reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Hej

Iwon gratuluje rocznicy i troche wiary w męza , noo prosze cię:-D
Mlodak zdrówka i tak jak pisze Alijenka to raczej my zarażamy sie od dzieci. Ja znowu jestem najlepszym tego przykłądem. Boli mnie gardlo:wściekła/y:i kaszle. Moj M tez chory od paru dni ( zapewne tez zarazil sie od dzieciaków)
MsMickey - zdrówka dla Gosi. My prawie za każdym razem na anty ( jak już wyladujemy u lekarza). Kiedys próbowałam nie dawać i w ten sposób predłużyąm chorobę. Bo u nas jak juz cos sie dzieje to na maksa:wściekła/y:

Teraz sie zatsanawiam co robic bo Adrian znowu pzrytkany:-( A i Matiemu jakby katar sie nasilił ( w sensie zatykania nosa bo nie wypływa mu) No i cały czas pod górę.

Mati włąsnie wszedł na łąwe siadł koło lapka i cos nawija do mnie po swojemu:-D
I rozbiegał sie na maksa, cały czas w ruchu:-)

Asik fajno ze z małym lepiej. Daj przepis na to paskudztwo.

Mlodak ja wczoraj zakupiłam Biogaie 5 ml za 36 zl, to nie wiem czy taniej, ile jest ml w dicoflor???

Ostatnia edycja:
reklama
No to my z S też dziś świętujemy!! 5 lat po ślubie :-D
Nie mogę się doczekac,kiedy do nas przyjedzie!

No i się pochwale - nie wiem czy to efekt ćwiczeń, diety, stresu czy choroby ale dziś rano ważyłam 54,5kg. Więc już blisko swojej wagi jestem :)
A i nie pamiętam czy pisałam ale na weselu grała super kapela a dokładniej gość który grał na czerwonej trąbce. (Już na jednej imprezie gdy grali byłam i też było super) No i dałam upust swojej fantazji - poszłam do gościa i mam foty z jego trąbką. I proszę bez zbędnych skojarzeń mi tu. Chodzi o instrument muzyczny :)
A najlepsze jest to że K jest zazdrosny o to. No co ja poradzę że kręcą mnie goście grający na czymś??

Muńka dobrze ci z mamą. Jak ja bym chciała aby ktoś mnie wyręczył w opiece nad Sz. podczas 2 dnia @......

Ja też chce zobaczyć tyle na wadze!!!

Poka foty z trąbką:-D

Powiem Ci,że obecność mojej mamy podczas mojego @ to święto:-D przeważnie jestem 200km od niej,wiec korzystam teraz.
I niestety mam bóle jak przed ciążą:-(

Iwon- Wam też pomyślności na kolejne wspólne lata!!!!! :-*
S dziś przyjeżdża (mial miec wolne,ale musi odbębnić jakieś spotkanie i dopiero wyruszy),Gabrysię wieczorem przejmują moi rodzice,a my idziemy na kolację i może do kina:-D

MsMickey- zdrówka dla G :-)
Już niedłgo młoda Was zagada ;-)

Rysica- spóźnione,ale szczere STO LAT!!!!!!!

Asik- ja też na Zumbę będę śmigać;-)

Ostatnia edycja:
Andzia to na to samo wychodzi bo Dicoflor też 5ml ma. Ale dzięki za info.

Asik a nie zostało Ci więcej tego obiadu? Może kurierem mi podasz trochę bo ja nic nie mam a tak mi się nie chce robić że szok.

Muńka i dla Was sto lat. No i udanej rocznicy. Kino.... A co to takiego bo już nie pamiętam? :)

Na foty z trąbką sama czekam bo fotografem był syn brata ciotecznego K. A on strasznie wolno obróbkę robi :).

