reklama
Niespodzianka
Fanka BB :)
Kasienka gratuluje wizyty, poglaszcz od cioci brzuszek z polkilogramowym szczesciem :-)
Zaza gratuluje awansu (nie pamietam czy juz gratulowalam), a kolezanka sie nie przejmuj. Jak juz bedziesz oficjalnie na stanowisku to sie zemscisz dowalajac obowiazkow ;-)
Mloda ja tez nie zaszczepilam jeszcze MMR-em. Wizyta pielegniarki i rozmowa z nia miala rozwiac watpliwosci, a wprowadzila jeszcze wieksze zamieszanie

Alijenka szybkiego powrotu do formy. Od czego kolano boli?
Kurcze nie pamietam kto pytal o Dextera... Kasiek? Sezon nowy juz jest (8) - nawet juz sie skonczyl
Podobno juz wiecej nie bedzie.
Reszte jak zwykle nadrobie pozniej :-)
Wlasciwie to wpadlam zapytac czy ma ktos konto na chomiku, bo bym chciala ksiazke. Ladnie sie usmiechne w podziece Kiedy pozwolić Kiedy zabronić(oryginał).pdf - Psychologia wychowawcza - Psychologia - esi4 - Chomikuj.pl
Upatruje w niej rozwiazania wszelkich problemow zwiazanych z fochami mlodego (czyt. darcie sie, placz, wyrywanie sie, rzucanie na glebe, a w ekstremalnych przpadkach walenie glowa w podloge
)
Chociaz musze przyznac, ze poczynilismy postepy na spacerach. W parku dalej lata jak chce (reaguje na "nie idz, klujki" - wie, ze to roslinki z kolcami, a poza tym wyszukuje najwieksze krzaki, gorki i dolki), ale jak wychodzimy przed dom i chce isc przy ulicy to przychodzi do mnie i wyciaga reke, zeby go wziac. Moze jest dla nas nadzieja.
Zaza gratuluje awansu (nie pamietam czy juz gratulowalam), a kolezanka sie nie przejmuj. Jak juz bedziesz oficjalnie na stanowisku to sie zemscisz dowalajac obowiazkow ;-)
Mloda ja tez nie zaszczepilam jeszcze MMR-em. Wizyta pielegniarki i rozmowa z nia miala rozwiac watpliwosci, a wprowadzila jeszcze wieksze zamieszanie

Alijenka szybkiego powrotu do formy. Od czego kolano boli?
Kurcze nie pamietam kto pytal o Dextera... Kasiek? Sezon nowy juz jest (8) - nawet juz sie skonczyl

Reszte jak zwykle nadrobie pozniej :-)
Wlasciwie to wpadlam zapytac czy ma ktos konto na chomiku, bo bym chciala ksiazke. Ladnie sie usmiechne w podziece Kiedy pozwolić Kiedy zabronić(oryginał).pdf - Psychologia wychowawcza - Psychologia - esi4 - Chomikuj.pl
Upatruje w niej rozwiazania wszelkich problemow zwiazanych z fochami mlodego (czyt. darcie sie, placz, wyrywanie sie, rzucanie na glebe, a w ekstremalnych przpadkach walenie glowa w podloge

Chociaz musze przyznac, ze poczynilismy postepy na spacerach. W parku dalej lata jak chce (reaguje na "nie idz, klujki" - wie, ze to roslinki z kolcami, a poza tym wyszukuje najwieksze krzaki, gorki i dolki), ale jak wychodzimy przed dom i chce isc przy ulicy to przychodzi do mnie i wyciaga reke, zeby go wziac. Moze jest dla nas nadzieja.
Niespodzianka ale widzialas komentarz pod ta ksiazka??
Polecam, warte tyle ile waży!

u nas jakos juz ostatnio nie pamietam walenia glowa ze zlosci, chyba sie nauczyl ze to boli.... oby!
Kasienka no to juz taka duza dziewczynka!
Kasiek i co zjadla Polka na ostro? ty sie skup na gotowaniu a nie na bb
bylismy u lekarza ale kazala nadal to samo czyli nurofen, nasivin, i wode morska... niby dobrze ze bez antybiotyku, ale takiego kataru to on jeszcze nie mial.... wiec sie troche martwie czy mu to w koncu przejdzie? a te krople o ktorych pisalyscie wlasnie znalazlam ale tu pisza ze to do oka i do ucha

DICORTINEFF - Encyklopedia Leków - Przychodnia Internetowa - PRZYCHODNIA.PL
Polecam, warte tyle ile waży!

u nas jakos juz ostatnio nie pamietam walenia glowa ze zlosci, chyba sie nauczyl ze to boli.... oby!
Kasienka no to juz taka duza dziewczynka!
Kasiek i co zjadla Polka na ostro? ty sie skup na gotowaniu a nie na bb

bylismy u lekarza ale kazala nadal to samo czyli nurofen, nasivin, i wode morska... niby dobrze ze bez antybiotyku, ale takiego kataru to on jeszcze nie mial.... wiec sie troche martwie czy mu to w koncu przejdzie? a te krople o ktorych pisalyscie wlasnie znalazlam ale tu pisza ze to do oka i do ucha

