reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

Ale fajni ci tesciowie ...
moja też czasem kupi coś z lumpka ale w stanie idealnym i gdyby nie to, że sama się przyznała (i zapytała, czy ja w ogóle chcę) to nie poznalabym. Do kompletu były jeszcze spodenki nowe. Swoją drogą, ona chyba się mnie boi trochę... Yey:-D

Sama kupuję używane rzeczy więc jak dla mnie ok tylko nie zniszczone no i nie w koparki...;-)

G śpi od 10. Teraz już na cycu ale jeszcze drzemie:-) Już nawet ja zdążyłam się z nią zdrzemnac :-)

Ah i wymacalam dziś górną lewą czwórkę:-):-):-) tzn końcówkę ale już przebitą :-)

Asik no problem:-) no i zaczyna się dowożenie przez kolegów...:p

Josie szkoda, że kurtka kiszkowata ... a co jest z nią nie tak?

reklama
teście pod tym względem są tragiczni, ale poza tym sympatyczni. mam nadzieję, że teraz więcej nie kupią takich lumpów!

ciasto o 21 wyciągnęłam z piekarnika i o 23 (jak ostygło) prawie w połowie skonsumowałam:p zaraz dokończę...

aga środa pasuje. ja też wcześniej niż na 13.00 nie byłabym, bo młoda śpi do 12.30.

josie mam drzwi przesuwne do kibelka to rąk nie wsadzi od spodu:D:D ale widok równie genialny...a kuku takie małe paluszki!:)

andzia no po kim on to ma!?:D:D jeśli już to mógłby całować jej wnuczki...:ppp

iwon dokładnie, zamęczysz tego męża!

sunshine bo słońce do nas przyszło:p

asik tak się jej kolega spodobał, że zapatrzona w niego omylnie wsadziła ćwiczenia do jego plecaka:p

Ostatnia edycja:
Kasiek - po mnie oczywiście!! Lubie sie przutylać do męza, chlopaków, mamy i taty.Mam tyle lat ile mam, ale do tej pory potrafie sie rzucic na tate, albo siąść mu na kolanach:zawstydzona/y: Dzieci maja przechlapane bo caly czas je przytulam i cmokam. Az mi smutno,że juz nie dlługo to sie skończy:-(

MsMickey kurtka sprana jakby piecioro dzieci w niej chodzilo, powyciagana taka. ale od tej samej zamowilam spodnie i sa super , a kurtka byla za 22zl wiec w sumie to sie nie bede przejmowac, po prostu sie jej pozbede.

Hej dziewczyny!Pewnie już nikt mnie nie pamięta, ale jakoś mnie tknęło żeby się przypomnieć.
U nas wszystko ok, w maju przeprowadzaliśmy się na swoje ufff nareszcie bez teściów. Szymek się już nauczył że tu jest jego domek choć babcia cały czas tłumaczy mu że u niej jest jego domek. Szymek śmiga już na własnych nóżkach od 10tego miesiąca życia. Ehh bałagan cały czas bo nic mu się w szafkach nie podoba, po co ma być w szafce czy na stole jak lepiej wygląda na ziemi. Wytłukł mi już wszystkie filiżanki, ale dajemy rade i tak jest przefajny mój mały potworek. No i cały czas gada mama, nawet do obcych pań w sklepie trochę to irytujące, bo chciałabym żeby do mnie tylko tak mówił ale wiem że to minie z czasem. Fajnie jest być mamą, choć nie raz nie dwa przeżywałam załamanie że jestem złą matką i doszłam po prostu do wniosku, że nie muszę być idealną mamą, która ciągle prasuje, sprząta, pierze ale przede wszystkim mam być mamą która pobawi się z dzieckiem i się nim zajmie. Bo co mi da, że będzie posprzątane, poprasowane itd jak moje dziecko nie będzie szczęśliwe i to jest moje motto :-) Tego się kurczowo trzymam.
Fajnie widzieć że na BB dalej taka rodzinna atmosfera :-) Tyle się tu pozmieniało, Hatszept, Kasienka gratuluję ciąży, dzieciaczki tak porosły są przeurocze.

Pozdrawiam każdą Panią z osobna :-) i zostawiam po buziaczku dla każdego z dzieciaków

mooni - ja pamietam, ale wtedy to ja tylko podczytywałam :-D I masz racje: dzieci wazniejsze od posprzeatanego mieszkania:-)
Zagladaj czesciej

aaaaaaaa Msmickey tez zaciazona:tak:

Ja tez wychodze z zalozenia, ze lepiej klocki poukladac niz z mopem latac ;) Zwlaszcza, ze T raczkowy ostatnio. Chyba przez zeby (po czworkach ida trojki ;( ) Poza tym nauczyl sie piszczec jak mowie nie (taki skrzek jak pterodaktyl) i kopac jak przewijam. Bardzo cenne i przydatne umiejetnosci :) I uparl sie dzisiaj zeby chodzic butach (gumowych clogsach) po domu. Jak zdejme to ryczy, a jak znajdzie to przynosi zeby zalozyc :szok: Zimno mu w nogi czy co? A poza tym to mam kaca (po dwoch drinkach - wstyd) i zajrze wieczorkiem.

A przypomnialo mi sie Sunshine mieso dla mnie i L zazwyczaj kupuje w Lidlu, a jak dla T to zamawiam u znajomego, ktory jest kucharzem i ma dostep do dobrego (ale i odpowiednio drozszego) miecha. Dziewczyny z Uk w Lidlu pojawily sie stoiska z pieczonym na miejscu chlebkiem itp. Widzialyscie? Mniam :D

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiekz u nas posiedzenia w WC wyglądają identycznie:-D gratki kolejnych ząbków, no i wiadomo od czego temp

A co myślałaś, że się ukryjesz....... nic z tego:-D:-D:-D

MsMickey też większość ciuszków mam używanych z tym, że kupuję od znajomej po jej chłopakach. Ciuchy nie zniszczone a o połowę taniej
Sunshine gratuluję pierwszego siusiu do nocnika
Andzia ale z Twojego starszaka całuśnik, zupełnie jak mój
Mooni witaj :) ja też uważam, że lepiej pobawić się z dzieciem niż latać ze ścierą
Niespo a mi się wydaje, że ma tylko taki kaprys

Kurczę, Damian uciął sobie drzemkę:szok: aż boję się pomyśleć o której pójdzie wieczorem spać.

Do góry