reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

pakowania ciąg dalszy. jadę w góry w dzień 12C, w nocy 5C...mam brać kombinezon Polce czy kurtka wystarczy? Rano i wieczorem na pewno 'targa'. I drugie pytanie mam tylko półbuty nieocieplane, kalosze i śniegowce (adidasy okazały się za małe)...co wziąć? DANKE!

aylin sama kupiłabym ją dla tego kaptura, dobrze że wyjeżdżam to ominie mnie Next'owa wyprzedaż:D

aronia nie wiem, chomik był w domu nim się jeszcze P urodziła:) Zawsze jej tłumaczyłam, że chomiczka trzeba delikatnie trzymać, nosić, a jak chodzi w kuli to nie brać na rączki aby nie upadł i jakoś się słucha. Ona z tych grzecznych, co na spacerach nie ucieka itp.:)

asik a mi się ten szary podoba bardziej niżby miał być niebieski czy tam granatowy:)

munka ja zawsze syryjskie, bo jest co w ręce wziąć i ma siłę chodzić w kuli po dworze (trawa, kostka), no i nie gryzą, nie robią no stop kupy i najważniejsze nie 'śmierdzą' myszą:p ale to tak z mojego doświadczenia:)

niespodzianka też miałam grzybka na głowie:ppp Ale grzywki nigdy:)

Młoda już pozuje:
20130920_185411.jpg20130920_185453.jpg

Załączniki

• 20130920_185411.jpg
    20130920_185411.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 64
  • 20130920_185453.jpg
    20130920_185453.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 112
Ostatnia edycja:
reklama
Kasiek - ja bym wzieła kutrkę i półbuty oraz kalosze. U nas 12 stopnie i ubieram tysie rajtuzy i getry oraz balerinki :) bo półbty wczoraj dopiero wieczorkiem kupiłam
e-2195-6-1355825593.jpg

Załączniki

• e-2195-6-1355825593.jpg
    e-2195-6-1355825593.jpg
    6 KB · Wyświetleń: 36
Kasiek milego wyjazdu, a co do ubrania - Aylin ma racje :D

Aylin powiem Ci, ze jak przegladalam stronke z rzeczami dla chlopakow to wszystkie rzeczy, ktore bym chciala sa juz wyprzedane - a wyprzedaz jeszcze sie nie zaczela :eek::sorry:

A tu zdjecie sniadanka (z neta)
sdefault.jpeg

Załączniki

• sdefault.jpeg
    sdefault.jpeg
    11,4 KB · Wyświetleń: 66
Niespodzianka - na dziewczynki równiez wiekszośc juz niedostepna. Ale jakies getry, bluzeczki wybrałam. A co mi sie uda dopaść to sie okaze bo pierwszy raz działam

Po pierwsze Niespodzianka - zamorduje:-p za tą wyprzedaż

Aronia S też wali psy po łbie, nie po lbie, czym popadnie, a jak na niego ryknę, to zaraz się do piurów przytula:eek:

jakoś mi zimno dziś, nawet na dworze nie byłam z dzieciem :-:)-:)-(, mam lenia na maksa, najchętniej bym wskoczyła pod kocyk z grzańcem w ręce i oglądnęła dobry film
witam w klubie, z dzieciem co prawda wyszłam, ale tylko o chleb i z powrotem, ale teraz siedzę pod kocem i nie chce mi się iśc po prysznic bo jak sobie pomyślę jak zmarznę po wyjściu spod niego, to mi się odechciewa:confused2:

Kuźwa, myślałąm, że zawału dostanę, Damian wszedł na ławę i chciał z niej ZESKOCZYĆ! na łóżko:szok: w ostatniej chwili chochlika złapałam
e tam na łóżko, to żaden wyczyn;-) ja się już chyba przyzwyczaiłam do tych dzieciowych wyczynów;-) jedyne co mnie przeraża to jak idziemy chodnikiem, jak pcham wózek, a S próbuje wybiec na ulicę:no:
a kombinezon bomba!

Aronia no nie moge hahaha, jezyk rosyjski - tez dobra jestes. Ciekawe jak pozostale dziewczyny. Piszcie jakie macie "fetysze" :D
no ja już kiedyś pisałam, że mam słabość do mięśniaków:zawstydzona/y: ale żeby nie było że takich pustych koksów:-D kocham tylko jego;-):
images

pakowania ciąg dalszy. jadę w góry w dzień 12C, w nocy 5C...mam brać kombinezon Polce czy kurtka wystarczy? Rano i wieczorem na pewno 'targa'. I drugie pytanie mam tylko półbuty nieocieplane, kalosze i śniegowce (adidasy okazały się za małe)...co wziąć? DANKE!
ja bym brala półbuty i ciepłe skarpety, kurtka chyba wystarczy, może wróci lato...;-)

a propos facetów i zimnych wieczorów to obejrzyjcie sobie ten teledysk:-D żeby nie było najpierw spodobała mi się piosenka;-)
[video=youtube_share;SxVNOnPyvIU]http://youtu.be/SxVNOnPyvIU[/video]

edek:
Niespodzianka skoro nie na Pl to Cię nie zamorduję:-D

Sorki dziewczyny - nie wiedzialam ze na Pl nie wysylaja :zawstydzona/y:

Zaza wez sie odfikaj ;) Juz Ci chyba pisalam wczesniej, ze on tylko moj jest :D
No wlasnie mam Fast and Furious 6 do obejrzenia :p

reklama
Do góry