reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

reklama
A mi się zawsze podobały tylko Michały ( w sensie faceci o tym imieniu, choć samo imię też)! I synka tez chciałam Michasia zawsze, ale skoro mąż Michał, to najbardziej z Michasiem mi się MIeszko kojarzy ( i z Miszą- bo Misza moim zdaniem brzmi najlepiej, ale tej walki już bym nie wygrała;) )

Trasia, może imię samo do Was przyjdzie na prodówce!?:) WIdzę, że jesteś gotowa do porodu psychicznie- ja jeszcze nie, strasznie szybko jakośta Twoja ciąża zleciała:szok::tak: A na tym etapie co Ty ja już miałam 2 tygodniowego Mieśka:szok:

A wiesz, faceci na porodówce zgadzają się dosłownie na wszystko, może Marcin zgodzi się na Jerzyka??:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
tak, jestem gotowa! :-)

a wy kochane czerwcówki bierzcie się do roboty, bo dwa lata różnicy wieku są dla maluchów fantastyczne! I tak już się spóźniłyście ze staraniami!
Z jednej strony tak sie cieszę na takiego małego żuczka w domu a z drugiej strony marzy mi się, zeby maluch miał już tyle, co Marysia teraz;-)

Adariel dzięki na reszcie czuje sie lepiej nawet na dworze dziś byłam na 15 min Mati miał ubaw na sankach a M. jeszcze wiekszy
Trasiu to dobrze, że już przygotowana jesteś do rodzenia :-) ja rodzić bym mogła, ale nie wyobrażam sobie mieć takiego maluszka przy Mateuszu - za żywym dzieckiem on jest. Ale widzisz ja jestem młodsza o 22 miesiace od mojego brata ;-) :-)
no i faktycznie forum ruszyło na całego ale teraz wszystkie chyba czekamy na twój poród :-)

reklama
kati, no to świetnie!
trasiu - pitolisz (z tym żuczkiem co to miałby być już tak duży jak Marysia):-p

wrzucę Wam jeszcze 2 fotki z dzisiejszego spaceru - dzieciaki na sankach i śpiący (umordowany sankami chyba) Leo:
Zdjęcie0587.jpgZdjęcie0591.jpg

Do góry