reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Nie wiem Trasia, ale widocznie jakoś to jest szkodliwe... Ale tu teraz czytam, że niektóre dzieci już w 1 dobie prześwietlane, to mu chyba nic nie będzie jak ja się prześwietlę??

Aestima spokojnie, Miesio już duży jest. Nic mu nie będzie. Skoro on nie butelkowy to i tak nie masz wyboru. Tak jak piszesz, czasem to maluszki muszą być prześwietlane...

Aestima wydaje mi się, że to jakieś bajki z tym rtg i niekarmieniem...przecież maluchy też prześwietlają, to jest promieniowanie i wpływa na komórki, a w mleku komórek przecież nie ma. Wydaje mi się, że tylko rtg z kontrastem dotyczą te obostrzenia, bo kontrast dostajesz dożylnie

ja cos kiedys slyszalam ze taki napromieniowanie moze zahamowac laktacje, dlatego sie niepowinno. Ale ciezko powiedziec co tu sie zgadza, a co to tylko bajki.

dzieki wszystkim za info o biletach

Aestima
Gratutuluje udanych eko zakupów:-)
Mela dzisiaj znowu zajadała suszone eko daktyle.
Jak bysmy jutro wieczorem sie widziały to mam dla Miesia marchewkowa z ryzem bo Olek dzisiaj plul nia na 2 metry. 3/4 sloika zrobisz mu z tego sos czy cos :-D jutro otwieramy marchewke z ziemniakami ostatnio spotkała sie z uznaniem (zjadł 2 i 1/2 łyzki-az) ale jak by co to tez Miesiowi zostanie.
I na tym koncze sloiki obiadkowe, moze sama marchewke jeszcze zobaczymy - pauza na 2 tygodnie
Przepraszam tak sie rozpisałam a to na innym watku powinno byc.

wiecie co? A dziś na kosza pojechał i wraca koło McDonalda, poprosiłam go, żeby w drodze powrotnej McFlurry mi kupił, to skomentował, że strasznie dużo słodyczy jem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ja mu piwa w weekend nie wypominałam...

reklama
moon - batem chłopa ot co :D mi tez tak ostatnio M powiedział...no wiecie co.. :crazy:

marta
- pedagog z wykształcenia, specjalista ds marketingu i obsługi klienta z etatu i e-marketingowiec z zamiłowania i zleceń :) reklama pr marketing to uwieeeelbiam ;-)

uff skonczylam na dzis prace...padam na pysk...

powiedzcie czy takie cos wam sie podoba...to tylko szkielet i zaczątki wiec nic cudownego tymbardziej ze budzet mam okrojony i nie moge dawac za duzo za taka kase ;) www.swidniacznkitest.aq.pl

trasia
- super ze wzystko juz wiecie ! oby mala juz pozbyla sie tych alergii eh...

aestima - wariatka co ty z ta dynia zrobic wiejołin już bylo ;-) :-D mi ciocia zrobila pakieciki do zamrazalki swojskie indyk, marchew, por, pietruszka, seler, ziemniak :) wszystko wrzucam i mam rosolek dla siebie i reszte dla benka ;)

ahhh tyle bo oczy mi odpadają...zjadlam chinszczyzne i chyba nie zasne taka nakrecona jestem jak chiński budzik ;) :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Do góry