reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2011

hej kobitki!
Jednak wczoraj nie podołałam poodpisywać :/
Madzioolka dokąd jedziecie jeśli wolno spytać? bo ja przecież podlasianka! Miłego wypadu Wam życzę :)
Zołzik zazdroszczę koncertu! a kto się zajmie Edisiem? no i udanej imprezki dziś :) a co do rozregulowania Ediego to pewnie tylko taka faza przejściowa, musicie przetrzymać, w sumie nigdy nie wiadomo czy mu np zębiska nie dokuczają :/
Trasia u nas przy trzydniówce (czterodniówce w zasadzie ;) temp przekraczała 39st i nie było jej trudno zbić, ale zaraz wracała, wyglądało to dokładnie tak jak u Was (w sumie Kubi to przecież przyszywany bliźniak Marysi ;) także nie martw się, myślę, że jutro pod wieczór mała będzie w pełni sił i gotowa na sobotnią imprezę :) no i popieram moon, syrop z cebuli pij, nie tyle na kaszel co działa przeciwzapalnie, mój lekarz rodzinny zawsze jak jestem chora to mi pisze karteczkę z dawkowaniem leków i zawsze pierwsza pozycja to 'cebula rano', średnio tak potem cały dzień cebulowy, ale działa, trzymam za Was kciuki!
moon to jak z tymi teściami, dało się przeżyć?
Doggi miłej wizytacji :)
Misia, Aestima hej :)

a tak w ogóle to miłego dnia kobitki, ja zaraz się przefarbuję na brąz (ruda teraz byłam), kudeły ścięłam na krótko (pierwszy raz od 10 lat!!!) i mam zamiar dziś sprzedać młodego tatusiowi i się obijać :)

reklama
Dzień Dobry :-)

Mało mnie ostatnio tutaj ale jakoś ciężko mi się wbić w tematy jak piszecie ale czytam na bieżąco....

WSZYSTKIM ROCZNIAKOM DZISIEJSZYM ŻYCZĘ DUUUUUUŻO ZDROWKA I WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!

Ja tak jak Misialina.....zakończyłam karmienie parę dni temu, tez jakoś tak naturalnie poszło i bez problemu ale smutno mi z tego powodu. Julia też śpi w łóżeczku ale nie tak jak Malwinka całą noc tylko do ok godz. 3. Je o 3 i o 6 rano więc prawie jak noworodek co 3 godziny. :-)
Mam nadzieję, że niebawem zacznie przesypiać całą noc.

Buziaki dla Wszystkich!!!

Hej dziewczyny:)
Misia, co u Ciebie dziś na obiad???:)
Ja właśnie sprzątam i gotuję- chłopy na spacerze.
Doris- może Julcia tyle je, bo chce dogonić wagowo rówieśników?:)

Hej! U nas już po przyjęciu, zgrywamy zdjęcia, to coś wrzucę ;-)
Kasik, z Edisiem zostaje moja siostra. Ma tremę, ale ja jestem spokojna - jest odpowiedzialna i opiekowała się już dzieciakami. Będzie dobrze. Żebym jeszcze tylko się co chwila nie spinała o coś z K., to będzie super - nie wiem, co nam ostatnio jest, jak nigdy - co chwila spięcia
:confused2:

Misia, Doris, gratuluję bezbolesnego odcycowania :-)

Trasia jak tam Marysia dziś w ciągu dnia, lepiej jest?
Misia jak w pracy? pewnie już żyjesz wakacjami? :) cieszę się, że Malwinka Ci tak ładnie nocki zaczęła przesypiać... to daje mi nadzieję, że i u nas kiedyś będzie lepiej! do urodzinek 6 dni, wytrzymam!
Doris właśnie co Ciebie tak mało ostatnio? wracaj do nas! jak się czuje Twoja mama?
Zołzik na pewno będzie dobrze, komu jak komu, ale siostrze można zaufać :) no i życzę powodzenia, może spróbuj przymknąć oko na pare spraw i się nie denerwować na K, to poprawi ogólną atmosferę, więc K się poprawi i nie będziesz się miała na co denerwować :) :) :) ot wymyśliłam :p ale wiem o czym mówisz, u nas podobnie niestety, a ja już nie mam siły odpuszczać i dosłownie wszystko mnie wyprowadza z równowagi! trzymam kciuki za bezspięciowy weekend!
Aestima pakujesz walizki? ;)
a ja włosicha pofarbowałam, u teściów odwiedziny odklepałam, o dziwo wkurzali mnie średnio raz na 10 minut, a to nieźle, bo zazwyczaj wytrzymują max 3 do 5 ;) i muszę się brać do wymyślania jakiegoś planu i testu do pracy,a chce mi się masakrycznie!

kasia, do pakowania walizek jeszcze długo... pracę mam od września, Michał nie ma żadnej i tu nawet jeszcze wypowiedzenia nie złożył a musi minimum m-c przed odjazdem, więc... żyjemy w zawieszeniu...

reklama
i już mi słabo jak pomyślę, że muszę zostawić moje dziecko na 7 h... w obce ręce oddać... Codziennie chce mi się płakać z tego powodu:(

Do góry