reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Andzia a Andrzeja to chyba 30 listopada jest.....więc Wszystkich Świętych nie ma nic do andrzejek.

Dzięki lapki za słowa wsparcia.

Muńka najlepiej zapytaj mailowo sprzedawcę jak masz zwrócić towar i czy życzy sobie mieć możliwość otworzenia przesyłki przed odbiorem. Będziesz miała czarno na białym wszystko.

Iwon kocham metamorfozy. Ja na imprezach tak się zmieniam. Koleżanka jest kosmetyczką i robi mi super makijaże.

reklama
]Andzia a Andrzeja to chyba 30 listopada jest[/B].....więc Wszystkich Świętych nie ma nic do andrzejek.

.
:-D:-D:-D

:zawstydzona/y:no tak, popatrzyłam na kalendarz i jakoś tak poszlo:-D:-D Nie zastanowiła mnie również to,że w poprzednich latach nie mialam takich dylematów:baffled: Musze wypić druga kawe - czas sie obudzić ;))))
W zwiażku z moja gafą przypomniał mi się pewna anegdota, wspominana przez moje kolezanki z pracy zawsze w okolicy Wilekanocy.
Otóz siedzi sobie starsza pani (teraz ja pracuje na jej miejscu) i planuje sobie porzadki i całe Święta i tak duma : Oj szkoda,że w tym roku Swieta wypadają w poniedziałek:-D;-)

Iwon-
moj M i tak zawsze mi powtarza że jestem najpiękniejsza i te sztuczne lalki mu się nie podobaja:-) - no i ja mu wierzę;-):-D

Kasienka - Wy chyba po wizycie kontrolnej??? Czemu sie nie chwalisz "postepami" swojej córy???

Podjęłam wczoraj pórbę usypiania M w łóżeczku. Katastrofa!!!! Ryczał gorzej niż przy zostawaniu w żłobku. Na pociszenie - zasnął bez cycka, ale w nocy już bez niego sie nie obyło :(((

Ostatnia edycja:
Zdycham od @ ..... Mialam nadzieję,że po porodzie naprawdę bedzie lepiej i było na początku,teraz wsio wraca. Ból,ból,ból i nudności,do tego te plecy. I powiem Wam,że to nie jest taki typowy ból mięśni kregoslupa...teraz mnie boli tylko po lewej stronie pod łopatką i tak jakby trochę piecze...mam nadzieje,że to nie żaden półpasiec...???!!!

Kasieńka mój niby się budzi jak D. woła ale co z tego jak pierwszy raz wołał tata a jago nie było

Muńka skoro Twoja obecność może pomóc to jedź. &&& za zakończenie sprawy

Wiesz jak to przeczytałam? .. i jak nigdy wyglądał late :-D Jedyne late jakie znam, to caffe late więc pomyślałam, że może świeży i wyspany. Jakoś tak ;-)
:-D:-D:-D

Andzia każdemu może się zdarzyć pomyłka;-)

siedzę pod kołdrą i mi zimno...

no w piecu napalone

targ zaliczony, musiałam kupić takie najzwyklejsze kapcie dla gości bo tak się przyzwyczaili że wpadają nadal w butach do mnie do domu na te dywany :-D:-D, po to ganek budowałam aby mieć gdzie buty zostawiać i nie wchodzić w nich już do domu :-)

i tak jak mała wstanie to muszę znowu zapitalać na miasto po nową umowę o pracę bo dziś mi sie kończy i jutro iść do MOPS-u zanieść aby mi dalej zasiłek wychowawczy przyznali

to dziś próbuję podać małej serek wiejski, a wiecie moja dziadyga nie chce w ogóle jeść pieczywa, zlizuje tylko masło i zjada to co na kanapce a chleb wyrzuca

asik mi też zimno, zresztą mi ciągle zimno :-:)szok::-(

andzia to zabłysnęłaś z tymi andrzejkami :cool::laugh2::cool::laugh2: ale co tam czasami pomylić się można, ja nie mam i tak żadnych planów bo znając życie mój K będzie pracował

Muńka współczuję @

no i koniec pisania bo mała już wstała

p.s. próby z serkiem wiejskim zakończyły się fiaskiem, Niuśkę trzepało jak nie wiem po czym :eek:

Ostatnia edycja:
Munka- ten ból to moze z przewiania. Ja tak miałam na urlopie, jak rozgrzałam to przechodziło, jak zmarzłam to bolało, piekło
Asik - pod kocyk i ciepełko będzie.
Alijenka- :zawstydzona/y::zawstydzona/y: to wszystko wina asik:sorry: bo wypaliła z tymi Andrzejkami w połowie pażdziernika:-D;-):zawstydzona/y:
No tak w buciorach będą sie do domu ładować:no:;-):-p
Ile stopni u Was,że w piecu palisz????:szok:
&&& za pomyslne i szybkie załatwienie spraw.

U nas wyszło słoneczko ( mgła była do godz. 13)i jakoś tak pzryjemniej sie zrobiło, az sie chce.... :rofl2::happy::-D

edek:
Asik doczytałam,ze ty pod kołdra a ja ci kocyk proponuje:sorry: Ja chyba dziś nie powinnam wcale nic pisać, bo jakieś same gafy dziś mi sie przytrafiaja:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Asik - mi też jest momentami tak zimno,że musze na moment wskoczyć pod koc.

Hehe!! Tak sie wlasnie zastanawialam,czemu nagle temat Andrzejek skoro jeszcze czas:-) widze,że ktoś tu jest tak zakręcony jak ja,bo zdarza mi się też zablysnać!!!
W tym roku powiedziałam do S:
"szkoda,że w tym roku święta wielkanocne przypadają w weekend,przydałoby sie dłużej pobyć z Gabi u dziadków" .....ktoś mnie przebije???? :p

Alijenka- a suchego chleba nie lubi sobie jeść?G bierze w łapkę i gryzie.

Andzia - może z przewiania...ehhh...nie fiem. Nie mam tego uczucia,że to ból ktory trzeba rozmasować,więc może jakiś stan zapalny.

reklama
Do góry