwojoną siła ruszyłam do porządków domowych...do tego poszperałam na allegro, za czymś do biegania po domu i za płaszczykiem....

Ale napisałyście, ze hoho...wybaczcie ale nie dam rady odpisać każdej, gdzieś mam myśli poplątane..

No ale co z tego, spacerku nie zaliczyłam...bo z Filipem nie ma mowy..

Wyspałam się jak nigdy, mąż zabrał małego na dół, zamknął drzwi i godzinkę snu twardego jak kamień mi podarował - normalnie jakbym dwie noce przespała...:tak:

No to i ja się z wami witam.Tak jak mysia napisała u nas pogoda piękna.W południe wybrałam się na spacerek.Aż grzech nie skorzystać z tak pięknej pogody.Dziś rano M znowu zrobił mi niespodziankę i dostałam lody z dostawą do łóżka.Zaskakuje mnie coraz bardziej.Może dlatego że jutro jedzie w swoje rodzinne strony a to jest 450 km od i wróci dopiero w niedzielę w nocy:-(
Dziś w nocy podobnie jak zolza nie mogłam spać.Strasznie zmęczona teraz jestem.Zmykam się położyc na troszkę.Może uda mi sie choć godzinkę przespać.

cześć dziewczyny.
przepraszam,że tak z doskoku,ale od wczoraj mam tę chole... migrenę i jak tylko jakis ruch wykonam to mam podwójny puls w skroniach:no:

ja na obiad tez ziemniaczki i kotlecik,a chłopaki spaghetti mieli.
teraz wróciłam ze sklepu,bo mi język uciekał i zapodałam sobie Karmi malinowe,pepsi w puszce,kinder bueno,loda Romero i 2 żelki:-D

miałam też dziś nieprzyjemne spotkanie ze znajomą(bo nie koleżanką):też jest w ciąży ma na 26 maja, i gada mi dzis z dumą,że ona to popala papierosy i piwo też walnie a co!na początku nie mogła palić bo wymiotowała,ale teraz juz jest ok:baffled:,jej koleżanki tez paliły i piły i dzieci zdrowe miały...
zapytana przeze mnie czym się kieruje:koleżankami czy własnym rozumem skwitowała na cały głos ,że jej nie przegadam,że ja to jednak jestem kłótliwa i ludzie jak mi dupę obrabiaja to mają rację!
zaczęłam się śmiać z jej głupoty i powiedziałam Nara i odeszłam.:szok:

reklama
no a ja spałam przez 2 godziny jak mops :szok:
ale jestem prze szczęśliwa :-) i mam teraz dużo wigoru, przeczytałam w jednej książce dla ciężarnych, że ponoć żeby zasnąć i smacznie spać całą noc (obiektywnie) to przed spaniem mały spacer - hmmm mam nadzieję że mój M. będzie chciał ze mną dziś pójść

Ironia ja też prasowałam ale tak z godzinkę i nasze zeczy które sie nazbierały, a teraz idę dalej prasować :biggrin2:

edit:

Justynka ale idiotka z tej twojej znajomej,:baffled: brak słów też bym po takim haśle poszła, dobrze zrobiłaś

Do góry