reklama

andariel
mama super dwójki :]
dopiero zaglądam - gościliśmy dziś naszych znajomych z córeczką w wieku Ninki; fajnie było bardzo, nawet winko wypiłam sobie
 dziewczynki oczywiście chciały sie bawić tymi samymi zabawkami w tym samym czasie, więc nie obylo się bez interwencji dorosłych, ale i tak było super; jestem dumna z Ninki - byla towarzyska, nie beczała, ładnie inicjowała wspólne zabawy, normalnie gospodyni pelną gębą
 Leo też zlote dziecko, laził sobie za dziewczynkami i wszystko obserwował; zawsze słyszymy od różnych znajomych, że mamy wyjątkowo grzeczne dzieci i chyba zaczynam w to wierzyć:-)
agabre - wow! koniecznie daj znac jutro jaki wynik testu!
Setana - proszę bardzo;-)

Leo też zlote dziecko, laził sobie za dziewczynkami i wszystko obserwował; zawsze słyszymy od różnych znajomych, że mamy wyjątkowo grzeczne dzieci i chyba zaczynam w to wierzyć:-)agabre - wow! koniecznie daj znac jutro jaki wynik testu!
Setana - proszę bardzo;-)
agabre - wow :-) wszystkie tutaj pewnie juz sikaja z ciekawości :-)
 ja tez coraz czesciej mysle o drugim dziecku  ale wiem ze musze zrobic przerwe min 2 lata 
nie udało nam sie dzis złapac kupy do nocnika - ale zauwazylam ze jak robi kupe to ucieka do kąta albo pod stół i tam ją robi
 moze nastepnym razem się uda 
Zaraz niania przyjdzie wiec zabiorę się do pracy - dosc tego leniuchowania bo przez cały weekend robiłam wielkie nic
a z wyjazdem czy wiadomo w koncu jakie miasto?

ja tez coraz czesciej mysle o drugim dziecku  ale wiem ze musze zrobic przerwe min 2 lata nie udało nam sie dzis złapac kupy do nocnika - ale zauwazylam ze jak robi kupe to ucieka do kąta albo pod stół i tam ją robi
 moze nastepnym razem się uda Zaraz niania przyjdzie wiec zabiorę się do pracy - dosc tego leniuchowania bo przez cały weekend robiłam wielkie nic

a z wyjazdem czy wiadomo w koncu jakie miasto?

Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Dzień Dobry :-)
Aestima...co tak wcześnie ostatnio Mieszko wstaje
Ironia...jak ma być dwa lata to musisz zacząc starania na przełomie sierpnia/wrzesnia

Agabre...ale nas trzymasz w napięciu :-)

Aestima...co tak wcześnie ostatnio Mieszko wstaje
Ironia...jak ma być dwa lata to musisz zacząc starania na przełomie sierpnia/wrzesnia

Agabre...ale nas trzymasz w napięciu :-)
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Agabre...to może za kilka dni powtórzysz jak nic się nie zmieni :-)
Ja się muszę zacząć zbierać, bo niedawno z Julią się obudziłyśmy i wybieramy się na spacer i so sklepu Kupić coś na jutrzejsze Walentynki. U nas dziś -2 stopnie więc nie jest źle.

Ja się muszę zacząć zbierać, bo niedawno z Julią się obudziłyśmy i wybieramy się na spacer i so sklepu Kupić coś na jutrzejsze Walentynki. U nas dziś -2 stopnie więc nie jest źle.
Aestima
Fanka BB :)

Agabre, to czekamy z Tobą na @ lub jej brak... :-) Ja bym oszalała gdyby teraz spóźniała mi się @. Kompletnie nie jestem gotowa na drugie bobo- mam wrażenie, że dopiero co urodziłam pierwsze;-) Kompletnie nie czuję upływu 9 m-cy... Zdaje się, że wczoraj był13 maja i rodziłam Miesia... 
Doris, normalnie masakra z tymi pobudkami a i w nocy śpi niespokojnie- kręci się, wierci- MASAKRA. A jak Julcia??

Doris, normalnie masakra z tymi pobudkami a i w nocy śpi niespokojnie- kręci się, wierci- MASAKRA. A jak Julcia??
reklama

Aestima
Fanka BB :)

ps. Doris- znalazłaś już kurteczkę??
Chciałaś z uszkami, więc...
MIĘCIUTKI POLAREK COOL CLUB Z USZKAMI J.NOWY R.68 (2098685147) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
A ta- u tego samego sprzedawcy - na jesień:-)
ŚLCZNA CZERWONA KURTECZKA PŁASZCZYK ZIP ZAP 80/86 (2098685558) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Chciałaś z uszkami, więc...
MIĘCIUTKI POLAREK COOL CLUB Z USZKAMI J.NOWY R.68 (2098685147) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
A ta- u tego samego sprzedawcy - na jesień:-)
ŚLCZNA CZERWONA KURTECZKA PŁASZCZYK ZIP ZAP 80/86 (2098685558) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.