reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
aha...
zapomniałam Wam napisać że kiedyś tam napisałam do Blusi i po jakimś czasie mi odpisała ża jej Adusia od 3 tygodni raczkuje a od kilku dni staje na nóżki, mało mówi, zębów nie ma (na dniach dolne powinny się przebić). Pisała też, że nie ma czasu nawet nas dobrze podczytać i głupio jej się tak wbić. No i oczywiście macie od niej pozdrowionka i buziaczki więc Wam przesyłam :*

he he, mamusia - skąd ja to znam:tak:
Aestima - bo chyba się nie da przygotować do porodu przed terminem (chyba raczej na pewno), jeśli w grę nie wchodzi zaplanowana wcześniej cesarka albo jakieś poważne kłopoty zdrowotne nie zwiastują takiego finału... stąd potem problem (przynajmniej mój) z akceptacją tego co się stało; grunt, ze chłopaki zdrowe!!!

Moon wow sexi ciężarówka z Ciebie była, o wcięciu w talii to ja sobie może tylko marzyć nie ważne czy w ciaży jestem czy bez:-D
Mamusia ty to na luzaku, zero stresu:-)
Zołza ja takiego zdjęcia nie akceptiren, poproszę w całej okazałości:-p
Andariel już Ci pisałam, że jesteś jedną z najdzielniejszych babek jaką "znam" a brzunio zgrabniutki był
To ja na IP czekałam, aż mi pokój przygotują
SAM_0991.jpg
A tu 8 godzin po:-)
SAM_1022.jpg
Ojej kiedy to było, az się wzruszyłam;-)

fajnie ze macie zdjecia z dzieciaczkami mnie nie było to dane i tez mi z tego powodu smutno :-( mam nadzieje ze drugi porod przebiegnie bez problemow i bez durnych oiomow i strachu :-(

Witajcie

Odebralam Damiana ze szpitala, nadrabiam wątek glówny, Julsonek (tak Dominika mowi na Julię) śpi w naszym łóżku oczywiście a ja odpisuję. Sorry, że tak dziś z cytatami ale nie pamiętam wszystkiego a net coś wolno chodzi dziś jak otwieram więcej okien

DORIS koniecznie daj znać jak wrócisz z Damianem ze szpitala.

Damian w domku, na wypisie ma napisane w rozpoznaniu "wstrząśnienie mózgu". Ma zwolnienie z WF do końca marca no i ma jeszcze przez weekend odpoczywać. Ogolnie to on czuje się świetnie i wyglada też dobrze :-)

heh i mamy drugiego ząbka... :)

Widzisz....a Ty już sobie wkręcałaś, że Malwinka będzie miała tylko jeden ząbek...jak u baby Jagi :-) :-) :-). Gratulacje

dziewczyny, szukałam tego zdjęcia, jakoś tak mnie naszło, żeby Wam pokazać - 6 dni przed porodem:-)
Zobacz załącznik 440755

Takie zdjęcia są rewelacyjne.
ja też często oglądam. Mam też fotkę jak leżę na łóżku porodowym tuż przed przewiezieniem mnie na salę operacyjną na CC pod KTG :-)

ja znalazłam takie gdzie już miałam skurcze i właśnie zbieramy się na porodówkę :-)
Zobacz załącznik 440758

Super...wcale nie widać, że się wybierasz rodzić :-)

A ja nie przepadam za swoimi brzuchatymi zdjęciami :-p

czemu???

z samej porodówki jak miałam już 7 cm rozwarcia Zobacz załącznik 440770
:-)

naprawdę, jakby s w SPA byla a nie z 7 cm rozwarciem podczas skurczy

Zołzik a gdzie Twoja głowa???????????????????

dziewczyny aż się popłakałam... bo jak czytam, że to Wasze foty na "chwilę" przed porodem, to od razu myśli, że ja tak z zaskoczenia urodziłam, że nawet nie mam foty takiej na "ostatnich nogach"; ale nie przejmujcie się mną czasem!!! to moja ostatnia brzuchata fota - 31 tydz. i 4 dzień (4 dni później bejbe było już na zewnątrz):
Zobacz załącznik 440801

pięknie!!! Ty nasza dzielna Mamo!!!

Andariel:* Na pocieszenie- ja też rodziłam z zaskoczenia, heh, przyjaciółka u mnie spała i przy niej wody chlusnęły:-D
ps. śliczny brzusio!

Aestima...pamiętam Twoje smski. I jeszcze kiedyś wcześniej też mi wyslałaś, że byłam na porodówce....

ja mam ostatnie zdjecie robione na skurczu wiec nie wygladam jakos powalajaco - a przysiegam wydawalo mi sie ze sie uśmiecham haha :-D

Ironia...wstawiaj tu szybko tę fotę!!!!!

a ja mam nawet zdjęcia jak na porodówce smsa wysyłam podczas skurczów do Was jak postępy porodu u mnie hehe :-D

Dobra bylaś, smski podczas porodu :-)

Zołza ja takiego zdjęcia nie akceptiren, poproszę w całej okazałości:-p
To ja na IP czekałam, aż mi pokój przygotują
Zobacz załącznik 440840
A tu 8 godzin po:-)
Zobacz załącznik 440841
Ojej kiedy to było, az się wzruszyłam;-)

Dubeltówka, Ty też wyglądasz jakbys czekała na swoją kolej u fryzjera a nie ja na IP przed porodem. Super fotki!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry