reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Przerażanie bierze jak czytam czasem, jak co chwila któraś o rozwodzie pisze... Albo mój mąż jest naprawdę kochany pomimo swoich wad, i za mocno się czepiam, albo Wy tak lekko o tym piszecie... W życiu o rozwodzie nie myślałam.....

reklama
Rysica zdrowka dla Moniki!
Mlodak zdrowka dla Ciebie i Szymka! a jakbyś na wesele nie poszła to byś się przeziębiła gdzie indziej, a zdjęć z czerwoną trąbką byś nie miała:-p
Andzia skąd ja to znam?:confused2:
Aga niezły jazz, ale kota to bys mogła wpuścić do domu:-p skoro tak uparcie wali wam w szybę to musi być znak, że jesteście dla siebie stworzeni:-p

Niespodzianka chciałam zauważyć, że Twoja sytuacja jest dzisiaj nadzwyczaj kiepska- będą cię mordować za wyprzedaż w Next i za jej brak:-p

poza tym właśnie dostarczono mi zimne piwko? która się przyłączy? alijenka jesteś? :happy:

ja alkohol tylko wącham ale jestem z Toba

Aylin - już jest!!!!
ale kasy nie ma na to, żeby do kina iść...
a chętnie bym poszła...

ja też chcę piwko!
ale nie mam... idę po ajerkoniaczek własnej roboty z lodóweczki :D

ja dostaje vouchery z pracy i chetnie bym sie podzieliła, ale to tylko na nasze miejscowe kino.

Witam:) nie nadrobię Was wszystkich, ale się nie obrażać!!

Muńka, Iwon
następnych długich lat!!!!
Potrzebującym zdrowa przesyłam je!!!

Aaa jeszcze Mendii fajny stworek!!

Reszta będzie tylko o mnie i moim stanie przedzawałowym :D
Wczoraj godzina około 22:30 prasuję sobie u mamuśki w pokoju, odwracam się by coś schować do szafy i widzę szarego kota w lustrze:szok:(nie mam zwierząt w domu) pierwsze co pomyślałam, ze odbija się z tv, ale nie bo zbliża się w kierunku mojej mamuśki :D byłam w takim szoku, ze tylko powiedziałam "mamuś kot" :sorry::sorry:mieszkamy na wyższym parterze i ten nam wskoczył przez okno w kuchni i przyszedł do pokoju :D Teraz A ma zwierzątka które musimy karmić, bo przesiaduje w kuchni na parapecie i wali łapka w okno lub miauczy :D
no i kolejna Wrocławianka znalazła kotka w dziwnych okolicznościach:-D
Mendi jest urocza :tak:

Aga super akcja z tym kotem:-D Chociaż domyślam się, że na początku pewno Ci do śmiechu nie było?

No i młody ma katar. Sprzedałam mu niestety. Jestem wściekła na siebie. Po kiego grzyba szłam na to wesele????? Wszystkie znaki na niebie i ziemi mówiły abym w chałupie siedziała. No i teraz mam zakatarzonego dzieciaka i siebie. A gdybym nie poszła to ja bym się nie rozłożyła i młody też byłby zdrowy.

No doła mam na maksa. I nawet się napić nie mogę bo gripex strzeliłam sobie tak na wszelki wypadek.

Zdrówka dla Szymka i nie rób sobie wyrzutów, bo to wcale nie od ciebie musiał sie zarazić

Rysica - ja tez mojego kocham, ale przez alkohol rozwiodłąbym sie. Mam w rodzinie za duzo przykładów alkoholizmu ( mojemu mezowi jeszcze daleko do tego), moze wtedy by zrozumiał o co mi chodzi, a bez śłubu tez zyc mozna. ;)

Ostatnia edycja:
Aylin - widzisz ślepota, nie doczytałam, sorki. Nie potrzebuję prezentacji, tylko w razie czego mam potwierdzenie wysłania z poczty - w razie reklamacji. ale skoro doszło, to świstek wysyłam, żeby mi nie zaśmiecał w portfelu. Cieszę się, że na chudą dupkę pasują.

Młodak - jak Cię to pocieszy, to Monika też ode mnie załapała.....

Andzia - ale Ci fajnie ! korzystaj :)

Aga - hahahahaha czarny humor :p
no i nie było mnie chwilę, bo musiałam sobie ukroić sernika na zimno do tego ajerkoniaczku :p

a d... rośnie :p no ale to mój urodzinowy :D

Czy wyscie poszalaly :szok: taka produkcja przy piatku!!! A ja z nosem w ksiazkach :confused2: ale z piwkiem ;-) bo podobno na szare komorki pomaga :-D:-p

Slonecznego weekendu :*

reklama
Ja też :cool2:
A co tu tak cicho jak ja się pojawiłam??
:-)

Młodak - jak Cię to pocieszy, to Monika też ode mnie załapała.....

Andzia - ale Ci fajnie ! korzystaj :)

Aga - hahahahaha czarny humor :p
no i nie było mnie chwilę, bo musiałam sobie ukroić sernika na zimno do tego ajerkoniaczku :p

a d... rośnie :p no ale to mój urodzinowy :D
wszystkiego najlepszego i narobiłas smaka, na serniczek oczywiście
Czy wyscie poszalaly :szok: taka produkcja przy piatku!!! A ja z nosem w ksiazkach :confused2: ale z piwkiem ;-) bo podobno na szare komorki pomaga :-D:-p

Slonecznego weekendu :*

bidulko, ale ucz sie ucz, bo ktos musi bc pierwszy ( czyt.zaliczyć rok )

Do góry