DICORTINEFF - Encyklopedia Leków - Przychodnia Internetowa - PRZYCHODNIA.PL
katrina115
Potrójna Mama
hejka
asik - ale faktycznie opitoliłas synka...
wkleiłam w galerii kilka aktualnych fotek moich maluchów.
asik - ale faktycznie opitoliłas synka...
wkleiłam w galerii kilka aktualnych fotek moich maluchów.
kasiekz
zjadła warzywa duszone na patelni z suszonymi pomidorami
Oczywiście dwa razy płukałam w sitku, bo paliło
josie mi Dicortinef zalecił kolega laryngolog, który sam ma 8 miesięcznego bobasa, a potem sama z siebie przepisała mi go moja pediatra - w obu przypadkach do noska. Tak więc ma wiele zastosować - polecam, bo działa cuda na mega zakatarzenie. A jak ci się w dzień dusi tymi smarkami to jak już ci pisałam kup w aptece flegaminę dla dzieci od 6 mies. i daj mu - u nas efekt błyskawiczny.
kasienka zaopatrzę się w ten syropik chociaż na czas wychodzenia zęboli. Dzięki
niespodzianka ja pytałam, bo zatrzymałam się na ostatniej serii 7 sezonu
iwon całe skórzane za 99zł w CCC.
josie mi Dicortinef zalecił kolega laryngolog, który sam ma 8 miesięcznego bobasa, a potem sama z siebie przepisała mi go moja pediatra - w obu przypadkach do noska. Tak więc ma wiele zastosować - polecam, bo działa cuda na mega zakatarzenie. A jak ci się w dzień dusi tymi smarkami to jak już ci pisałam kup w aptece flegaminę dla dzieci od 6 mies. i daj mu - u nas efekt błyskawiczny.
kasienka zaopatrzę się w ten syropik chociaż na czas wychodzenia zęboli. Dzięki
niespodzianka ja pytałam, bo zatrzymałam się na ostatniej serii 7 sezonu
iwon całe skórzane za 99zł w CCC.
Ostatnia edycja:
muńka słodkie dziecko. Moja też jeszcze śpi, już drugą godzinę a i tak będzie mieć drugą drzemkę![]()
wooww tyle śpi, o tej godzinie i jeszcze zdąży zaliczyć drugą drzemkę?? to o której ona chodzi spać??
Ładne buciki!
ty i tak w DDTVN będziesz dzięki karierze wokalnej (Iwon), więc nie musisz być eko, a Reni karierze słuch zaginął, to radzi sobie inaczej

Upatruje w niej rozwiazania wszelkich problemow zwiazanych z fochami mlodego (czyt. darcie sie, placz, wyrywanie sie, rzucanie na glebe, a w ekstremalnych przpadkach walenie glowa w podloge)
Ja mam, ściągnęłam for You!;-)
Katrina - fajne foty!! nie ma jak rodzeństwo!:-) no i te loki młodego!!
Ostatnia edycja:
moje biedactwo chore spalo od 15 do 18... no to ciekawe kiedy teraz pojdzie spac...
ojciec poszedl przewijac wracaja a mlody patrzy na swoje ogrodniczki i ciagnie za szelki pokazujac cos tacie... tata zalozyl tylem do przodu i nawet dziecko sie zorientowalo

ojciec poszedl przewijac wracaja a mlody patrzy na swoje ogrodniczki i ciagnie za szelki pokazujac cos tacie... tata zalozyl tylem do przodu i nawet dziecko sie zorientowalo

kasiekz
muńka o 20.00 mycie, 20.30 kolacja i o 21.00 już śpi. Drugą drzemkę zaliczyła od 16.45 do 17.15
josie mądre dziecko!
dzieweczki papapapapapapapa, do zobaczyska w niedzielę - CAŁUSY!
josie mądre dziecko!
dzieweczki papapapapapapapa, do zobaczyska w niedzielę - CAŁUSY!
alijenka
Mamcia Nataszki :))
kasiek kurdę super te buciorki są !!!!!!!!!!!!! nio nio z tą galaretką masz rację, jak kiedyś trenowałam piłkę ręczną i grałam w nią to non top wpitalałam galaretki ale i tak jedno kolano mi poszło w miazgę, tak się kończy 15 lat grania :-
-
-(
zaza niestety 9 dni mam @ :-
-
-(, strasznie nad tym ubolewam i mam nadzieję że niedługo zacznę przekwitać 
, a kolano juz lepiej ale jednak jak mocniej stanę to jeszcze troszkę boli ale tylko jak się zasiedzę bo jak łażę to nie boli :-)
Niespodzianka a kolano nie wiem od czego boli, chyba od tej bieżni choć czasami mnie pobolewało wcześniej ale bieżnia chyba zrobiła swoje :-
-(, a jak będziesz miała już tą książkę to i ja poproszę :-):-):-)

josie mi pediatra zabroniła podawać krople nasivin i wodę morską
zaza niestety 9 dni mam @ :-

Niespodzianka a kolano nie wiem od czego boli, chyba od tej bieżni choć czasami mnie pobolewało wcześniej ale bieżnia chyba zrobiła swoje :-

josie mi pediatra zabroniła podawać krople nasivin i wodę morską
reklama
zaza26
może zaczyna się lepszy okres, bo S podobnie jak Tomek wariuje, a od paru dni "na mieście" podaję rączkę i tak grzecznie idzieChociaz musze przyznac, ze poczynilismy postepy na spacerach. W parku dalej lata jak chce (reaguje na "nie idz, klujki" - wie, ze to roslinki z kolcami, a poza tym wyszukuje najwieksze krzaki, gorki i dolki), ale jak wychodzimy przed dom i chce isc przy ulicy to przychodzi do mnie i wyciaga reke, zeby go wziac. Moze jest dla nas nadzieja.
heheh pewnie go w orzeszki cisnęłomoje biedactwo chore spalo od 15 do 18... no to ciekawe kiedy teraz pojdzie spac...
ojciec poszedl przewijac wracaja a mlody patrzy na swoje ogrodniczki i ciagnie za szelki pokazujac cos tacie... tata zalozyl tylem do przodu i nawet dziecko sie zorientowalo![]()