reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

reklama
ja Cię nie mogę!!! Asinka Ty bestyjko!!! tyle czasu nas trzymałaś w niepewności (siebie też:), no moje szczere gratulacje kochana, bo rozumiem, że jesteś szczęśliwa:tak: pędę do ginka, żebyśmy mogły wiedzieć który konkretnie tydzień:-)

zołzik moi rodzice kupują i ja też ale za 1/3 ceny:-Dinaczej bym nie kupiła:no:mama mówi, że ruch ogólnie mały, są stali kilenci i tyle. A teraz ruch troszkę większy, bo mają przeceny i za połowę sprzedają. Ale połowa to i tak dla mnie byłaby ledwo do przełknięcia
Madzioolka chyba T a nie Ty powinien nam dziekować;-) Jedziemy do Jastrzębiej góry jutro na tydzień
asinka wooooow!!! gratulacje!!! ale nam się południe rozmnaża:-D:-D:-Dchyba dobry klimat macie;-)

Dziewczyny słucham i się zachwycam Birdy - People Help The People [Official Music Video] - YouTube

ostatnio dawałam koleżance x-landera na przetrzymanie i się śmiałam, że za 2-3 lata się po niego zgłoszę:-Dwcześniej na pewno nie:no:

kati 0 tak juz po remoncie :D jeszcze tylko ozdobniki:-)

asinka - ty bestyjo !! :D ale super .. kto nastepny w kolejce ? no dziewczyny nie robcie mi tego !! :D ja sie chce emocjonowac ciazami bo u mnie widokow na to brak :sorry:

sorki ze wszystkim nie odpisze ale normalnie takie gorąco ze klawiatura mnie parzy :szok::szok::szok:

reklama
Do góry