traschka
Mama Marysi
hahaha!
ty się nie śmiej, ja powaznie piszę!
ale potwierdzacie, że zawsze twierdziłam, że jest wspaniały, dobry i bardzo go kocham, prawda??Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
hahaha!
ale potwierdzacie, że zawsze twierdziłam, że jest wspaniały, dobry i bardzo go kocham, prawda??
wtedy mówili na niego " Miechu" ( jak ktoś czasem tak powie do Miesia, to zakazuję od razu,bo mi się neg. kojrzy taka forma), nie wiedziałam nic o "Mieszku". Nie podoba mi się to
) i powiedziała co i jak i wtedy moze cos jednak wspólnie ustalicie
), spontaniczny, choć spokojny; ja nie umiem się nieodzywać, mam niewyparzoną gębę. Jak Twój humorek? Troszkę Ci 'przeszło' po akcji z dyrektorką?