asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Silva zleciła mi je pediatra, bo mówiłam jej o tym, że Ninka była szczepiona tą jedną i powiedziała, że zobaczy jakie są wytyczne, ale najprawdopodobniej będzie trzeba zrobić próby wątrobowe. Martwię się co znaczą te podwyższone wyniki... A jeszcze jutro kolejne szczepienie :-( czy można zrezygnować ze szczepień w trakcie i czy to ma jakiś sens w tym momencie?

wczoraj odwiedziłam na chwilę Mamę Bliżniaków (wcześniaki, pisałam Wam), ale byłam z Emi więc ciężko to było nazwać rozmową... Chłopcy rozkoszni
Powiem Wam, że wracałam tak zdegustowana i przygnębiona, że szok!
Raz zaczęła wytykać palcem Maję i Ją popychać przy tym. Reacja Majki mnie zadziwiła - bardzo grzecznym ale stanowczym tonem mówiła tamtej dobitnie "nie rób tak dzieczynko! Nie mów takie słowa" Maja była ewidetnie zszkowana że można się tak zachowywać i być tak niemiłym. Tak emocjonalnie było tylko raz bo od tamtej pory staram się unikać tej dziewuchy i idziemy na inny plac gdy tamta jest na naszym. Następnym razem jednak nie omieszkam powiedzieć tej małej do słuchu. Jej mama nic sobie z tego nie robi, nie zwraca na nią wogóle uwagi, patrzy tylko na młodszą córke ale najbardziej skupiona jest na plotach...