reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Aylin ople są fajne :) Nasze pierwsze wspólne autko, to była asterka :tak: No i co ja słyszę, przyjedziecie do Szczecina? Spotkanie obowiązkowe! :cool2:

reklama
Iwon - jeżeli gość sobie nie zawoła newiadomo jakiej ceny za auto to dośc prawdopodobne ze bedziemy - chyba ze ktoś nam je podwiezie - w co wątpie szczerze....

Dziś moja córa kończy 7 lat, ale ten czas zapiernicza. Jeszcze niedawno w pampkach biegała a tu już taka pannica

Polaa
Kubuś pewnie przyzwyczaił się do cioci? Ale niedługo ją znowu zobaczy jak do PL zawitacie
Iwon z jakiego osiedla Szczecina jesteś jeśli mogę spytać?
Alijenka kurczę, bidulka troszkę się poturbowała wczoraj..
Aylin oby wypaliło z autkiem

Damian już któryś dzień z rzędu wstaje z tak mokrym pampersem, że mu przecieka. Piżamka i cała pościel do wymiany

laski ja mam łóżko 160cm i obok przylega do niego Poli łóżeczko ze ściągniętym całym bokiem. śpimy więc wszyscy razem, ale Pola w swoim łóżeczku. pewnie, że to zobrazowałam więc wkleję potem zdjęcie:p

zaza
ja też kupiłam sandałki o rozmiar za duże, a teraz kilka milimetrów wyłażą jej z nich palce i są o rozmiar za małe.

aga chwalenie się, że dzieć łagodnie ząbkuje powinno być tu karane:D

aylin
to się nazywa przeznaczenie:)

alijenka
super, że mała lepiej już spała:) u mnie na odwrót. babcia dała jej ostrego na maxa małego gołąbka i ta całego z kapustą wciągnęła. efekt? całą noc miała wzdęcia, bolał ją brzuszek, budziła się rykiem, krople nie działały...

Ostatnia edycja:
asik pomorzany :) Gratulacje dla córy :) Mój skończył osiem i też się za głowę łapię i oglądam jego zdjęcia w pampersach. Jakby wczorajsze...

U nas też ostatnio często pampek przemaka :( Tyle, że młody w nocy sporo wody pije.

S ma lekki stan podgorączkowy, ale mmr znosi aż za dobrze, wstał o 6 czyli godz wcześniej niż zwykle, a na drzemkę udal się o 13.55 dopiero:szok:
a przed drzemką zdążył sobie nabić siniaka na policzku tuż pod okiem - już słyszę komentarze teściowej - "wdziałaś co on sobie zrobił?":dry:

Przypominam o wpisach na wątek wyjazdowy - przyda się:-)
hmm może się skuszę i zaraz coś tam naskrobię

hejka,

w imieni spółki dziekuję za dbanie o premie nasze :)
a proszę bardzo, ale chyba będziesz musiała się ze mną premią podzielić, bo nic nie wygrałam:-(

A i powiem wam coś - jestem analitykiem, nieprzesądnym. Ale zaczynam chyba wierzyc w przeznaczenie: zeszły tydzień - T miał jechac w srode na tą nieszczesna delegacje. Ale w 3 firmach w któych jest za łącze odpowiedzialny padła sieć. Nie było cudu aby to zostawił i sobie pojechał - wiec delegacja przełozona na piatek. Jako ze miałam dzień wolny to miałam z nim jechać - dzieć z nami. Ale mała dostałą gorączki - wiec stwierdziłam ze nie bede jej ciągnąc. Pojechał sam - i dobrze bo nie wiem czy nam tez by się upiekło po wypadku - i wyszłybysmy bez szwanku. Czyli coś od pocztku "mówiło" - nie jedz. No i teraz znalazło sie auto dla nas - z śliczną zawieszką w kształcie łosia na lustrku (ja takiego "latacza" przy lusterku nie znosze bo mi zaburza pole widzenia) a mój T na wszelkich forach wystepuje jako "moose". Wiec sądzę ze to autko nasze ma być.... A moze sobie tylko szukam :p
coś w tym jest! a ja wierzę w przeznaczenie - wierzę, że jest mi przeznaczone zawsze dokonywać złych wyborów:-p na razie tylko dwie trafne decyzje mi się zdarzyły - D i S;-)

Dziś moja córa kończy 7 lat, ale ten czas zapiernicza. Jeszcze niedawno w pampkach biegała a tu już taka pannica

Damian już któryś dzień z rzędu wstaje z tak mokrym pampersem, że mu przecieka. Piżamka i cała pościel do wymiany
Sto lat dla Oliwii!!!!!!!!!

S ostatnio nie sikał przez noc wcale, a teraz zdarza mu się pieluszkę mieć mokrą, więc może to jakiś ogólny problem;-) np. zmiana pogody czy cóś takiego;-)

aga chwalenie się, że dzieć łagodnie ząbkuje powinno być tu karane:D
popieram!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a teraz czas na zasłużoną herbatkę z cytrynką ;-)

Asik tak przyzwyczaił sie, zreszta Wojtek chyba tez bo dzisiaj wszedł na łóżko, na którym spała i pokazywał " nie ma" :) a godzinę temu rozmawialiśmy z Nia na skype to nie wiedział co sie dzieje :-D Po prostu zglupial :tak: Patrzy na mnie, na Nia leci do ekranu, śmieje sie, mina zdziwiona. Śmiać mi sie chciało....
wszystkiego Najlepszego dla córki.

Oliwia wróciła już z nad morza ale do domu wraca dopiero w piątek. Siedziałaby do soboty ale idzie na urodziny do koleżanki ( a w sobotę koleżanka przychodzi do niej)

Iwon ja właśnie raz w miesiącu na pomorzanach jestem z Oliwią.
Polaa Wojtuś musiał komicznie wyglądać taki skołowany;-)
Zaza Damian też dziś nabił sobie wielkiego guza z tym że na czole. Stan podgorączkowy nadal jest?

reklama
Do góry