reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Munka - super kolacja i romantyczny wieczór zaliczony. Achhhhhhh kiedy mnie to spotka????????
Przykro, ze wyjazd do siostry sie nie udał. Zdrówka dla chrzesniaka.

Pola - a nie mogłabyś podzielic sie ta karta?????:-D;-)

U nas pogoda okropna, wiec zapowiada sie dzien w domku.
Udanego weekendu

edek
Aylin - ja mam nadzieje ze w sezonie i u nas beda:happy2:

reklama
Spalam w nocy od 3:40 do 5:20. Ledwo dycham teraz. Młody co chwila się budził i płakał. Teraz zasnął po obiedzie. Zastosowalam sposób alijenki - masło do noska. Zobaczymy czy pomoże. Jeśli tak to i na noc zastosuje.
Też się kładę.

Muńka super że rocznica się udała. Też jestem zdania że wrześniowe pogody nie sprzyjają imprezom :(

Ciekawe jak mąż Iwon - przyniósł kwiaty czy nie.

Rysica łączę się w bólu z mega katarem dziecia. Goraczki u nas nie ma ale tak zatkanego nosa to nigdy jeszcze nie miał. Ja zresztą też. Dziś 5 dzień a ja nadal na jedną dziurkę oddycham a z drugiej się leje. Koszmar jakiś. Oby młodemu szybciej minęło.
Co stosujesz dla Moni?

Katrina Dziękuję!!!

Monika już bez gorączki, hmmmm, dziwne ale się cieszę, już w nocy nie miała, ale katar dalej duży....
hmmmmmm a mi??? niesmiało chciałabym zauważyc, ze tez złożyłąm Ci życzenia na poprzedniej stronie:-(

U nas tez teraz była goraczka przez jedna noc i koniec, został katar i kaszel. Jescze raz zdróka dla Moni.

Młodak - takiej nocy to ja nigdy nie miąłam ( tfu tfu) - wspołczuje i zdrówka dla Was. Tulaski
My ostatnio barlismy Calcium, Wit. C i syrop prawoślazowy i anty oczywiscie, bo u nas jeszcze okropne gardlo doszło.

Pola - spokojnej podrózy

Moi trzej męzczyźni spią, ja robie drugie danie zastanawiam sie co robis w tak paskudny dzien ??

HELP
Piszac posta nacisnelam cos nie wiem co i nagle cała strona bb zminiejszyłą sie ( czcinka), a to juz drugo raz, bo wczoraj zrobiła to samo. PECH. Ledwo daje rade rozczytać co jest napisane. Jak mam to odwrócic???????????????

Ostatnia edycja:
Cześć laseczki

Weekend a Wy nadal tyle produkujecie:szok:

Oliwia była wczoraj u Kamila, Kamil dzisiaj u niej, czyżby pierwsza szkolna miłość:-D:szok:hehe

A tak poza tym to my już się lepiej czujemy, jedynie troche katar jeszcze męczy ale żyć będziemy

Młodak nie obwiniaj się, pewnie i tak gdzieś byś podłapała choróbsko. Zdrówka dla Was
Kasiek pewnie już spakowana ale ja bym wzięła półbuty, kalosze i kurtkę:tak: a z Mendi niezła modelka;-)

A tu zdjecie sniadanka (z neta)
Zobacz załącznik 583661
Takie śniadanko to nie dla mnie......

Zaza no właśnie ja nie przyzwyczajona bo młody do tej pory nie wyczyniał takich akrobacji.
Vin Diesel- UWIELBIAM GO!!!
Aga niezła historia z tym kotem:szok:
Andzia długo trzyma chłopaków to choróbsko...

Przerażanie bierze jak czytam czasem, jak co chwila któraś o rozwodzie pisze... Albo mój mąż jest naprawdę kochany pomimo swoich wad, i za mocno się czepiam, albo Wy tak lekko o tym piszecie... W życiu o rozwodzie nie myślałam.....
A wiesz, że mój też naprawdę kochany ( tylko ja zołza czasami:-p), jak tak patrzę na jego kolegów co piją, biją i zdradzają to mój aniołem się wydaje;-)
Zdrówka dla Moni i 100 lat dla Ciebie

Sunshine ucz sie, ucz:tak:
Muńka super, że rocznica się udała.
Polaa też chcę taką kartę

Andzia - no ja przy Kubie też musiałam się tego nauczyć, bo te zwinne małe paluszki cuda wyczyniają na klawiaturze, a wystarczy mu jedno kliknięcie.

Niespodzianka - Irish Breakfast wyglada bardzo podobnie... jakbym takie sniadanko miała wciagać codziennie, to nie mieściłabym sie w futrynie drzwi.

reklama

aylin
przyszedł kombinezon GAP i zapewne takiej ważnej rzeczy na całą zimę już używanej nie kupię. Wg mnie nie chodziło w nim tylko jedno dziecko, bo w rzeczywistości ma dużo śladów użytkowania choć brak plam, zmechaceń czy dziur. Ale widać to po metkach i po ogólnym stanie. Ale firma to firma materiał super! Z kolei pajac z kapturem na 86 wygląda jak na 2,5-3 letnie dziecko:D Przyda się na potem i jest tonę razy ładniejszy niż na zdjęciu poniżej i milusi:) I przedstawiam zakupione za 6zł body Minnie:p
Zobacz załącznik 583496Zobacz załącznik 583497 I miałam nic różowego już nie kupować...grrry!

alijenka po kilku razach zdaj relacje czy to faktycznie działa! Co do dywanu to ja na jakość też nie liczę, chodzi mi tylko aby P miała miękko i ciepło pod dupkę, a za kilka lat wyrzucę. Tak więc dzięki raz jeszcze - kupuję!:D

dopiero doczytałam :)
fajny ten pajcyk-rampersik :)
A ja własnie mam odkupic od kolezanki kombinezon gap - tylko najpier musze go zobaczyc - ona kupiła go na szmatach.
Zreszta mysle czy nie zrobic wyjatku i noie kupic tez po jej córce bucików zimowych - mala prawie w nich nie chodziła (bo nie chodziła jeszcze) i buty wyladaja prawie na nówki. Nowe 179 zl a ona za 40 chce sprzedać - na poczatek zimy by były bo rozmiar 21 a moja traz 20 nosi

Rysica - spóxnione ale szczere zyczenia trafienia tej 6 w lotto :) Ale obiecaj ze u nas wyplacisz :p

Muńka - miłego swietowania rocznicy :) my nasza 7 za miesiac mamy :)

A i maz mnie zastrzelił wczoraj haslem - róbmy to 2 dziecie bo ja za kilka lat powtórki nie przezyje :p Tak mu dał w kość tydzien tacierzyńskiego :)

A i kupiłam w lidlu do odplamiania mydełko galasowe w płynie - jutro lece jeszcze z 4 opakowania kupić. Vanish i ariel niech sie schowaja daleko

Ostatnia edycja:
Do góry