reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

Muńka skoro w zupie z soczewicy nie smakuje ci mleczko kokosowe (szczerze to własnie przez ten składnik nawet nie próbuję jej przygotować ;-) ) to może spróbuj zupy z soczewicy po włosku? to taki gulasz z soczewicą doprawiony bazylią i pomidorami - dla mnie pychota, ale do tego najlepsza soczewica zielona

ooooo to moje smaki :-) dzia!!

Muńka - to naprawdę jest M. Wiśniewski????? No w szoku jestem. Ciasteczko jak ta lala!!!!

:tak::tak:

reklama
a propo Wiśniewskiego - ja tam w nim żadnego przystojniaka nie widzę, a włosy mnie nie zmyliły, od razu widziałam, że to on :p nie rozumiem tej całej afery. Raczej większy mózg się od czarnych włosów nie zrobił :p

a propo Wiśniewskiego - ja tam w nim żadnego przystojniaka nie widzę, a włosy mnie nie zmyliły, od razu widziałam, że to on :p nie rozumiem tej całej afery. Raczej większy mózg się od czarnych włosów nie zrobił :p

My nie piszemy o jego inteligencji, tylko wyglądzie. Jak dla mnie zmienił się baaaaardzo i to na plus. Chciałabym go jeszcze zobaczyć w tej stylizacji w tv, bo zdjęcia potrafią upiększać.

zgadnijcie,co przeczytałam?:-D

:-D:rofl2::-D:rofl2:

Raczej większy mózg się od czarnych włosów nie zrobił :p

:-D:rofl2::-D:rofl2:

laski ale sie usmialam z was :laugh2:

ja tez jestem ciekawa jak on na zywo sie prezentuje w tych wlosach. dla mnie jest glupi i brzydki i nawet ta fryzura go nie ratuje. a ze chlop juz stary to w sama pore pozbyl sie czerwonych wlosow:cool: moze mu w koncu wlasnie dzieci powiedzialy ze im obciach robi, one juz chyba takie mowiace nie? te xawiery fabiany i inne....

reklama
a wy dalej o królu kiczu:D:D

chwalę się, pierwsza kitka!
20131010_081045.jpg

Rysica widziałam Moni 'gęstwinę', moja takie będzie miała na 3 latka:D:D

Załączniki

• 20131010_081045.jpg
    20131010_081045.jpg
    37,5 KB · Wyświetleń: 47
Do góry