reklama
Kasienka_
Fanka BB :)
Aylin Cytologię co 3 lata mogą wykonywać kobiety w wieku od 25 do 59 lat. w krakowe przynajmniej tak jest ... no a ostatnia taka bezplatna mialam w 2012
MsMickey
hehe moj maz robi to samo... z rysowaniem gorzej
i czytanie to moje zadanie
MsMickey
uwielbia ganiac sie z nim na kolanach, Pe ja straszy, chowaja sie itp, tancza razem wieczorami do muzy, ogladaja teledyski na yt,
hehe moj maz robi to samo... z rysowaniem gorzej
Ostatnia edycja:
MsMickey czytam opis zabaw Twojego Pe z Gosiaczkiem i jakbym o swoim K czytała. Normalnie młody czasami to się aż zanosi ze śmiechu jak się bawią.
A z tym Free Willy to pojechałas
)))))))
Iwon młody o 20:15 je.kolację i o 20:30-20:40 śpi. Tyle że drzemka w dzień to teraz 40-50 minut trwa.
A z tym Free Willy to pojechałas
Iwon młody o 20:15 je.kolację i o 20:30-20:40 śpi. Tyle że drzemka w dzień to teraz 40-50 minut trwa.
Ostatnia edycja:
Ufff, w końcu nadrobiłam
Ależ miałam zalatany dzień dzisiaj- byłam na przeglądzie auta, gościu nie chciał mi podbić bo jakiś sworzeń ( czy jakoś tak) przy kole jest pęknięty. Musiałam to kupić i pojechać do mechanika. I z powrotem pojechać na stację diagnostyczną. A musiałam to zrobić bo jutro na 8 jedziemy do Szczecina. No i młodego muszę wziąć bo nie mam z kim go zostawić
A właśnie Iwon dasz radę wyrwać się na kawkę?
Hahah Udał się Antek z tym cieniem. Co do butów to jeszcze chodzimy w adidasach- raz czy dwa tylko założyliśmy kozaczki bo było b. zimno
Iwon dziwne... zrób badanie moczu. Gratulację dla córki M
Oliwka b. zadowolona z tańców:-)
Alijenka aż mnie coś trafia jak czytam o tej babce.... szkoda dziecka
Rurka zdrówka dla Zuzi
MsMickey super, że już lepiej
Kasiek dobrze, że Ci przeszło
Andzia kochający braciszek
Młodak dobrze, że to jednak fałszywy alarm z tą opryszczką
Kasienka du ży chłopak z Nikosia
Sylka fajnie, że pobyt siostry udany
Damian a zresztą i Oliwia świata nie widzą poza tatusiem. Jak K. wraca z pracy to mnie już może nie być dla moich dzieci
Ależ miałam zalatany dzień dzisiaj- byłam na przeglądzie auta, gościu nie chciał mi podbić bo jakiś sworzeń ( czy jakoś tak) przy kole jest pęknięty. Musiałam to kupić i pojechać do mechanika. I z powrotem pojechać na stację diagnostyczną. A musiałam to zrobić bo jutro na 8 jedziemy do Szczecina. No i młodego muszę wziąć bo nie mam z kim go zostawić
A właśnie Iwon dasz radę wyrwać się na kawkę?
słodziutka kruszynka
Hahah Udał się Antek z tym cieniem. Co do butów to jeszcze chodzimy w adidasach- raz czy dwa tylko założyliśmy kozaczki bo było b. zimno
Iwon dziwne... zrób badanie moczu. Gratulację dla córki M
Oliwka b. zadowolona z tańców:-)
Alijenka aż mnie coś trafia jak czytam o tej babce.... szkoda dziecka
Rurka zdrówka dla Zuzi
MsMickey super, że już lepiej
Kasiek dobrze, że Ci przeszło
Andzia kochający braciszek
Młodak dobrze, że to jednak fałszywy alarm z tą opryszczką
Kasienka du ży chłopak z Nikosia
Sylka fajnie, że pobyt siostry udany
Damian a zresztą i Oliwia świata nie widzą poza tatusiem. Jak K. wraca z pracy to mnie już może nie być dla moich dzieci
alijenka
Mamcia Nataszki :))
Dziewczyny plissssss zagłosujcie na mnie nick - alijenka 

https://efaktura3.gbitsrv.pl/search,pl?submit=true/project/2264

https://efaktura3.gbitsrv.pl/search,pl?submit=true/project/2264
zaza26
ale produkcja...
widzę, że nocki tragiczne u kilku dzieciaków, u nas też, ale pełnia była, więc to może nie zęby tylko to?...
zaraz będę oglądać top chefa i buszować na allegro, bo czas chyba prezenty zacząć wybierać :/ odkąd dzieci się narobiło w rodzinie to jest to dla nas średnia przyjemność, bo nas najzwyczajniej nie stać, żeby wszystkim coś porządnego kupić
łącznie mamy (nie licząc naszego) siedmioro młodszych i dwie nastolatki... dorośli już dawno sobie prezentów nie robią
"cieszę" się, że nie tylko ja jestem jako mama na drugim planie, bo myślałam, że tylko mnie t spotkało, bo wśród znajomych nie ma takiego przypadku i wszyscy się dziwią, że S woli tatę i może stąd to moje poczucie bycia złą matką...
w 11 tygodniu, a w poniedziałek 25.11 będzie ostatni dzień w pracy

