reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2011

reklama
wrócić do szarej rzeczywistości po wakacjach - brrrr!!!! było cudownie!!!! Dwa tygodnie minęły nam tak szybko, e aż się wierzyć nie chce. Byłoby jeszcze lepiej gdyby nie absolutnie straszliwe zachowanie Marysi na każdym kroku. Wiecznie jęcząca, marudząca, krzycząca o wszystko, no po prostu rozpieszczona smarkula:no: dała nam strasznie popalić. Dziś w domu jest grzeczna, ale jak wróci jej wakacyjny humor to bedzie stała cały dzień w kącie.
Może jutro napiszę wam więcej, dziś padam na pyszczek.

Trasia a my jedziemy w czwartek do pustkowa. Gmina... rewal. Jaka szkoda, że przez te zdrowotne komplikacje nie daliśmy rady wcześniej:( We wtorek mamy konsultacje chirurgiczną, więc jesteśmy uziemieni do tego czasu. Pokaz nadmorskie Dzieciaki!!!

hej, ja szybciutko, zdycham (jajniki):-(
asinka dobre wieści!!! super!
trasiu witaj po wakacjach (rozumiem ból powrotu), ja tak jak Aestima czekam na fotki
kati no to na naszych urlopach się nie zgramy, bo jak Ty kończysz to my zaczynamy (ja mam urlop od 16-go)

Ostatnia edycja:
Hej kochane! Alek Wam zazdroszczę wakacji...o swoich majowych już zapomnialam:( mieliśmy teraz 2tyg urlopu mieć i pojechać nad morze, ale ponieważ kupiliśmy mieszkanie, urlop będzie trzeba na przeprowadzkę spożytkować. Dziś jadę do ikei porozgladac się za kuchnia i innymi pomysłami na wykończenie.
trasiu Maja wczoraj tez miała taki okropny marudny dzień. Myślałam ze wyjdę z siebie...w ogóle zauważyłam taka prawidłowość, ze jak jest sama z kimś to jest grzeczny a jak jest wiecej osób to już jeczaca i wyjaca się robi

a co tu takie puchy :) my poki co nie mamy co myslec o wakacjach M ma 3 tygodnie wolnego wiec od jutra bedzie z benim a ja pracuje na pol gwizdka tyle zeby tylko ogarnac podwykonawców i pilnować terminów. :tak::tak:

nie zapeszając idzie ku dobremu ! oszusci od mebli oczywiscie dalej nie zapłacili :/:confused2: jutro jade do firmy windykacyjnej nie bede z debilami sie użerać juz wole mniej kasy a zeby im dopiec :wściekła/y:

beni na etapie odpieluchowania - mam wrazenie ze nam panele sie wypaczą od tego jego lania po kątach :eek: 3 dzien walczymy i powoli sił mi brak... wczoraj ładnie sikał do nocnika a dzis od rana leje gdzie popadnie tylko nie na nocnik ... :baffled: zlał sie na balkonie i sasiedzi mieli mokre powitanie :sorry::zawstydzona/y:

zrobiłam sterte starych koszulek do scierania podłogi i tylko scieram, płucze i na balkon i tak w kółko - idę czytac o teningu czystosci od poczatku bo jestem przerażona :szok:

a tak w ogole to goraco źle mi i michała cały dzien nie ma bo pojechał do wysowej :sorry:

heloł witam sie nieśmiało, wczoraj zaczełam jeszcze raz diete sb, ostatnio spasłam się niemiłosiernie odpuściłam chodakowską (bo przecież ciepło - tak sobie wmawiałam :zawstydzona/y:) i poszło w boki, a planując zajście w ciążę muszę jakoś wyglądać co by potem nie musieć zrzucać nadprogramowych kg
ciepło że wydychać nie można ale co tam urlopik mam to może być ciepło :-)
pozdrawiam serdecznie

reklama
Do góry