reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Rurka witaj :) Fajno że wróciłaś

Ja kontrolnie zaglądam i informuję że żyję. Weny brak do pisania.

Kasiek aga alijenka zazdraszczam spotkania. Ja ciągle sama z młodym i fiola już dostaję.

Muńka ja krzeselko mam 3w1 więc nie pomogę.

Na Mikołaja młody dostanie samochód taki co może usiąść na nim i nogami się odpychac.

Byliśmy w niedzielę z młodym na odpuście. Puściliśmy go luzem z zamiarem kupienia rzeczy którą sobie upatrzy, oczywiście w granicach rozsądku i naszych finansów. Liczyliśmy na zainteresowanie samochodem jakimś ewentualnie jedzeniem. A dziecku co się spodobało? Różowa torebka ze srebrnym łańcuszkiem zamiast paska z twarzą Maszy z jego ulubionej bajki. Myślałam że padne.

Aaaaale zimno. Spacerowałam z młodą 1,5 godz. i chyba odmroziłam sobie ręce...gryyy. A mój dzień za nic w świecie nie założy rękawiczek - na ich widok giga awantura. Dobrze, że spała to pod koc schowałam.

muńka
ja podpisuje się pod Aylin, bo ma to co ja:) Sobie chwalę bardzo! Stolik ze schowkiem prostokątny i piękny. Krzesełko bardzo stabilne, nie wysokie i wytrzymałe:) Mamut z ikea ma wyższe krzesła zdaje się dla starszych dzieci.

polaa no właśnie ja też maty nie używam, no bo po co. A jak widać jednak warto, bo to ułamki sekund i chyba jednak zakupię jak radzi Alijenka:)

alijenka ależ P zasnęła w aucie:) Na szczęście na sam koniec i spała raptem 15 min., ale to wystarczyło, aby fruwała do 22.00! Na szczęście tak ją to wszystko wykończyło, że cudnie spała.

aga alijenka dobrze, że zostałyśmy 30min. dłużej, bo u mnie na wiosce był mega wypadek z udziałem 5 aut właśnie pół godziny przed moim przyjazdem. 5 wozów strażackim, karetki, policja i oczywiście musiałam objazdem jechać.

młodak wczoraj aga mówiła, że jej A też w torebkach gustuje:ppp

asik przypomniałaś mi o zakupie kurtki:/ Jejku też musze wybrać się w weekend bo buciory i kurtalkę.

meldje ze u mnie tez brak kurtki i butów. I tez zakupy w planie.

Byliśmy w niedzielę z młodym na odpuście. Puściliśmy go luzem z zamiarem kupienia rzeczy którą sobie upatrzy, oczywiście w granicach rozsądku i naszych finansów. Liczyliśmy na zainteresowanie samochodem jakimś ewentualnie jedzeniem. A dziecku co się spodobało? Różowa torebka ze srebrnym łańcuszkiem zamiast paska z twarzą Maszy z jego ulubionej bajki. Myślałam że padne.

Kupiliscie?? :)

Munka - ja nie ma stoliczka i nie palnuje kupić, wieć nie wiem który najlepszy
Mlodak - samochod do jeżdzenia super sprawa. Mati śmiga po domu na takim ( ma po Adrianie) i włąsnie co z ta torebką:-D
Kasiek - boszzze dobrze ze jechałyscie póxniej. A coś poważnego sie stało, czy zwykłe stłuczki???

Ja w tym roku mogę zapomnieć o zakupach ( chyba ze na wyprzedazach jakieś buty kupie), bo mój madry M przekroczył ( znowu) budzet przeznaczony na samochód o łądne 3 tysie, więc teraz trzeba zrezygnować z paru rzeczy:wściekła/y:
Dobrze, ze na wyprzedazach w tamtym roku kupiłąm sobie płaszczyk wełniany i kurtkę puchowa to goła w zimie nie będę chodzic:-D

Andzia nie wiem ile slabsze nocki moga trwac :p Nie ma reguly - u nas od kilku dni do 2-3 tygodni.

Polaa bidula z Wojtusia, ale na szczescie nic powaznego sie nie stalo. Moj siostrzeniec wybil jedynke na kafelkach jak mial 2 lata (cos kolo tego) i do tej pory szczerbaty chodzi... Fajnie masz z tym urlopem - ja nie mam kasy na bilet, ale moze mnie w bagazu upchniesz?

Mloda tez jestem ciekawa czy kupiliscie :D

Kasiek mlody tez ma alergie na rekawiczki, zebami zdejmuje od razu :/

Rurka ale super, ze jestes :) Gratuluje drugiej dzidzi :)

Munka wspolczuje okresu.

Rurka witaj :) gratuluję drugiej dzidzi

Muńka młody w domu nie ma stoliczka. Na ogrodzie mamy zwykły plastikowy i do tego krzesełka

Młodak haha i co kupiliście tą torebkę?

Kasiekz młody też nie lubi rękawiczek, ale zakłada jak już mu łapki zmarzną;-)

Andzia ja nie miałam kupować kurtki bo miałam z tamtego roku ale, że zamek poszedł...

Hehe widzę, że wielu z Was przypomniałam o kurtkach i buciorach;-)

Oszaleje z dzieciakami, jak nie jedno ryczy to drugie.... i tak w kółko się zaczepiają i robią sobie na złość

Ja też w weekend jadę na zakupy, bo muszę sobie strój i buty na 18-tkę kupić i męża jakoś ubrać :-)

:-D:-D:-D

Dzięki za info w sprawie stolików, pojadę do ikeowa i pooglądam, ale skojarzyłam, że na balkonie stoi taki zwykły
LACK Stolik - pomarańczowy - IKEA , więc póki co go wyjęłam, wyczyściłam i stoi :-) trochę jest zniszczony, ale póki co może być. G sobie siedzi i maluje :-)

Powiem Wam, że G zamiast bajek może oglądać programy taneczno-wokalne, uwielbia!!!!! ostatnio siedziała godzinę i oglądała występy Mazowsza i co chwilę wołała "kuku" (bo moja mama puszczała jej "kukułeczkę" w ich wykonaniu) i chciała pewnie, żeby zaśpiewali :-) i jakie ma emocje przy tym!!! cieszy się i bije brawo na koniec :-D Lecą powtórki tych wszystkich programów i jak tylko zobaczy, to pozamiatane, musi lecieć. Noooo cieszę się, bo muzyka jest dla mnie mega ważna!!!!

K był gotowy kupić jak młody zaczął wyć gdy chcieliśmy mu ją zabrać. No ale cena powaliła - 26zł za takie badziewie. W efekcie wróciliśmy z quadem:
DSC_1227.jpg
Polska firma, wydaje się być trwały. Można prowadzac na kiju ale i samym się bawić. Strzał w 10! Nawet zasypia w dzień z nim :)

Załączniki

• DSC_1227.jpg
    DSC_1227.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 41
reklama
Munka ze tak spytam, gdzie Ty w weekend sie wybierasz? Na jakie zakupy??? Przeciez ze mną lecisz!!!! Czekam na lotnisku w sobotę rano :-D

Niespodzianka a do której torby sie zmiescisz? 15kg czy 10kg? :-)

rurka witaj z powrotem

Do góry