reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

mlodak to miałaś nockę hahaha, a właśnie co do owsianki to robisz ją na mleku zwykłym ???????????

kurde sytuacja z apteki niezła !!!!!! no i widzisz po nerwach z butem teraz przyszła radość :-p:-p:-p

reklama
mlodak to miałaś nockę hahaha, a właśnie co do owsianki to robisz ją na mleku zwykłym ???????????

kurde sytuacja z apteki niezła !!!!!! no i widzisz po nerwach z butem teraz przyszła radość :-p:-p:-p

Owsianke i manne robię jeszcze na mm. Kupuje te firmy Kupiec błyskawiczne. Gotuje na wodzie, studze (albo podgrzewam bo zrobiłam wieczorem na śniadanie aby było) i dosypuje mm.

fenkju :-), muszę spróbować małej na śniadanie dać i już ją oduczać od butli :-)

choć zrobiłam jej ostatnio ryż taki na mleku jak ja jadłam za dzieciństwa z owocami i pluła dalej niż widziała :-p

Andzia to wczesnie padlas wczoraj :D Ja sobie codziennie obiecuje, ze pojde spac z mlodym (ok 20) a zawsze i tak d... z tego i sie klade o 22, 23.
Dziekuje bardzo za poprawienie humoru :D Jednak Ci chlopcy z plazy "troche" starsi sa :D

Iwon mam nadzieje, ze wyrosnie :) Do rodziny L sie wrodzil. Brat L to niezle ziolko i niestety nie wyrosl :dry:
Jesli chodzi o mleko to T pije 2 lub 3 razy dziennie. Rano (jak sie obudzi ok 4,5 dostaje z butli i nie wyobrazam sobie zmienic na kubeczek czy niekapek, bo pozniej jeszcze dosypia, a przy kubeczku by sie na pewno rozbudzil), pozniej czasem dostanie mix z bananem w niekapku, a czasem platki czy kaszke, i na noc kasza z butli - to go wycisza. Julek pije ile potrzebuje, a ze nie ma problemow z jedzeniem czegos innego, to bym sie nie przejmowala.

Alijenka jaki dzien chlopaka ;-) L nawet nie wie kiedy jest :-p Mozesz zawsze skorzystac z pomyslu Zazy i oblozyc sie masa kajmakowa :D A tak serio to nie wiem - moze jakas plyta z muzyka jak w trase jedzie, to poslucha...
Kolorek super. Jak Ci sie nie spodoba to zawsze mozna znow czern rzucic. Gorzej w druga strone.
Sunshine zdrowka dla Aury. Nie chce krakac, ale pewnie zaleca paracetamol :dry:

Asik a co sie stalo bratu?

Mloda alez Ty masz zaciecie - K sie nie wkurzal, ze na komara po nocach polujesz?

Niespodzianka - a proszę bardzo ;-):-)
Ja ostatnio kładłam sie grubo po północy, więc mnie zmoglo.
Młodak - no i dziewczyny miały racje, ze bedziesz sie jeszcze smiała z sytuacji z butem. To komary jeszcze latają????
Asik - lekarz koleżance powiedział,żę w 70 % ?? Ciekawe jak to oliczył?:szok::-D To ja Ci w 70 % gratuluje chrześnicy:-) Z bratem wszystko ok??
Jak Oli u logopedy??

Niespodzianka K spał jak zabity. Jego nawet.wiertarka nie obudzi. Strasznie wkurzajace to jest. Oczywiście.kładąc się po cichu liczyłam że ten komar troszkę go utnie.....

Alijenka Szymek pluje owocami. A miny robi takie.jakbym mu truciznę.dawała.

Młodak wiem co to znaczy nie zasnąć póki się nie ubije krwiopijcy bo mój K. też nie zaśnie aż nie wybije ostatniego
A widzisz, teraz się śmiejesz z tej sytuacji z butem;-)

Alijenka ja do tej pory uwielbiam ryża na mleku:tak: pychaa

Niespodzianka złamał dużego palca u nogi na meczu:no: a pani prezes klubu zamiast go zawieść na pogotowie puściła go do domu. Z pomocą kolegów jakoś się dokuśtykał ale noga coraz bardziej puchła i bolała

Młody obudził się z płaczem i chodzi taki marudny, że szok. Teraz zabawił się z Oliwka

Andzia dla mnie też to śmieszne bo albo płeć widać albo nie. A i to nie zawsze się sprawdza...
Oliwka u lggopedy dobrze, jeszcze tylko zamiast 't' mówi 'k' a 'n' to 'm' ale damy radę. A brat nogę w gipsie po kolano ma

reklama
No właśnie młodak, skąd komary o tej porze roku i to w dodatku takie zawzięte :-D;-) A historia w aptece śmiechowa ;-)

Mam dziś full roboty, dlatego Was zaniedbuję ;)

To widzę, że sporo tu dzieciaczków butelkowych, czyli nie jest źle :-)

Andzia ja też mam naturalny kolor ciemny blond, ale od wielu lat jestem wierna ciemnej czekoladzie. A Ty jaki masz teraz kolor? Może pokażesz jakieś swoje zdjęcie? Ja Cię w ogóle nie kojarzę! :no: Może i wklejałaś ale tak mikroskopijne, że nie pamiętam Twojej twarzy.

Alijenka dawaj ten rudy, powinnaś wyglądać fajnie :cool2: Ja uwielbiam takie kolory i też sama w młodości przeszłam przez wszystkie ich odcienie :) A z prezentem nie pomogę, bo dnia chłopaka nie obchodzimy ;)

Sunshine zdrówka dla małej! :happy2:

Aylin
makarony są pycha i wcale nie takie pospolite, np. taki carbonara albo penne ze szpinakiem, kurczakiem i fetą? Mniam :-p

Asik gratuluję dziewczynki w rodzinnie. W 70% oczywiście :-p;-)

Niespo też tak mam :tak: Obiecanki cacanki, że dzisiaj kładę się wcześniej. Tia ;-)

Dziewczyny są teraz w sklepach jakieś przeceny na ciuchy dzieciowe? Bo ta kurtkę dzisiaj kupujemy, wie która coś? Starszaka najczęściej zaopatruję w h&m, ale może gdzieś indziej jakieś promocje?

Ostatnia edycja:
Do góry