reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

reklama
mrsmoon a może pyłki bo od marca wszystko pyli na maxa, najwyzej idź do alergologa
martadelka jasne, ze sie śmiałam było mi miło i absolutnie nie czuje sie urażona, nic z tych rzeczy :-D:-D:-D
ale widzisz jakie plusy, rozweselasz nie tylko mnie ale i zołzika :-)
a mała jak kaszki dostaje to to też są posiłki mleczne
zołza współczuje bólu głowy ale piwko pewnie smakowało co? ;-) jejku jak ja bym sie dobrego piwka czy winka napiła.......buuuu
a ten basenik to w domku mu dacie? może też bym mu wyciągneła po południu hmmmm

Witamy słonecznie!!:-)
Cudna, przepiękna i w ogóle pogoda!! Aż się żyć chce. Wstaliśmy o 8.30, także wyspani. Wczoraj popołudnie w plenerze. Wygrzani nad jez. Żywieckim i wygrillowani :-) Super było, 3 reddsy wypite i pięknie opaleni.
Dzisiaj kolejny wesoły dzień. Zaczynamy od 11 na basenie, a wieczorem aerobik. Jutro wybieramy się do Wrocławia, na zwiedzanie.

zołza współczuje bólu głowy ale piwko pewnie smakowało co? ;-) jejku jak ja bym sie dobrego piwka czy winka napiła.......buuuu
a ten basenik to w domku mu dacie? może też bym mu wyciągneła po południu hmmmm

Noooo... Samkowaaałooo - i to jak! :-D

Tak, basen w domu - na środku pokoju postawimy :-D Nie będziemy z 9.piętra nosić wody, żeby mu w parku basenik zrobić ;-)

Asinka
, o, Wy to dopiero aktywnie dzień spędzacie! Super :-D

Martadelka moja pediatra (prywatna, bo państwowa jest beznadziejna) mówi, ze polskie dzieci jedzą za dużo mleka. Jak byłam miesiąc temu to mówiła, ze w wieku 10 m-cy dziecko ma wypić ok 400 ml mleka, albo zastępować mleko innymi rzeczami np 200 ml mleka odpowiada 150 g jogurtu co odpowia 40 g sera, wiec jeśli twoja Emilka je coś innego to nie musi tylemleka pić.
Mateusz pije mleko tylko na noc i w nocy a tak cały dzień nic, ale co drugi dzień dostaje jogurcik, serka nie chce na razie, więc spoko
Asinka ale wam dobrze, zazdroszczę wyjazdów, mój M. w pracy wiec my w domku siedzimy, moze jakieś spotkanko w Pszczynie za niedługo?

w nocy 39,7, rano 38 po nurofenie 37,2. OSiwieję!! Lekarz\: gardło nadal wirusowo zainfekowane+ powiększyły się węzły chłonne ( tył głowy) może to 3 dniówka, podawać, to co podajemy.
MARTWIĘ SIĘ:(

Mamy pozwolenie na spacery rano i wieczorem- właśnie wracaliśmy od lek i z mini spaceru i zostawiłam M. na sek. na korytarz ( ( drzwi mieszkania otwarte na oścież), bo tam chłodniej znaczni i aby rozpakować zakupy- nie budzić szeleszczącymi siatkami aż nagle jakieś głosy słyszę- sąsiadka i jej 5 latek pakują mi ręce, głowy i inne kończyny do wózka i budzą mi Mieszka!!!:wściekła/y::angry::wściekła/y: To jej powiedziałam, że ma wirusa, wysoką gorączkę, spylali aż miło a Mieszko obudzony:wściekła/y:
Teraz je batonika z rossmana- ) 0 cukru, eko z mango i jabłkiem- próbowałyście dać dzieciom?? Tak mi go żal w tej chorobie, że dałam mu na osłodę...

hej Asinka to Wy jutro będziecie we Wrocławiu???:-) my akurat jutro jedziemy nad Leśną Wodę, szkoda, bo może udałoby się gdzieś w przelocie spotkać...

Zołza jakoś od momentu, gdy zaczęłam chodzić na aerobik, to nie lubię siedzieć w domu. Zresztą nigdy nie lubiłam jak byłą taka piękna pogoda. Zawsze mnie nosiło :-D Tzw. włóczykij mi się włącza :-D:rofl2:

reklama
mrsmoon., ja się plamami już nie przejmuję, ma prawie ciągle i lekarz mówi, ze co drugie dziecko ma i że to może być wszystko- jedzeie, kot , kurz, roztocza w pościel. WSZYSTKO!!!

Do góry