reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2011

reklama
ja mam lekki stan podgoraczkowy, troche powyzej 37 wiec nic takiego. tyle, ze wszystko z nosa splywa mi coraz nizej, najpierw bolalo gardlo, potem zaczelam kaszlec a teraz bola oskrzela przy kaszlu :-( wsciekla jestem jak nie wiem, bo poprzednia ciaze niemal cala przechorowalam i jak tak ma byc znowu, to mnie szlag trafi :angry:

no to trzymam kciuki za plamki i wysypkę &&&&&&& jak to dziwnie brzmi, to chyba jedyna choroba, gdzie się czeka na wysypkę:-D trasia nie zapominaj o sobie, też się kuruj kochana
edit: Maja właśnie weszła na stoliczek edukacyjny, toż to szatan wcielony!!!

dziewczyny, sorry, że tak out of topic ale czy ktoś ma jakieś wieści od AgatyR? Ostatnia wiadomość jaką pamiętam, chyba w wątku zlotowym przed zlotem

a piłaś? ja też tak myślałam, a nie ma prawie smaku cebuli, jest słodki po prostu. To moźr po prostu sok malinowy, czosnek i tyle. Boszzzz jak ja Ci współczuję, nienawidzę chorować, a jeszcze jak człowiek żadnym lekiem się nie moze poratować to już w ogóle kaplica...

reklama
mrsmoon tak, pilam. Wiem, ze normalnie jest dobry, ale w ciazy... sama rozumiesz... sa pewne smaki ktore nie przejda mi przez gardlo :zawstydzona/y: troche tak jak ze smierdzaca lodowka.

Agata R logowala sie dzis o 9.30, chyba zaglada czesto ale ostatni raz odezwala sie przed zlotem informujac nas, ze nie moze sie doczekac i na pewno bedzie...

Do góry