reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Hej, wrzucałam właśnie foty na bloga więc i tu zajrzałam, ale nie mam siły na nadrabianie. Nie pisałam, ale Miesio tydzień temu zachorowała, b wysoka temp, potem okazało się , że angina, po antybiotyku poprawa a teraz znówu temp plu biegunka plus niepokojące nas zachowanie( rozdrażniony, osowiały).
Andariel, Silva, chętnie pomogę, ale pisać nie mam kiedy, naprawdę, zwłaszcza, że tylko w laptopie czytam i piszę normalnie ( aczkolwiek tempo naszego lapka zawalonego mnie dobija), nie wiem czhy już poradziłyście sobie same w temacie Si- jak nie- zapraszam do kontaktu telefinicznego, pisać o tym nie mam już siły. Będę spr skrzynkę babyboomową regularnie, więc piszcie jesli macie ochotę pogadać w wiadomej sprawie, wymienimy się tel:)
obiecuję, ze jak moje dziecko wyzdrowieje, to wróce na forum. Mam nadzieję, ze stanie się to prędko, bo po pierwsze nie mam już kasy na leki kolejne ( nie chcę myśleć ile poszło...) , po drugie- siwych włosów przybywa...:no:

cześć ;-)

Ja jaz zwykle w niedoczasie. Wieczorem przyjechała moja córka na jeden dzień - od 1 czerwca pracuje w Pobierowie. Julia szalała z nią do 23.20. Dziś spała do 9.10. Damian z kolei jest na zielonej szkole. W domu pustki straszne i cisza. Julia tęskni za małolatami
Poza tym u mnie generalny remont kuchni. Od tygodnia nie mam kuchenki więc stołujemy się w mieście ;-(. Już mam dosyć tego bałaganu.
Staram się w pracy na telefonie podczytywać co u Was ale z pisaniem już ciężko.
Buziaki i życzenia dla naszych WSZYSTKICH CZERWCOWYCH DWULATKÓW!!!

heeej!

po pierwsze andariel suuuuuuuuper:tak::-):-):-)
Aestima zdrówka dla Miesia!!!!! jak TY się czujesz???
ironia ło matko, to się porobiło...:-( jak dzisiaj się czujesz??? jak Benio???
marta czyli już do końca ciąży jesteś na zwolnieniu?
Doris hej!

aestima zdrówka kochana :*

bylismy u lekarki durnowatej ktora z odległosci metra zaglądneła do gardła dała od razu antybiotyk :szok::wściekła/y: posluchała serwca dziecko wystraszone na maxa a ta że od gorączki ma arytmie... :szok: nie wiedziałam czy sie roześmiać czy jej przywalić normalnie :crazy::crazy::crazy:

około 38 miał był zmęczony po całym dniu, obudzilismy go bo musielismy szybko do lekarza isc na godzine, przerażony durną babą która nawet nie ma podejścia do dzieci i ona mówi że ma arytmie od gorączki :confused2::confused2:

kr...mam juz dosc polskiej sluzby zdrowia... wish all die :crazy::crazy::crazy:

zbieram sie na spotkanie. jestem przemeczona codziennie robimy od 7 do 23 na zmiane zajmujemy sie beniem klientow coraz mniej kasy coraz mniej roboty coraz wiecej mam ochote strzelic sobie w łeb - dobrze ze vodka sie mrozi bo jak dzis sie nie napije to chyba naprawdę sobie w łeb strzelę... nie mam zupełnie dla siebie czasu...dzis nogi goliłam razem z myciem zębów benia i suszeniem włosów ... odpadam... mam ochote zeby wszyscy znikneli i zebym była choć jeden dzien całkiem sama :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Martadelko, dzięki, co do mnie... nie mam czasu się nawet nad tym zastanowić. Dzisiiaj Miesio osowiały bardziej. NIe je NIC. Co robić?:(

reklama
Do góry