reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

Chyba ktos mi meza podmienil:dry: bo nie dosc, ze po powrocie z pracy pozalatwial wszystkie telefoniczne sprawy to jeszcze zaproponowal mlodej spacer :dry: beze mnie.... ubralam ja i poszli sami :happy2: a ja mam chwilke :happy::rofl2::-)

hmmmm....... to chyba to ciasto :-D:-D:-D

Niespodzianka- nie stresuj sie bedzie dobrze:tak: bardziej bym sie obawiala gdzie pomiesisz te wszystkie rzeczy dla dziewczyn :baffled: nio ale skoro z Ciebie taka dobra kolezanka...... :-D:-p

Aga- fajny taki otwarty dom ;-)

MsMickey- to pusc linka to tez obejrze ;-)

Josie- normalnie maly pomocnik Ci rosnie, juz nie dlugo bedziesz lezec na kanapie a synek bedzie wszystko za Ciebie robil :-D

Hmmmmm to co tu porobic:confused::eek:

reklama
aga - to ja nie zarejestrowałam tego jak pisałaś o mamie Maxa... Dłuuugo jej nie ma.

Muńka Ty i Twoje ciasta... grrr
Przepraszam, ale nie mam weny. Choc czytam regularnie... zaraz Muńka będzie mówić, że tylko zaglądam...;-)

Bosh, jaki G miała ciężki dzień:-:)-:)-(normalnie płacz średnio raz na 5 minut). Jedyne, co mnie dziś rozsmieszylo, to projekt, o którym przeczytałam na fb: Reasons why my son is crying. Tata robił zdjęcia synowi z podpisami, dlaczego on płacze. Są tak irracjonalne ale realne, że chichralam ze śmiechu. A ze chłopiec ma 3 lata to wszystko przed nami. Ja dziś mogę zacząć taki swój projekt.

:-D:-p;-)
Gabi dziś też maruda!! jak tylko się ruszyłam, to ona za mną z podniesionymi rączkami i 'mama' 'mama'... (teraz męczy tatusia)
Mam nadzieję, że uśnie w miarę szybko,bo S dziś na gokarty jedzie, a mi nie chce się z nią walczyć.
Przejrzałam te foty płaczącego chłopca :-D:-D:-D

Sunshine - to fajna ta podmiana :tak:

Szarlotta wyszła :tak: jest smaczna (mężuś mówi, że pyszna), ale chyba wolę tą z przepisu hatszept.

Wrzucę Wam linka do tary, którą robiłam i jest mniam! (MsMickey smakowała - w przeciwieństwie do obiadu :-p)

Ostatnia edycja:
SZARLOTKA - ja mam ten proszek (mąka, cukier, kasza) wysypać tak po prostu na blaszkę? Taki piasek i z tego zrobi się ciasto? Wiem, że jabłkami przekładam i na wierzch masło, no ale jak bez wody ma być ciasto z samych sypkich składników - poważnie?

15min przed pojsciem spac dziec mnie wola do kuchni i pokazuje ze cos chce z gory pytam...
- co chcesz? chrupke?
- nie!
- zupke?
- tak!!
:szok:
ugotowalam zupe krem czerwony barszczyk na jutro i mloda zjadla dore z 20 lyzeczek z garnka :szok: ciekawe czy mleko wypije :dry: ale tak mnie zaskoczyla ze szok :-D

Kasiek- tez mi sie wierzyc nie chce ze z suchych wyjdzie ciasto ale skoro dziewczyna wyszlo to cos w tym jest :-D

sunshine - to Ty może na kolacje jej zupy gotuj ;-)

kasiekz - w Twoim przepisie na zupę z soczewicą, jest puszka mleka kokosowego, rozumiem, że duża puszka?? bo mężulek kupił mi małą :baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry