forever_young
Niemłoda mama Młodej
Andariel - liczę na fotki, ja najpierw memo zrobię - tylko kiedy :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
i czy robić coś, do czego dziecko może wejść (choć Ninka już niekoniecznie - wszak nie ma kartonu po szafie
) czy może jakiś majstersztyk dla lalek? cóż za dylematy
Ja jestem krok wcześniej - zbieram opakowania....do memo na razie wycinam kwadraciki z różnych opakowań;
Co do domku z kartonu - to wiesz, wszystko jest kwestią pozycji jaką się wybierzy aby się w nim zmieścić, wielkości czy wręcz możlwości/inwencji połączenia ich ze sobą.... 
Doris, a gdzie nad tym morzem jesteś?
. Młoda lekko zaglucona a przez to nieco kaszląca czyli standart żłobkowy a tak to ok. Wybieramy się do alergologa, bo coś Krysię uczula.
Bez szaleństw, głównie po kupach to widać, ale nie jest to fajna sprawa. A u mnie w pracy po pensjach na razie nie pojechali, ale zostały oficjalnie ogłoszone zwolnienia więc atmosfera pod psem.
Żłobkuje - glut zupełnie żłobkowy, w sumie to raczej mały katarek.