reklama
mrsmoon a może pyłki bo od marca wszystko pyli na maxa, najwyzej idź do alergologa
martadelka jasne, ze sie śmiałam było mi miło i absolutnie nie czuje sie urażona, nic z tych rzeczy

ale widzisz jakie plusy, rozweselasz nie tylko mnie ale i zołzika :-)
a mała jak kaszki dostaje to to też są posiłki mleczne
zołza współczuje bólu głowy ale piwko pewnie smakowało co? ;-) jejku jak ja bym sie dobrego piwka czy winka napiła.......buuuu
a ten basenik to w domku mu dacie? może też bym mu wyciągneła po południu hmmmm
martadelka jasne, ze sie śmiałam było mi miło i absolutnie nie czuje sie urażona, nic z tych rzeczy

ale widzisz jakie plusy, rozweselasz nie tylko mnie ale i zołzika :-)
a mała jak kaszki dostaje to to też są posiłki mleczne
zołza współczuje bólu głowy ale piwko pewnie smakowało co? ;-) jejku jak ja bym sie dobrego piwka czy winka napiła.......buuuu
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Witamy słonecznie!!:-)
Cudna, przepiękna i w ogóle pogoda!! Aż się żyć chce. Wstaliśmy o 8.30, także wyspani. Wczoraj popołudnie w plenerze. Wygrzani nad jez. Żywieckim i wygrillowani :-) Super było, 3 reddsy wypite i pięknie opaleni.
Dzisiaj kolejny wesoły dzień. Zaczynamy od 11 na basenie, a wieczorem aerobik. Jutro wybieramy się do Wrocławia, na zwiedzanie.
Cudna, przepiękna i w ogóle pogoda!! Aż się żyć chce. Wstaliśmy o 8.30, także wyspani. Wczoraj popołudnie w plenerze. Wygrzani nad jez. Żywieckim i wygrillowani :-) Super było, 3 reddsy wypite i pięknie opaleni.
Dzisiaj kolejny wesoły dzień. Zaczynamy od 11 na basenie, a wieczorem aerobik. Jutro wybieramy się do Wrocławia, na zwiedzanie.
Noooo... Samkowaaałooo - i to jak!

Tak, basen w domu - na środku pokoju postawimy

Asinka, o, Wy to dopiero aktywnie dzień spędzacie! Super

Martadelka moja pediatra (prywatna, bo państwowa jest beznadziejna) mówi, ze polskie dzieci jedzą za dużo mleka. Jak byłam miesiąc temu to mówiła, ze w wieku 10 m-cy dziecko ma wypić ok 400 ml mleka, albo zastępować mleko innymi rzeczami np 200 ml mleka odpowiada 150 g jogurtu co odpowia 40 g sera, wiec jeśli twoja Emilka je coś innego to nie musi tylemleka pić.
Mateusz pije mleko tylko na noc i w nocy a tak cały dzień nic, ale co drugi dzień dostaje jogurcik, serka nie chce na razie, więc spoko
Asinka ale wam dobrze, zazdroszczę wyjazdów, mój M. w pracy wiec my w domku siedzimy, moze jakieś spotkanko w Pszczynie za niedługo?
Mateusz pije mleko tylko na noc i w nocy a tak cały dzień nic, ale co drugi dzień dostaje jogurcik, serka nie chce na razie, więc spoko
Asinka ale wam dobrze, zazdroszczę wyjazdów, mój M. w pracy wiec my w domku siedzimy, moze jakieś spotkanko w Pszczynie za niedługo?
Aestima
Fanka BB :)
w nocy 39,7, rano 38 po nurofenie 37,2. OSiwieję!! Lekarz\: gardło nadal wirusowo zainfekowane+ powiększyły się węzły chłonne ( tył głowy) może to 3 dniówka, podawać, to co podajemy.
MARTWIĘ SIĘ
Mamy pozwolenie na spacery rano i wieczorem- właśnie wracaliśmy od lek i z mini spaceru i zostawiłam M. na sek. na korytarz ( ( drzwi mieszkania otwarte na oścież), bo tam chłodniej znaczni i aby rozpakować zakupy- nie budzić szeleszczącymi siatkami aż nagle jakieś głosy słyszę- sąsiadka i jej 5 latek pakują mi ręce, głowy i inne kończyny do wózka i budzą mi Mieszka!!!

To jej powiedziałam, że ma wirusa, wysoką gorączkę, spylali aż miło a Mieszko obudzony
Teraz je batonika z rossmana- ) 0 cukru, eko z mango i jabłkiem- próbowałyście dać dzieciom?? Tak mi go żal w tej chorobie, że dałam mu na osłodę...
MARTWIĘ SIĘ
Mamy pozwolenie na spacery rano i wieczorem- właśnie wracaliśmy od lek i z mini spaceru i zostawiłam M. na sek. na korytarz ( ( drzwi mieszkania otwarte na oścież), bo tam chłodniej znaczni i aby rozpakować zakupy- nie budzić szeleszczącymi siatkami aż nagle jakieś głosy słyszę- sąsiadka i jej 5 latek pakują mi ręce, głowy i inne kończyny do wózka i budzą mi Mieszka!!!

Teraz je batonika z rossmana- ) 0 cukru, eko z mango i jabłkiem- próbowałyście dać dzieciom?? Tak mi go żal w tej chorobie, że dałam mu na osłodę...
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Zołza jakoś od momentu, gdy zaczęłam chodzić na aerobik, to nie lubię siedzieć w domu. Zresztą nigdy nie lubiłam jak byłą taka piękna pogoda. Zawsze mnie nosiło
Tzw. włóczykij mi się włącza 

reklama