mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
dzieńdoberek
lecę po 2 kawkę z/w
lecę po 2 kawkę z/w
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie wierzyłam, jak A pierwszy raz o tym mi powiedział, ale przewinęłam 2x na tą reklamę i była ta sama reakcja, trochę to przerażające...:-):-):-)Ogólnie nie oglądamy dużo tv, ale rano ja włączam program dla emerytów, rencistów, kobiet w ciąży, bezrobotnych i młodych matek, czyli dd tvn, a wieczorem jakieś fakty i na wspólnej i tyle
.
I szkoda, że fotek nie zdążyłyście zrobić. Przy dzieciach trzeba mieć wszystko w pogotowiu 

)Emilka też wstała o 7 więc już druga kawa w użyciu i powieki na plaster przyklejone. Mała leży teraz właśnie na brzuchu i wszystko jej spływa, co chwila muszę wycierać.Zastanawiam się czy nie da rady jej jakiegoś pojemniczka pod brodę zamontować co bym nie musiała latać co chwila z papierem. Mierzyłam temp to ma 37.5 nie jest jeszcze tak źle. Obstawiam, że to basen tak ja załatwił
ja strasznie tęsknię za swoją:-(