reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2011

Czy już mnie lubisz Andariel :-)?? A ja tak się przymierzałam, bardziej marzyłam o następnym, a gdyby nie to, że zobaczyłam ten kupon, to pewnie nie zdecydowałabym się dalej z racji kasy. A tak to 200 zł za 600 cm kwadratowych, to dobra cena :-)

reklama
dokładnie to samo chciałam napisać, Madzioolka - woreczek tylko do złapania (a tak btw - powodzenia, mnie się nigdy nie udało złapać do niego Ninkowych siuśków)

o, zacytowałam zołzę i teraz na zielono piszę... o, poprawiłam i jestem z powrotem black
:-D
Andariel to jak badałaś siuśki Ninki? Czy nie badałaś??

Hej hej :)

Młoda pod stołem mi łazi i jęczy, więc szybciorem piszę :)

Aestima, kciuki zaciśnięte :)

Martadelka, oj dokazuje niestety. Choć on ma takie napady, że kilka dni jest w miarę ok, a potem z podwójną siłą, że tak powiem odwala mu :confused: A jak ćwiczę, hehe, codziennie sobie mówię, że od jutra się nie denerwuje, nie krzyczę. Z różnym skutkiem ;)

Asinka, u nas też max dwie kupy dziennie. I całe szczęście, bo u nas akcja z wycieraniem tyłka. Przewijak nieużywany już ponad miesiąc jak nie dłużej. Młoda nie toleruje w ogóle leżenia na plecach, więc dosłownie staję na głowie, żeby ją powycierać :dry:Kilka dni temu D ją przytrzymywał, żebym ją tam do porządku doprowadziła to wyła jakby ją ktoś ze skóry obdzierał.

Kati, gratulacje dla M :)

Marta, super, że za sposób na Dominikę :) Jak kiedyś z J robiłam listę, razem wymyślaliśmy co tam wpiszemy, potem on to kolorował. Wisi na lodówce i tyle z tego :/ Nie zrobiło to na nim wrażenia. Na allegro widziałam takie tablice magnetyczne, i chyba mu kupię.

Madzioolka, to chyba zależy od przychodni. Jak J łapałam siuśki to po prostu ten woreczek wkładałam do pojemniczka na mocz i tak mi przyjmowali. A teraz z Adą kazała mi przelać z woreczka do pojemniczka ;) No i mocz możesz złapać wcześniej i go do lodówki wstawić.

Zołza, super, że wesele udane :)

Doggi, brawo dla Olki :) Młoda nie lubi siedzieć na nocniku, jak ją tylko posadzę to ucieka jakby ją w tyłek parzył. Po czym za chwilę idzie i łapska do niego wkłada.

Asinka, a z tym rabatem z groupona to jest tak, że to obowiązuje w danym regionie? Kiedyś się zapisałam, ale wkurzała mnie zawalona skrzynka pocztowa. Też chcę sobie zrobić drugie tatuuu, jestem na etapie wybierania miejsca ;)

No w końcu skończyłam pisać. Zmykam, bo młoda właśnie pożera tubkę od pasty do zębów ;)

zołzik :-):-):-) z tym spaniem to na pewno chwilowe, trzeba jakoś przetrwać (ja to sobie powtarzam od tygodnia:-(), fajnie, że udało się Wam choć troche pobawić na weselu. Masturbator???:-D:rofl2::-D
andariel
to pupka juz ładna?:-)
asinka no coś tam widać;-)
doggi Twoja mała mówi po swojemu 'cześć'??? gigant:-D
Blusia u nas już od baaardzo daaawna przewijak nieużywany, też czasami są walki wschodu przy zmianie pieluszki:baffled: pomalutku przymierzam sie do kupna nocnika, ale to polmalutku (u mnie wszystko jest pomalutku:sorry2:)

Kurka marzy mi się coś takiego, ale nie w różu tylko niebieskie: 1_756_1288895296.jpg

asinka chcesz taki duży tatoo sobie zrobić?:szok:
dziewczyny mam pytanko: wyciągnełyście już szczebelki dzieciaczkom? żeby mogłe same wchodzić i schodzić z łóżeczka?

reklama
hej kobitki!

ja na chwilkę, bo młodzieniaszek pewnie zaraz powstanie, postaram się nadrobić wieczorem, chociaż u nas dużo się dzieje, jakoś powoli ogarniamy sytuacje, ale już mam serdecznie dość wielu rzeczy... ale co tam, z pozytywów, od poniedziałku wyruszam do pracy na umowę zlecenie, mam do wyrobienia 40h w trzy tygodnie, w godzinach 15-20, szczegółowy plan nieznany, ale cieszę się straszliwie :) będę uczyć angielskiego związanego z lotnictwem (średnio mam o tym pojęcie tylko ;), ale zawsze to jakaś kasa wpadnie, szkoda tylko, że do roboty ponad 40km w jedną stronę :)

a tak na szybko to:
Andarieltrzymam kciuki, żeby szybko się wszystko wyjaśniło :)
Aestima również trzymam kciuki, szczególnie za hemoglobinkę ;)
Madzioolka siuśki zdecydowanie do pojemniczka
Martadelka, Marta cieszę się, że u Was humor ciut lepszy!
Blusia, Doggi, Zołza fajnie, że wróciłyście na forumowe łono :)
reszta nocną porą pewnie, miłego dnia kobitki :*

Do góry