dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Zołzik don't worry Asia tez nie lubi tłumów, w przeciwieństwie do Emilki, ona wszystkich kocha, każdego tuli i każdy jest mięciutki:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Dojechaliśmy, wyglądała na zmęczoną a tu nagłe ożywienie na widok w znacznej części znajomych twarzy. Już dawno zauważyłam, że cieszy się nogami
tj. przebiera nimi plus wydaje zachęcające odgłosy.
- więc wczoraj i dziś nadrabianie zaległości. Mnie rączkowo nie terroryzuje, bo ma od tego - bez terroryzmu - Babcię.
Ciekawy kiedy również jej kręgosłup powie dosyć. 

w zasadzie wszystkie z was (oprocz nutrii) maja swoje pierwsze dziecko wiec moge powiedziec(widzac po dominisi) ze dziaciaki przechdzodza tyle faz rozwoju, ze jeszcze milion razy im sie wszytsko odmieni. domisia ma swoja rowiesnicelwike. obserwuje dziewczyny rzetelnie od kiedy mialy pol roczku i powiem ze to jakie byly wtedy a jakie sa teraz kompletnie mnie zaskoczylo. oliwka od poczatku miala zero kontaktu ze swiatem, niewiele mowil, obserwowala a dominika zywiol totalny. jak pszly do pzedszkola kompletnie im sie poprzestawialo. oliwka szaleje i rzadzi chlopakami, niczego sie nie boju- no szok tatalny dla mnie .dominika dlugo dlugo sie niesamowcie wstydzila( co kiedys bylo nie dompomyslenia)......to was zanudzilam