reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

:-p
Dwa wygrywam ja i koniec. Komu podesłac adres na priv???Kto zajmuje się nagrodami??? Od Ciebie książeczki- to jasne, ale reszta dziewczyn chyba na te słodkości się złoży, no nie??

reklama
kasia adres gdzieś wygrzebie Trasia płaciła mi za ciuszki więc na koncie mam :-D
Trasia
nie bądź zachłanna - wiem, ze kobietom w ciąży się nie odmawia ale doprecyzujmy teraz słodycze, po porodzie książeczki :-)
Aestima ale tobie już te słodycze nie przejdą ;-)

NIe edytuję, bo mam spore szanse jeszcze w tym konkursie na ilość postów:-p
A chciałam Cię jeszcze poprosić Kasiawilde żebyś listę tych Twoich książeczek wysłała, to my sobie z Trasią podzielimy, która które pozycje dla mnie, które dla niej! Chyba, że pisałaś na książeczkowym?
Z góry dzięki!

Aestima już chciałam cię okrzyczeć ale widzę że chcesz sie dzielić nagrodą - to mi się podoba!
co do ilości postów to nie ciesz się na zapas. POstanowiłam sobie, że nie urodzę dopóki nie będę miała 6000 a potem już z górki.

Moderator nie będzie tu chyba obiektywny- obawiam się. Chyba ,że... mamy tu jeszcze chyba innych moderatorów? Doris? ALe, ale, co ja robię, nie w moim interesie udzielać Ci porad w TEJ akurat sporawie:-p

Trasia, nie wiem czy wiesz, że ja mam już 6095 ( a z tym to już 6096!) postów:happy2:
Także... mierz siły na zamiary! Bo ja bynajmniej też teraz ( w czasie trwania konkursu) nie zamierzam próżnować:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
heh, jako osoba uzależniona, czuję się poważnie zagrożona odebraniem mi mojej używki... także oficjalnie proszę moderatora o zrobienie coś w tej sprawie!

kasiawilde za drobny datek jestem w stanie spełnić każdą prośbę, w końcu od czego jest moderator! Nr konta podaję na priv

Aestima przykro mi - post pod postem zgodnie z umową połączyłam!

reklama
Trasia, zaraz przestaniesz być modem! To chyba nie był post pod postem:no::wściekła/y: CHciałam zauważyć, że nadużywasz swoich kompetencji. No ale nie wchodzę w stan wojny- mamy przecie wspólny interes:tak:

A może to jednak był post pod postem? Hmm? Ten teraz za to na pewno jest- miłego edytowania!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry