heja dziołchy
zołza- super ze juz po !
doris - oj jak bym tego kolesia dorwala sama bym mu łeb wyrwała z szyji ghrr...

albo takiego kopa zasadziła ze by mu juz nigdy nie przyszlo do głowy z nikim sie bic... ja zawsze tez obrywalam od chłopakow a to w brzuch a to jakos inaczej eh... tylko dziewczyny maja łątwiej szklane oczy i do pani...

a potem kopa poza szkoła - oj kiedys łobuziak ze mnie był heh
misia - kurde zamkneli moja grupe bo byly 3 osoby jedna odeszła i zamiast 880 zl wychodziłoby mi teraz 3200

a tyle nie dam... znalazłam czecha ktory chce sie uczyc angielskiego i bedziemy sie razem uczyc

na pewno tego nie rzuce
aestima - oj moja tesciowa tez mowila ze moze wpadnie...fajnie niby ale ja nie bede miala czasu z nia siedziec bo pracuje.. a raczej jak to ona stwierdziła : ordynarnie spedzam swoj czas wolny eheh

ona teraz jest na bezrobociu i jest taka drazliwa ze masakra eh
stopa- u nas jest odwrotnie ja w ogole nie przepadam za mezem siostry M - jak dla mnie to straszne nieroby i pasozyty...nic nie robia w zyciu i narzekaja ze sa biedni... a dupy nie ma komu ruszyc...tacy luzie to powinni w ogole tynk jesc a nie madrzyc sie jak nam to dobrze w zyciu

szkoda tylko ze ja przy mlodym pracuje po 15 godzin dziennie zeby odkladac na przyszły dom a im po 10 latach malzenstwa nic sie nie chce i nie maja nawet łazienki w swojej ruderze
moon - no farta miałam ! to narzeczona syna mojego ojca chrzestnego wiec prawie jak rodzina no i super laska - mamy te same poglady te same zainteresowania

i ta sama ukochana osobe hehe :d jak byłam mała chciałam sie ożenić z Krzyśkiem haha