reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

Hejka!
My już na nogach, ale siły brak. Nie mogłam wczkraj zasnąć, tak mnie głowa bolała. I najprawdopodobniej rozwiązała się sprawa Tymkowej wysypki. Przypomniało mi się, że w środę teściowa dała Tymkowi do ręki mandarynki, żeby zabrał do domu i zdążył ją oblizać. Zobaczymy czy to od tego, bo ma pić syropy do czwartku. Jak nie zejdzie, to mam przyjść po skierowanie na badania.
Do lekarza idę już jutro :) bo przesunęli mi wizytę i przy okazji odwiedzę Trasię i Szymka.
Lecę robić śniadanie...

reklama
asinka - to sobie pooglądasz Małego Glizdusia czyli Szymka - ale fajnie! a za chwilę swoją Glizdusię będziesz miała - wow! ...też bym chciała:zawstydzona/y:
myślisz, że tylko od polizania taka wysypka może wystąpić??? szok!

martadelko, forever - witajcie!
forever - max do 5? okropność... wieczorne sanki - fajna sprawa! tekst o kurtce faktycznie rozbawia:-D

i w sumie więcej nie napiszę, bo ostatnio jestem monotematyczna (tylko wyniki krwi, leukocyty - bleeeeeeee); dobrze, że jeszcze tylko 2 dni do wizyty, to coś będę wiedziała (nakręcacz jestem okrutny, więc każda doba więcej przybliża mnie do nagłej śmierci:sorry2:);

hej! ja jak zawsze tajniacze...U nas duzo zmian, A zmienia prace, w luty do Stanow leci w delegacjr. Nie lubie tych hego delegacji...A dzis zawiozlam Go do szpitala na badania kontrolne, mam nadzieje ze w pt go wypuszcza

Andariel chol**a wie czym te mandarynki teraz pryskają. Szczerze, to nie wiem czy to od tego, ale w sumie tylko mi się tak z tym skojarzyło. Nic innego podejrzanego nie było, a lekarka powiedziała, że to na pewno z jedzenia. Co do Małej, to też już się nie mogę Jej doczekać... I oczywiście &&&&& za wizytę!

moon - to widzę u Was też ZMIANY! a jak ze sprzedażą lokum? ja już w sprzedaż naszego nie wierzę (nie tak szybko - nie za taką cenę), więc psychicznie jesteśmy już nastawieni by wynająć. Teraz pozostaje sklecić ofertę i urządzić casting;
asinka - grunt, że to tylko wysypka, nic więcej, nie? prędko przyszła, prędko minie! a jak w końcu z fotelikiem do espiro - załatwiłaś?
kasiawilde - warszawskie ferie - oj tak, brałam to pod uwagę przy podejmowaniu decyzji co do powrotu w rodzinne strony:tak:

andariel, coz -slabo to wyglada, zima to jagorszy czas, mam nadzieje, ze wiosna, latem cos sie ruszy...poki co czekamy. Byly 2 rodziny ale na razie cisza

reklama
Do góry