reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2011

reklama
dziewczyny - a czy któraś się może orientuje, czy aktualnie Picasa zezwala na wgrywanie filmów video, jak niegdyś??? albo zdjęć bezpośrednio z aparatu? bo mnie szlag jasny trafia , mam wrażenie, że wiele się tam pozmieniało i nie potrafię się odnaleźć:confused:

Mysia23 - witaj, kopę lat :happy2:
Andariel - bazarek warzywny ????
Mrsmoon - miłego spotykania, ja walczę.... ostatnio praktycznie ze wszystkim :-(
Traschka - baaardzo się cieszę, że się jakoś ogarniasz :-D, naprawdę mocno się podłamałam po naszym wczorajszym smsowaniu :shocked2:
Larvunia - a nie wstawisz paru fotek dla tych którzy nie czują potrzeby bycia na fb ?
Aestima - to raczej my powinnyśmy być wdzięczne, że nas Gospodarze na loggię nie wystawili, bo Młoda miała średnie noce.... A co do przypalonej zupki - ja po prostku odcedziłam czarne i Młoda zszamała. :-p

Ostatnia edycja:
puk, puk!
jestem, wróciłam, A w pracy a my już na nogach, pogoda do bani, leje od wczorajszego wieczora...muszę iść po zakupy do auta ale nie mam pomysłu jak to zrobić z Mają, auto mam przed blokiem, deszcz nie przestaje padać, chyba pójdę jak zaśnie

helooł ja wróciłam do pracy czyli do was też :-)
Mój M. zaczął chodzić do pracy na 8 do 16 (od mojego pójścia do pracy chodził 11-19, a potem 10-18) więc wreszcie się to unormuje, ze będzie trochę wcześniej i małym się zajmie więc trochę mi po południu będzie lżej.
Jeszcze tylko 3 m-ce i M. zmienia pracę i wtedy będzie 7-15.30 i 5 min od domu :-) <jupi>

A co do karmienia to chyba tylko forever i Larvunia no i ja jeszcze karmimy, próbowałam już przestać ale się nie da póki co. Będzie z tym problem, szwagierka mi wczoraj mówiła, że smarowała się musztardą a przy drugim czosnkiem, bo musztarda mu smakowała :szok: łłłłło ja
a Mati nie chce mm co ja mam zrobić podać mu krowie 1,5 %???
Trasiu współczuję i zyczę owocnej rehabilitacji i dobrze, ze z Marysią lepiej:-)
Moon u nas nie pada ale pogoda do bani :no:
Martadelka witaj :-)

Cześć!

Ja też już w pracy. Za każdym razem jak wracam po dłuższej niz weekend nieobecności to mam doła że nie mogę byc z Mają... z jednej strony bardzo lubie moja pracę (i to że w miarę dobrze mi za nią płacą) ale z drugiej myślę że spokojnie mogłabym być staying-home-mom... eehhh życie...

Trasia kochana tak bardzo mi przykro że znów masz tak pod górkę... dobrze że mama pomoże i oby rehabilitacja też jak najszybciej przyniosła efekt, trzymam za to kciuki najmocniej jak się da &&&&&&&&&&&&

Uciekam na razie bo i ja jestem zawalona robotą, postaram się jeszcze zajrzeć dziś z pracy.

Miłego dnia :*

Andariel - bazarek warzywny ????
(...)

Larvunia - a nie wstawisz paru fotek dla tych którzy nie czują potrzeby bycia na fb ?

forever - bazarek, targ - jak zwał tak zwał; u nas jest 2 razy w tygodniu i tam kupujemy wszelkie warzywa, kasze itp.
a larvunia wstawiła fotki z imprezy również tu, na wątku ze zdjęciami;-)

gdzieś czytałam, że sposobem na przypalone danie jest wsadzenie garnka (tego co się zjarał) do zimnej wody na kilka min., a następnie przelanie zawartości do nowego; ale nigdy nie musiałam próbować jak to działa;

no i już mam przesrane z L. - włazi na sofę, a że tuż przy niej stoi stół, to zadziera girki na oparcie by się na stół dostać:baffled:nie pamiętam już kiedy ostatnio musiałam go tak pilnować...

reklama
czesc
forever wstawilam w watku zdjęciowym ;-)
niedziela minela nam leniwie.... Dzis tez dzien sie nei zapowiada szczególnie pracowity... dzien jak codzien.
Zaraz na spacer smigamy, wiec MILEGO DNIA!

Do góry