Ostatnia edycja:
musze to napisac, bo w sumie chyba m.in. jest to forum Od dawna czuje ( a moze od zawsze) ze nie jestem tu w pełni akceptowana. Dzis weszłam na profil Kasiek ( wydawało mi sie ze długo jej nie ma) i co zobaczyłam ?????? Kasiek jest w zwierzakach i to pewnie nie od wczoraj- aaaaaałłłłłłć zabolało. Nigdy sie do nich nie wpraszałam ( teraz tego nie robię), ale to oznacza ze nie macie do mnie wcale zaufania i poniekad mnie nie chcecie :(:(:( Przykre bardzo. Wiem ze jest wiele dziewczyn na forum ktorych nie ma w zwierzakach, ale ja i Kasiek zaczełyśmy sie udzielać w tym samym czasie i myślałam..... aaaaaaaaaaaa nie wązne Zycze Wam i dzieciakom zdrowia, ale ja koncze przygode z bb

Muńka Wam też gratuluję następnej rocznicy :-D:-D, i miłego wieczoru !!!!!!

asik dobrze że z dzieciem lepiej !!!!!!! u nas już dziś praktycznie nie widać choroby
też u nas jest zumba ale na godzinę 19 i nie bardzo mam z kim małą zostawić a strasznie bym chciała chodzić

mlodak w aptece może Ci coś doradzą z tym probiotykiem i też nie wiem co to kina ostatnio byłam na jakimś filmie w styczniu 2010 roku :-:)-:)-:)-(, a o współnej kolacji w restauracji już nie wspomnę !!!!!!!!!!!!

andzia przestań, weź tu zostań, cierpliwości, na Ciebie też przyjdzie czas !!!!!!! i nie fochaj się tu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Andzia to na to samo wychodzi bo Dicoflor też 5ml ma. Ale dzięki za info.

Asik a nie zostało Ci więcej tego obiadu? Może kurierem mi podasz trochę bo ja nic nie mam a tak mi się nie chce robić że szok.

Muńka i dla Was sto lat. No i udanej rocznicy. Kino.... A co to takiego bo już nie pamiętam? :)

Na foty z trąbką sama czekam bo fotografem był syn brata ciotecznego K. A on strasznie wolno obróbkę robi :).

No właśnie my też nie wiemy co to kino,dlatego pora sobie przypomnieć ;-)

musze to napisac, bo w sumie chyba m.in. jest to forum Od dawna czuje ( a moze od zawsze) ze nie jestem tu w pełni akceptowana. Dzis weszłam na profil Kasiek ( wydawało mi sie ze długo jej nie ma) i co zobaczyłam ?????? Kasiek jest w zwierzakach i to pewnie nie od wczoraj- aaaaaałłłłłłć zabolało. Nigdy sie do nich nie wpraszałam ( teraz tego nie robię), ale to oznacza ze nie macie do mnie wcale zaufania i poniekad mnie nie chcecie :(:(:( Przykre bardzo. Wiem ze jest wiele dziewczyn na forum ktorych nie ma w zwierzakach, ale ja i Kasiek zaczełyśmy sie udzielać w tym samym czasie i myślałam..... aaaaaaaaaaaa nie wązne Zycze Wam i dzieciakom zdrowia, ale ja koncze przygode z bb

Andzia...Decyzję o przyjęciu kogoś do zwierzaków podejmują wszystkie dziewczyny,które tam są,a to trochę trwa,bo wiadomo,że nie każda wchodzi tam codziennie. Także zanim kogoś zaprosimy,mija trochę czasu.Kasiek w zwierzakach jest dopiero od kilku dni. Nie uciekaj!!!

munka - wszystkie dziewczyny???? a co z taka Sicil której nie ma na forum bardzo długo???? Glosowanie ???? Ok , ale to oznacza, że Kasik akceptuja wszytskie, a mnie nie :-( Albo tez nikt nie pomyslał zeby mnie zaprosić i zadnego głosowania nie ma i nie bedzie.
Alijenka - czekac az przyjdzie moj czas????? gdybyscie mnie nie olewały na głownym pewnie nawet bym na to nie zareagowała, ale sie nazbierało:-(

reklama
andzia sicil nie ma na zwierzakach, a mnie też dziewczyny olewają na głównym i jakoś muszę z tym żyć, zresztą sama widzisz że mnie czasami kilka dni nie ma bo nie potrafię się wbić w dyskusję

Do góry