reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

kati my fotoksiazke robimy, taka od urodzenia do teraz
Dostałam takie coś od M.pod choinkę o Leosiu i się rozkleiłam:tak:
moon - my zawarliśmy umowę z lokalną agencją, działającą gł.na rynku Pruszkowa, Piastowa, choć oferty z W-wy też mają. Nie wykluczam podpisania umowy jeszcze z jakąś agencją.

Mam już na dziś dość. Najchętniej walnęłabym się już do łóżka, a jak na złość M.dziś późno wróci:baffled:a już mi cierpliwości do dzieci brakuje pomału...

reklama
uhhh, ale sie rozpisałyście!
Ja chwilowo znów na szybko. PO pierwsze i najwazniejsze - jest mi niezmiernie przykro i smutno, że odebrano mi tytuł "najmilszej czerwcówki" i powaznie rozważam odejscie z forum. Takiego traktowania nie zniese!

po drugie Jerzyk (który chyba nie bedzie Jerzykiem) waży już 3200! I ma sie dobrze i nie planuje szybkiego wyjścia:)

Witajcie:-)

dubeltowka ciesze sie ,ze jest tez ktos z krainy deszczowcow:-)udanego lotu i pobytu w pl:-)

andariel o 21.30przebudzil sie ,chwile postekal i usnal ,za pol godz to samo chwilka stekania i spal cala noc do 8rano.
Dzis sie nie udalo,trzymal forme bardzo dobrze,ale jak poszlam na gore o17,a m zostal z nim to maly usnal.Wiec na pewno sie obudzi za jakies 2 godz:sorry2:a moze przespi cala noc:-)

aestima super artykul,wiele sie dowiedzialam,poplakalm sie jak czytalam o tym chlopcu:-(.
A ja wlasnie myslalam ,ze zlobke od najmlodszych lat jest bardzo dobry dla dziecka,ze wzgledu na rozwoj spoleczny.Ale jak widac mylilam sie.

trasia i widzisz ,mowilam ,ze bedziesz nam pisala ,ze wyniki dobre:-)
Zycze Ci szczesliwego rozwiazani,bo widze ,ze sie zbliza wielkimi krokami:-)

kati ja zrobie filmik dedykowany dziadkom na kompie,ze zdjeciami i filmikami i przegram na plyte.

kasiawildea Ty gdzie sie podziewasz?:szok:

reklama
zołzik wspaniałe wieści!!!superrrr! że też mi cholercia tak ciężko się zdecydować...myślę, że podziałamy jakoś ale za jakieś 1,5 roku, na przyszłą wiosnę może. A o adopcji możecie pomyśleć za 3-cim razem;-)

:tak: K. nie chce słyszeć o trzecim, ale pogadamy za parę latek ;-)

Ja nie chcę właśnie długo czekać - chcę, żeby mały wychowywał się z rodzeństwem...

Aestima
, tak, są różne zasady w różnych ośrodkach, gdzieś na wschodzie Polski podobno wystarczą 2 lata, ale nie jesteśmy w stanie jeździć tam na przygotowania przez ponad rok.

Dzięki, Dziewuszki za dobre słowo :-) :* Wpadam na chwilkę tylko, bo jest teściowa, więc nie będę siedzieć przed kompem ;-) Udało się nam całkiem fajnie dogadać :-)

Setana
, buziaki!

Do góry