reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Kasienka gratuluje wizyty, poglaszcz od cioci brzuszek z polkilogramowym szczesciem :-)

Zaza gratuluje awansu (nie pamietam czy juz gratulowalam), a kolezanka sie nie przejmuj. Jak juz bedziesz oficjalnie na stanowisku to sie zemscisz dowalajac obowiazkow ;-)

Mloda ja tez nie zaszczepilam jeszcze MMR-em. Wizyta pielegniarki i rozmowa z nia miala rozwiac watpliwosci, a wprowadzila jeszcze wieksze zamieszanie :sorry::confused2:

Alijenka szybkiego powrotu do formy. Od czego kolano boli?

Kurcze nie pamietam kto pytal o Dextera... Kasiek? Sezon nowy juz jest (8) - nawet juz sie skonczyl :-p Podobno juz wiecej nie bedzie.

Reszte jak zwykle nadrobie pozniej :-)

Wlasciwie to wpadlam zapytac czy ma ktos konto na chomiku, bo bym chciala ksiazke. Ladnie sie usmiechne w podziece Kiedy pozwolić Kiedy zabronić(oryginał).pdf - Psychologia wychowawcza - Psychologia - esi4 - Chomikuj.pl
Upatruje w niej rozwiazania wszelkich problemow zwiazanych z fochami mlodego (czyt. darcie sie, placz, wyrywanie sie, rzucanie na glebe, a w ekstremalnych przpadkach walenie glowa w podloge :confused2:)

Chociaz musze przyznac, ze poczynilismy postepy na spacerach. W parku dalej lata jak chce (reaguje na "nie idz, klujki" - wie, ze to roslinki z kolcami, a poza tym wyszukuje najwieksze krzaki, gorki i dolki), ale jak wychodzimy przed dom i chce isc przy ulicy to przychodzi do mnie i wyciaga reke, zeby go wziac. Moze jest dla nas nadzieja.

Niespodzianka ale widzialas komentarz pod ta ksiazka??

Polecam, warte tyle ile waży!
:-D:-D:-D

u nas jakos juz ostatnio nie pamietam walenia glowa ze zlosci, chyba sie nauczyl ze to boli.... oby!

Kasienka no to juz taka duza dziewczynka!

Kasiek i co zjadla Polka na ostro? ty sie skup na gotowaniu a nie na bb:-D

bylismy u lekarza ale kazala nadal to samo czyli nurofen, nasivin, i wode morska... niby dobrze ze bez antybiotyku, ale takiego kataru to on jeszcze nie mial.... wiec sie troche martwie czy mu to w koncu przejdzie? a te krople o ktorych pisalyscie wlasnie znalazlam ale tu pisza ze to do oka i do ucha :confused::confused::confused:

DICORTINEFF - Encyklopedia Leków - Przychodnia Internetowa - PRZYCHODNIA.PL

zjadła warzywa duszone na patelni z suszonymi pomidorami:) Oczywiście dwa razy płukałam w sitku, bo paliło:p

josie
mi Dicortinef zalecił kolega laryngolog, który sam ma 8 miesięcznego bobasa, a potem sama z siebie przepisała mi go moja pediatra - w obu przypadkach do noska. Tak więc ma wiele zastosować - polecam, bo działa cuda na mega zakatarzenie. A jak ci się w dzień dusi tymi smarkami to jak już ci pisałam kup w aptece flegaminę dla dzieci od 6 mies. i daj mu - u nas efekt błyskawiczny.

kasienka zaopatrzę się w ten syropik chociaż na czas wychodzenia zęboli. Dzięki

niespodzianka ja pytałam, bo zatrzymałam się na ostatniej serii 7 sezonu:)

iwon całe skórzane za 99zł w CCC.

Ostatnia edycja:
muńka słodkie dziecko. Moja też jeszcze śpi, już drugą godzinę a i tak będzie mieć drugą drzemkę:)

wooww tyle śpi, o tej godzinie i jeszcze zdąży zaliczyć drugą drzemkę?? to o której ona chodzi spać??
Ładne buciki!

ty i tak w DDTVN będziesz dzięki karierze wokalnej (Iwon), więc nie musisz być eko, a Reni karierze słuch zaginął, to radzi sobie inaczej

:-D:-p

Wlasciwie to wpadlam zapytac czy ma ktos konto na chomiku, bo bym chciala ksiazke. Ladnie sie usmiechne w podziece Kiedy pozwolić Kiedy zabronić(oryginał).pdf - Psychologia wychowawcza - Psychologia - esi4 - Chomikuj.pl
Upatruje w niej rozwiazania wszelkich problemow zwiazanych z fochami mlodego (czyt. darcie sie, placz, wyrywanie sie, rzucanie na glebe, a w ekstremalnych przpadkach walenie glowa w podloge :confused2:)

Ja mam, ściągnęłam for You!;-)

Katrina - fajne foty!! nie ma jak rodzeństwo!:-) no i te loki młodego!!

Ostatnia edycja:
moje biedactwo chore spalo od 15 do 18... no to ciekawe kiedy teraz pojdzie spac...

ojciec poszedl przewijac wracaja a mlody patrzy na swoje ogrodniczki i ciagnie za szelki pokazujac cos tacie... tata zalozyl tylem do przodu i nawet dziecko sie zorientowalo :-D:-D:-D

muńka o 20.00 mycie, 20.30 kolacja i o 21.00 już śpi. Drugą drzemkę zaliczyła od 16.45 do 17.15:)

josie mądre dziecko!

dzieweczki papapapapapapapa, do zobaczyska w niedzielę - CAŁUSY!

kasiek kurdę super te buciorki są !!!!!!!!!!!!! nio nio z tą galaretką masz rację, jak kiedyś trenowałam piłkę ręczną i grałam w nią to non top wpitalałam galaretki ale i tak jedno kolano mi poszło w miazgę, tak się kończy 15 lat grania :-:)-:)-(

zaza niestety 9 dni mam @ :-:)-:)-(, strasznie nad tym ubolewam i mam nadzieję że niedługo zacznę przekwitać :-D:-D, a kolano juz lepiej ale jednak jak mocniej stanę to jeszcze troszkę boli ale tylko jak się zasiedzę bo jak łażę to nie boli :-)

Niespodzianka a kolano nie wiem od czego boli, chyba od tej bieżni choć czasami mnie pobolewało wcześniej ale bieżnia chyba zrobiła swoje :-:)-(, a jak będziesz miała już tą książkę to i ja poproszę :-):-):-):happy::happy::happy:

josie mi pediatra zabroniła podawać krople nasivin i wodę morską

reklama
Chociaz musze przyznac, ze poczynilismy postepy na spacerach. W parku dalej lata jak chce (reaguje na "nie idz, klujki" - wie, ze to roslinki z kolcami, a poza tym wyszukuje najwieksze krzaki, gorki i dolki), ale jak wychodzimy przed dom i chce isc przy ulicy to przychodzi do mnie i wyciaga reke, zeby go wziac. Moze jest dla nas nadzieja.
może zaczyna się lepszy okres, bo S podobnie jak Tomek wariuje, a od paru dni "na mieście" podaję rączkę i tak grzecznie idzie

moje biedactwo chore spalo od 15 do 18... no to ciekawe kiedy teraz pojdzie spac...

ojciec poszedl przewijac wracaja a mlody patrzy na swoje ogrodniczki i ciagnie za szelki pokazujac cos tacie... tata zalozyl tylem do przodu i nawet dziecko sie zorientowalo :-D:-D:-D
heheh pewnie go w orzeszki cisnęło :-D

Do góry