reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Josie zapraszam do mnie na strzyzonko :p ja strzyglam w piatek :D:D

Kasiek Sunshine moj sie za pampka nie lapie bo w domu chodzi bez :) juz caly czas :) tylko na wyjazdy i wyjscia pampek , a wczoraj myslalam ze zrobil kupe w pieluche jak jechalismy samochodem, ale nie zrobil... jedyne co to jak wrocilismy to po nocnik i na nocniczek wieeeelka kupa

Zaza ja przeczytalam to samo :D

Aylin udanego urlopu :D

Waris wracaj do nas :)

Pola slicznosci synus :D

Muńka u mnie identyko ... placz smiech na zmiane... myslalam ze odreagowanie zlobka ale on tak ciagle

Kasiek sliczny kucyk :Dl

Ostatnia edycja:
Hej hej poweekendowo :-)

A weekend u nas raczej marudzący, J. chyba przechodzi jakiś skok, bo tylko mama i mama :confused2:

Jesień u nas też piękna i kolorowa :-) I asik robiła dzieciom sesję z w liściach, a my całą rodzinką zbieraliśmy kasztany w parku :happy: Jest ich w domu pełny karton, nie bardzo wiem, co z nimi teraz zrobić :sorry: Może takie kasztanowe ludziki i zwierzątka? Tylko trzeba te kasztany jakoś podgotować, żeby można było wpiąć zapałki czy jak?

Aylin czyli polecieliście, super! Obiecuję Ci osobistą fotorelację z BB :-p;-)

zanim zapomnę, to się pochwalę co mój nie mówiący syn odwalił w sklepie - D szukał prezentu dla zanjomych, a S biegał po całym Avansie, w pewnym momencie prawie wpadł an 2-letnią dziewczynkę, ale wyhamował, wskazał na nią palcem, krzyknął "BABA!" i pobiegł dalej.:-D myslałam, że pękne ze śmiechu

:-D:-D Chłopak od dziecka rozwija w sobie właściwy stosunek do płci przeciwnej ;-)

Asik uuu, kiepska sprawa z tym zdradzonym kolegą :sorry:

Muńka niezły szok z tym "nowym" Wiśniewskim, wygląda teraz naprawdę spoko :tak: Ja soczewicę podobnie jak młodak uwielbiam i to w każdej postaci :-p

Waris fajnie, że zajrzałaś! :-) Jesteś wytłumaczona, ale jak się już urządzicie, to nie będzie dyspensy na BB ;)

Wymiękamy powoli.... Gabi przez ostatnie dni napłakała się chyba więcej niż przez całe swoje krótkie życie... Chodzi, marudzi, udaje, że płacze. Raz chce do S na ręce, a za chwilę biega z płaczem za mną. Nasze wyjście do ubikacji kończy się rykiem. Potrafi śmiać się, a za chwilę płakać:crazy: głowa mi pęka!!!

Brzmi znajomo - jak mój PMS :-D:-p:sorry:

Kasiek spanie w niedzielę do 9? Nie drażnij kobieto :sorry:;-)

Polaa słodki ten Twój 16-miesięczniak :-) I jaka cudna czupryna :)

A lubicie pikantne rzeczy?? Jak tak to polecam zielone curry zmieni smak zupy.

Taaaaak :-p Chociaż posiadanie dzieci stępiło nieco moje podniebienie i teraz gotuję łagodnie. Ale pieprz i chilii zawsze pod ręką ;-)

Nie ma jak to cipla szarlotka i lody ...... na noc...... :-p oj tam :-D

No ja oczywiście przeczytałam to tak samo jak zaza :-p:sorry:

Josie przypomniałaś mi o grycanach - zajadałam się caffe latte jak byłam w ciąży i na macierzyńskim. Muszę do niech wrócić bo były bajeczne :-)

Ostatnia edycja:
Iwon padłam z tym PMSem:-D a wiesz, że ostatnio się zastanawiałam jak w dzieciństwie robiło się te ludziki? w tym roku i tak sobie odpuszczam, bo S najpewniej by je zjadł... hmm więc może nie taki złyt pomysł z tym gotowaniem?:-D

w ogóle to zaczęło mi nie pasować, że te czwórki tak długo młodego męcz i wymacałam, że dwie górne trójki są już w drodze:confused2: dzisiaj nad ranem to masakra była, na płacz pomagało tylko siedzenie z nim w fotelu w salonie... na szczęście chciał do tatusia:-D

Witam, mam taki syf, ze gdyby ktoś zapukał to bym chyba udawała, ze mnie nie ma w domu :D Po wizycie Kuby zabawki są wszędzie.
Soczewicę tez lubię w każdej postaci, a A uwielbia normalnie z masełkim i odrobiną soli jako zamiennik ziemniaków/ryżu itp.
A moje dziecko spało od 19:30-9tej rano, ale co z tego jak między 5-7 wiecznie stęka rzuca się, cały czas liczę, ze to zęby jeszcze.
Widzę, ze każda po spacerku w parku :)

Młodak dobrze, ze chłopaki mają się lepiej.

Iwon
ja zawsze jakimś drutem robiłam dziurki.

Pola w nowej fryzurce :)

Kasiek Sunshine moj sie za pampka nie lapie bo w domu chodzi bez :) juz caly czas :) tylko na wyjazdy i wyjscia pampek , a wczoraj myslalam ze zrobil kupe w pieluche jak jechalismy samochodem, ale nie zrobil... jedyne co to jak wrocilismy to po nocnik i na nocniczek wieeeelka kupa
Wow cały czas bez pieluchy i co woła jak chce siku??

reklama
witam się nieśmiało :sorry:
mam nadzieję że mnie tu jeszcze pamiętacie... przepraszam że nie zaglądam już taaak długo ale ciężko pogodzić wszystko i jeszcze znaleźć czas na forum :zawstydzona/y: może jak taka niezorganizowana jestem :eek:
postaram się was choć trochę doczytać ale raczej ostanie dni tylko ;-)

Do góry