kasiawilde
Fanka BB :)
hej kobitki!
ja nieogarnięta dalej jestem... ale od kilku dni chociaż podczytywać się staram! jakbym miała mało na głowie to mój P nogę skręcił i wsadzili go w gips, więc mam dwójkę dwulatków teraz
kati zdrówka kobito! fajnie, że pobalowałaś, nawet jeśli teraz pocierpisz
forever Krysi też zdróweczka! a dziś cóż to za impreza była, bo chyba przeoczyłam
andariel ja w 80% nie asekuruję już nawet, wyjątkiem są hmm jakby to opisać, wysokie drabinki, bo ten mój czort włazi na 'szczyt' odwraca się śmiejąc i puszcza... bo przecież mama go zawsze łapie
za cholerę nie mogę go tego 'żarciku' oduczyć
ale Kubi bardzo sprawny fizycznie jest, mamy pod domem drabinki ok 2m wysokości i od jakiegoś czasu bezproblemowo się wspina, co oczywiście przyprawia mnie o konkretne palpitacje serca
z górek zbiega jak szalony i ogólnie sprawia mu to wielką frajdę... no i się zapytam przy okazji jak ogólnie po przeprowadzce? nie żałujesz?
ironia dołączam do pytań o Benia!?
trasia a co tam u Was? ogarniacie sytuacje? wróciłaś już do pracy?
ot i tyle na dziś, oczywiście witam całą resztę :* i buziaki dla wszystkich już dwulatków!!!
a moja chrześniaczka kończy dziś 15 lat!!! ojjj poczułam się staro.....
ja nieogarnięta dalej jestem... ale od kilku dni chociaż podczytywać się staram! jakbym miała mało na głowie to mój P nogę skręcił i wsadzili go w gips, więc mam dwójkę dwulatków teraz

kati zdrówka kobito! fajnie, że pobalowałaś, nawet jeśli teraz pocierpisz

forever Krysi też zdróweczka! a dziś cóż to za impreza była, bo chyba przeoczyłam

andariel ja w 80% nie asekuruję już nawet, wyjątkiem są hmm jakby to opisać, wysokie drabinki, bo ten mój czort włazi na 'szczyt' odwraca się śmiejąc i puszcza... bo przecież mama go zawsze łapie
za cholerę nie mogę go tego 'żarciku' oduczyć
ale Kubi bardzo sprawny fizycznie jest, mamy pod domem drabinki ok 2m wysokości i od jakiegoś czasu bezproblemowo się wspina, co oczywiście przyprawia mnie o konkretne palpitacje serca
z górek zbiega jak szalony i ogólnie sprawia mu to wielką frajdę... no i się zapytam przy okazji jak ogólnie po przeprowadzce? nie żałujesz?ironia dołączam do pytań o Benia!?
trasia a co tam u Was? ogarniacie sytuacje? wróciłaś już do pracy?
ot i tyle na dziś, oczywiście witam całą resztę :* i buziaki dla wszystkich już dwulatków!!!
a moja chrześniaczka kończy dziś 15 lat!!! ojjj poczułam się staro.....
Po zdobywaniu zjeżdżalni pod prąd wiem, że się Skrzat ogarnie.
Jak byłyśmy w Boże Ciało na tym wypasionym placu zabaw to tam były takie drabinki ze zjeżdżalniami dla maluchów, Krysia sobie znakomicie radziła, siedziałam na ławce z 5 m dalej i patrzyłam - nie czytając książki ;-) - tylko pod kątem tego czy czasem jakieś starsze/większe dziecko krzywdy nie robi Młodej Damie.

A Teściowie to z jakiej okazji Cię .....dręczyli ;-) i to jeszcze w takim stanie. 

a musze jeszcze wyplacic podwykonawcom \