reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

oczywiści przyniosły tyle słodyczy że szok...a ja mam postanowienie że slodyczy nie tknę za chiny
wyślij do mnie, na pewno sobie z nimi poradzę raz-dwa:-D

a co się dzieje z Marysią - widzę, że odparzenie jakieś? ale i orsalit - czyżby jakieś biegunki???

zołza doczytałam wpis na blogu - masz rację, poczucie bezradności jest chyba najbardziej dobijające!!! dołączam sie do ciepłych myśli i fluidów dla siostry - a Ty się trzymaj dzielnie!!!

reklama
Trasiu nie dam się oj nie dam...suszone owoce też kupuję...tylko że u mnie takie zeżroły że jak otworzę to już dla mnie nic nie zostanie...hehe

andariel tak, u nas biegunka. Ale juz wiem ze to przez zeby, idzie nam 6 naraz. U lekarza bylysmy i wszystko OK.

Misia u mnie to samo! Kupilam sobie wczoraj rano bakalie i wieczorem otwieram szafke pelna nadziei... a tam pusto! Ale sie wkurzylam :-D

Madzioolka
w zasadzie, co dziwne, Marysia ma calkiem niezly humor. Przy wczesniejszych zebach bylo mega marudzenie, a teraz "tylko" ta biegunka...

A u nas nadal jeden ząb kurczę a jak jej nie wyjdą :(

Doris Malwinka śpi w łóżeczku ale coś ostatnie 2 dni to już ok północy znowu ląduje w łóżku, jakaś marudna znowu

Misia dla pocieszenia, pamietam jak szwagoerka sie denerwowala ze jej cora miala skonczone 10 miesiecy i zadnego zeba. Po prostu pozniej jej zaczely wychodzic. U nas w rodzinie, z tego co mowi mama, pierwsze zeby pojawialy sie ok 9 miesiaca. Zatem to chyba normalne ze u was jeden?

Dziewczyny, baaardzo dziękuję za kciuki!!! :-) Joasia jest po zabiegu, już na swojej sali, wszystko poszło dobrze :-) Ryczę z ulgi i radości :-) Zadzwonię do niej po południu, teraz niech odpoczywa i dochodzi do siebie :-)

Trasia, ja uwielbiam suszoną żurawinę :-)

Misia, rozwaliłaś mnie tekstem, że może jej nie wyjdą. Wyjdą, wyjdą, a im później,tym będą zdrowsze i mocniejsze
:happy2:

reklama
Trasiu - jak najbardziej możemy się spotkać spacerowo początkiem przyszłego tygodnia.:-) oj Biedactwo malutkie, 6 ząbków na raz. A Ninka dalej bezzębna i chyba nic nie zapowiada rychłej zmiany
Andariel - gratulacje dla dzielnego Leosia. Na pewno kamień z serca Ci spadł. A pod względem słodyczowym to mnie nikt nie pokona:-D
Madzioolka - na szczęście święta już niedługo. To Maja jest oczkiem w głowie dziadka.
Misialina - nie daj się słodyczą :-) ja juz 2 dni nic słodkiego nie jem poza musli z jogurtem na śniadanie.
Aestima - będzie dobrze, choć ja wiem, że nie byłabym zachwycona tak "długą" wizyta:tak:
Doris - masakra co teraz dzieje się w szkołach. Winowajca poniesie chyba jakąś karę?

Młoda szaleje sama na podłodze ale i tak co chwilę muszę robić rundkę samolotem po mieszkaniu :-D chyba mam dzis za dużo wolnego czasu :)

Zołza - bardzo fajnie, że już wszystko dobrze :)

Ostatnia edycja:
Do góry