Witajcie,
Ja dziś do niewyspanych się zaliczam - Maja ze 4 razy z zatkanym noskiem się budziła, a o 7 był koniec spania...Do tego taka szarówka za oknem, że światło muszę mieć zapalone żeby nie żyć jak krecik.
Aestima pewnie z kontrastem Ci rezonans robią i dlatego mówią o karmieniu. Może da się bez kontrastu zrobić? Weź sobie zatyczki do uszu, bo strasznie głośno jest
mamusia u nas to samo z budzeniem się po ululaniu wieczorem, tylko że ja cyca nie daję. Wychowawczy jak masz możliwość to bardzo dobra rzecz - ja strasznie współczuję dziewczynom, które muszą teraz wrócić do pracy, nie wyobrażam sobie nie obserwować rozwoju Mai, chociaż czasem wychodzę z siebie. Poza tym my nie mamy nikogo zaufanego do opieki, a moja Mama pracuje...
marta no w szoku jestem

Ty obniżaj poziom w łóżeczku, żeby mały nie wypadł!!!
marta ja to leń jestem tą rehabilitacją, może 15-20 min dziennie na to poświęcam

jesteś kolejną osobą, która mnie kusi zakupami(po Aestimie). Nie wiem czy do tesco się nie przejadę jak poranne korki się rozładują. Trochę mi się nie chce bo pada, ale co tam;-)
trasia ja Cię uduszę jak będziesz pisać o tym Waszym spaniu do południa...
AgataR chyba to wiadro jadu w domu później wylewasz, bo tutaj w ogóle nie ma śladu po nim;-)
Doris ja też maniaczą jestem w sprawdzaniu siuśków i kup i poziomu wilgotności pieluchy;-) a ostatnio Maja raz dziennie sika jak już jej nową pieluchę podłożę i dupsko wymyję
ironia u nas też dziś marudzenie...
Dziewczyny, u mnie okna nie będą pomyte, firanek prawie nie mam

Na święta jedziemy do moich rodziców, więc się nie przejmuję. Posprzątam przed wyjazdem, bo nie lubię do bałaganu wracać, chociaż i tak się nakurzy...