mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
dagamit - bez kitu nerwy biorą nawet jak się czyta o takich rzeczach a co dopiero jak się widzi coś takiego, biedna dziewczynka...i Ty tez biedna że musiałaś być świadkiem takiej sytuacji
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dagamit -masakra jak to przeczytałam, normalnie nóż w kieszenie się otwiera -to jest dopiero patologia :/
Dagamit - aż mam ciarki na ciele po tym co przeczytałamFaktycznie, wypadałoby od razu zadzwonić na policję czy do straży, żeby ktoś pomógł temu maluchowi.... Takie matki to nie matki! Mam nadzieję, że ktoś z przechodniów zainterweniował!
dagamit - bez kitu nerwy biorą nawet jak się czyta o takich rzeczach a co dopiero jak się widzi coś takiego, biedna dziewczynka...i Ty tez biedna że musiałaś być świadkiem takiej sytuacji
Na szczęście od razu podbiegli przechodnie do tej matki, ale po minie widziałam, że w ogóle ona nie widzi nic złego w tym co zrobila. Do teraz mnie to gryzie, bo gdybym nie była w aucie tylko przechodziła, to chyba wezwałabym straż miejską albo policję. Ciągle mnie trzęsie jak o tym pomyślę :-(dagamit matko swieta, faktycznie przydałoiby sie zeby tej mamuscie tez ktos tak przysadził, moze na nastepny raz opamietałaby sie, choc w sumie to wątpie. To juz zupełna patologia, ze nawet nie było jej wstyd postapic tak w miejscu publicznym w biały dzien, to sie na policje i do opieki nadaje. Biedne dziecko