reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

dagamit - bez kitu nerwy biorą nawet jak się czyta o takich rzeczach a co dopiero jak się widzi coś takiego, biedna dziewczynka...i Ty tez biedna że musiałaś być świadkiem takiej sytuacji

reklama
Witajcie Kochane
Melduje się. Od wtorku jesteśmy w domku. He he wzięłam Was z zaskoczenia. To chyba Radzio mnie wziął z zaskoczenia :-)
Opowieść wrzucona- krótka tak samo jak i poród.
My się docieramy. Przemek jest zazdrosny o braciszka, ale mam nadzieje, że szybko mu minie.

ironia jaki słodziak, a smoczek na pół buźki :-)

Ostatnia edycja:
mamusiu dzięki, czuje się całkiem nieźle. Pierwszego wieczoru po powrocie do domku dopadł mnie mega dół, bo tak mi było przykro, że mój starszak płakał jak brałam małego na ręce :-(
A fizycznie no cóż, rana troszkę boli szczególnie po całym dniu, ale generalnie nie narzekam. Mam w domu dwa skarby i nic innego nie jest ważne :-)
Ty też się doczekasz :-) Mnie moje dzieci lubią brać z zaskoczenia, bo zarówno Przemek jak i Radek wyskoczyli niespodzianie.

Dagamit - aż mam ciarki na ciele po tym co przeczytałam :szok: Faktycznie, wypadałoby od razu zadzwonić na policję czy do straży, żeby ktoś pomógł temu maluchowi.... Takie matki to nie matki! Mam nadzieję, że ktoś z przechodniów zainterweniował!

Moje dziecko mnie rozbawiło prawie do łez. Nie bardzo wiedział co ma zrobić w domu, bąknął coś na temat nietoperza, że nie umie narysować. Powiedziałam mu, że ja też nie umiem tego rysować. Koniec końców stanęło na tym, że chyba miał narysować tego nietoperza... Przyniosłam kompa, w googlach wyszukałam jakieś obrazki nietoperza i powstało takie dzieło, że musiałam je szybko schować do teczki, bo prawie płakałam :-) Mama z Romkiem mówią: no co, jest nietoperz? No jest, widać, że dziecko rysowało?, no widać, no i o to chodziło :-D

Julia i Beniu to Sliczne dzieciątka, ale nam się mamusie rozpędziły że za niedługo niewiele nas zostanie na Bb do rozpakowania.
Ja juz po obiadku i zaraz z męzem jedziemy na zakupy.
Znów się na burze szykuje mam nadzieję że przejdzie bokiem.
Dagamit -masakra jak to przeczytałam, normalnie nóż w kieszenie się otwiera -to jest dopiero patologia :/
Ramari -to się nazywa szybki poród, ja się troszkę takiego obawiam bo mam ponad 20 km do szpitalai modlę się zeby mnie nie wzięło w "szczycie" ruchu w Krakowie bo chyba w aucie bym rodziła :)))) Jeszcze raz gratulacje!!!
Iza - ale masz słodziaka w domu :)))))))

To ja zmykam i do wieczorka, może znów się ktoś rozpakuje :)))

Dagamit -masakra jak to przeczytałam, normalnie nóż w kieszenie się otwiera -to jest dopiero patologia :/

Dagamit - aż mam ciarki na ciele po tym co przeczytałam :szok: Faktycznie, wypadałoby od razu zadzwonić na policję czy do straży, żeby ktoś pomógł temu maluchowi.... Takie matki to nie matki! Mam nadzieję, że ktoś z przechodniów zainterweniował!

dagamit - bez kitu nerwy biorą nawet jak się czyta o takich rzeczach a co dopiero jak się widzi coś takiego, biedna dziewczynka...i Ty tez biedna że musiałaś być świadkiem takiej sytuacji

dagamit matko swieta, faktycznie przydałoiby sie zeby tej mamuscie tez ktos tak przysadził, moze na nastepny raz opamietałaby sie, choc w sumie to wątpie. To juz zupełna patologia, ze nawet nie było jej wstyd postapic tak w miejscu publicznym w biały dzien, to sie na policje i do opieki nadaje. Biedne dziecko
Na szczęście od razu podbiegli przechodnie do tej matki, ale po minie widziałam, że w ogóle ona nie widzi nic złego w tym co zrobila. Do teraz mnie to gryzie, bo gdybym nie była w aucie tylko przechodziła, to chyba wezwałabym straż miejską albo policję. Ciągle mnie trzęsie jak o tym pomyślę :-(

ramari witaj:)Ale fajnie ,że już w domku jesteście:)Super.Zazdroszczę strasznie tak błyskawicznej akcji!!Powiedz gdzie w końcu rodziłas??Na Borowskiej??Jak wrazenia ze szpitala???

dagamit masakra jakbym złapała tą babę za łeb to walnęłabym między oczy i o podłogę!!!!!!!!!!!!Normalnie szkoda słow!!Oby odebrali jej prawa do dziecka!!

iza pokaz nietoperka:)

reklama
hej BEZLITOSNE BRZUSZKI!!!!!

nie było mnie tu od południa i czytania tyle,ze az oczy bolą:szok:

ja dzis taki miły dzionek,najpierw jedna kolezanka na kawce porannej i pogaduchach,pozniej z druga na wyjezdzie z jej maluszkiem...zaraz mężus wróci i tak miło dzionek zleciał;-)oby wiecej takich do rozwiązania....a stopy mam pierwszy raz wieksze niż mogłaym sobie je wyobrazic!!!!tak spuchły,ze jakies bulwy sie po bokach az zrobiły....az mi wstyd było jak siedziałam w pizzerii-dobrze,ze mialam dresiki długie,bo aż patrzec na nie nie mogłam.

poza tym, mam nadzieje,ze maluszke nie bedzie sie szybciej wybierał na swiat po wczorajszych tak silnych skurczach a dzis pojawiła sie budyniowata wydzielina..a wczesniej takiej nie mialam:confused:a pamiętam,że kiedyś już czytałam,że któreś z Wa steż tak miały....

Do góry