reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

reklama
hej kochane,
andariel &&&&&& za wizytę!!!

Kochane, dzięki za troskę, Maja raz wczoraj wieczorem zwymiotowała i na tym poprzestała, myślę, ze wcześniej podany dicoflor i połowa saszetki smecty zatrzymały wirusa. Mama i A też ok, obyło się bez wymiotów, też ich faszerowałam probiotykiem i smectą, dodatkowo controloc control. Najbardziej ucierpiałam ja na szczęście,bo mnie dobę trzymało
Madzioolka ja też wypalona, ale chwilowo chęć do pracy wróciła, bo papier z podwyżką mi dali:tak:sami:szok:nie wiedziałam, że jak się w korpo sama nie upomnisz to możesz cokolwiek dostać...

moon chyba mnie zaraziłas siedze jak struta :baffled: chyba zaraz zwymiotuje :(

beni miał 38,5 przed snam dostał leki obaczymy co dalej bo pogodny był ocz ko już ok

ja padam na pysk.. za duzo jak na mnie :(

Witam Was :)

Dawno mnie nie było ale czasu brak :(
Ogólnie:
Maruś trochę się buntuje z racji wieku chyba;) Smoczek porzucił z dnia na dzień i nawet go nie wspomniał i pięknie bez niego zasypia a tak go lubił... Dzielny chłopak. Została pielucha ...
Adasiowe brzuszkowe kłopoty zniknęły. Teraz jest grzeczny jak aniołek. Ja się w końcu odnalazłam i daję sama radę. Tatuś szczęśliwy ;-)

Zdrówka dla chorowitków
Dla urlopowiczów - pięknej pogody

Fajnie, że znowu któraś zaciążyła :-)

Pozdrawiam

moon - rota u mnie pełną parą mdli mnie tak że boje się ruszać, ciągle mam dreszcze i biegunke :( Beni po ibuprofenie zero reakcji całą noc był ciepły ale spał więc go nie budziłam, M też coś nie wyraźny

moje dziecko mnie dziś zaskoczyło spałam w drugim pokoju a on z tatą rano sie obudził przyszedł do mnie a ja mówię mu głosem znad grobu że mamusia jest chora - przytulił się do mnie pogłaskał po ręce i cichutko wyszedł i zamknął drzwi ;-) kochany dzieciaczek :)

teraz kazdy siedzi ze swoim laptotem przy herbatce :) no prawie swoim... wczoraj benek zalał swojego mlekiem i nie działa :szok: jak go nie naprawię to mi michał łeb urwie ze 1000 zł poszło w błoto i to przeze mnie :( a ja naprawdę nie zauwazyłam kiedy to się stało bo miałam telefon z pracy :baffled:

hej

ja juz na zwolnieniuod wczoraj, poszłam troche z zaskoczenia bo zle sie czulam ale co tam, poradzą sobie beze mnie, oceny wystawilam...

jelitowka chyba byla i u nas bo dominika polegla ale tylko brzuch bolal i gorączke miala. mam nadzieje,że nas ominie

majqa jestes wielka, uwazam ,że czlowiek da sobie rade w kazdej sytuacji, kwestia ogarnięcia i zorganizowania sie i nie marudzenia za bardzo:happy:

madziolka mnie wypalenie dopadlo szybciej z to z racji bardzo niskiej płacy i to mnie dobija najbardziej

lece,dziś święto u nas w miejscowości w szkole a moj tata głowny organizator,musze go zobaczyć i uwiecznić na zdjęciu:)

reklama
hej!
ironia trzymajcie się!

ja po spotkaniu - usłyszałam, że jestem uważną i mądrą matką i że bardzo dobrze mały był do tej pory "prowadzony" poprzez konsultacje z odpowiednimi (nieprzypadkowymi) specjalistami - aż mi się miło zrobiło; za tydzień spotkanie z udziałem Leosia; terapeutka zdziwiona, że po takich przejściach mały nie ma problemów, że raczkował, że gada, że taki kontaktowy itp.; a przed i po spotkaniu spotkałam się z psiapsiółką, więc fajnie było:tak:

Do góry