Muńka super, że nie ma już gorączki
aronia ale agentka z ciebie -mąż w delegacje jechał, a ty mu dzieciaka wtryniłaś?
a jednka poczucie humor dopisuje mimo, że pogoda do bani i dzieci dokazują 

S w zimówkach chodzi od niedzieli, bo trzewiki miał już nieziemsko pozdzierane, a raczej nam się nie opłacało kupować kolejnych, bo on taką niewymiarową stópkę ma (21,5 rozm), więc jakbym 22 kupiła to na wiosnę byłyby za małe, a 23 stanowczo za duże
rękawiczki natomiast S nosi od jakiegoś czasu, ale on ma wiecznie zimne dłonie, a na dworze wręcz lodowate
alijenka zagłosowanie, a głosować codziennie można?
widzę, że nocki tragiczne u kilku dzieciaków, u nas też, ale pełnia była, więc to może nie zęby tylko to?...
zaraz będę oglądać top chefa i buszować na allegro, bo czas chyba prezenty zacząć wybierać :/ odkąd dzieci się narobiło w rodzinie to jest to dla nas średnia przyjemność, bo nas najzwyczajniej nie stać, żeby wszystkim coś porządnego kupić
"cieszę" się, że nie tylko ja jestem jako mama na drugim planie, bo myślałam, że tylko mnie t spotkało, bo wśród znajomych nie ma takiego przypadku i wszyscy się dziwią, że S woli tatę i może stąd to moje poczucie bycia złą matką...
najwyraźniej takZaza a ta koleżanka w ciąży jest? Coś mnie ominęło?
dokładnie jak u nas! jak tłumaczenie, że tata musial iśc do pracy itp. nie pomogą to jest taka histeria, że go nawet dotknąć nie mogą czasemTakie histerie w lozku tez mamy jak np m pojedzie na delegacje, ale jak krzyczy tata tata to mu mowie ze pojechal brum brum i bedzie jutro, a jak jest histeria to po prostu klade sie i czekam az sie uspokoi bo jak probuje go pocieszyc to jest jeszcze gorzej...
Muńka super, że nie ma już gorączki
aronia ale agentka z ciebie -mąż w delegacje jechał, a ty mu dzieciaka wtryniłaś?

hahahai jak Greenpeace nie weźmie mnie za orkę w basenie (mam czarny strój, a skórę białą jak ściana) i nie wywiozą mnie do oceanu, to zajrzę i pochwalę się, że żyję i czy mi się podobało.

ale akcja z tym cieniem!!! S próbował kiedyś mój cień zadeptać, ale szybko mu przeszło, a Antoś to dał czaduChyba Wam jeszcze nie pisałam, ze wczoraj prawie posikałam się, ze śmiechu przez mojego synalka
Jestem z nim na spacerku wieczornym więc ciemno już i nagle A widzi swój cień i w krzyk więc wołam choć do mamy, a ten pacha rękami by go odgonić i idzie do tyłu, a cień oczywiście za nimchciał go ominąć, a ten go prześladował
a matka wredna zamiast ratować synka to stała i nie mogła się ruszyć, bo by miała mokre spodnie.
I mam pytanko, czy Wasze dzieciaki chodzą już w zimowych butach?? U nas jest około 7-8stopni i chodzimy w trzewikach, a mam wrażenie, ze wszędzie widzę dzieci już w zimowych. No i czy ja jestem tylko wyrodna matka, ze moje dziecko jeszcze nie dostało rękawiczek??

S w zimówkach chodzi od niedzieli, bo trzewiki miał już nieziemsko pozdzierane, a raczej nam się nie opłacało kupować kolejnych, bo on taką niewymiarową stópkę ma (21,5 rozm), więc jakbym 22 kupiła to na wiosnę byłyby za małe, a 23 stanowczo za duże
rękawiczki natomiast S nosi od jakiegoś czasu, ale on ma wiecznie zimne dłonie, a na dworze wręcz lodowate
alijenka zagłosowanie, a głosować codziennie można?
Sylka.
alijenka gotowe :-)
reklama
alijenka
Mamcia Nataszki :))
Głosować można kilkanaście razy pod rząd :-):-):-)
katrina ale bym poszła na saunę :-):-):-) zazdraszczam:-):-):-)
mlodak moja tez miała ostatnio jakąś taką czerwoną kropkę na ustach i też myślałam że to opryszczka ale raczej się czymś walnęła prędzej niż jej opryszczka wyskoczyła
Ale ten Twój Sz śpi kurde też bym tak chciała

Aga hahahhaa się uśmiałam z A i jego cienia ale moja ma to samo ale w drugą stronę strasznie jej się jej cień podoba :-):-)
mojej już założyłam zimowe buty ale nie śniegowce po prostu lekko ocieplane no i od 4 dni nosi rękawiczki znaczy wczoraj ich nie miała bo było 11 stopni
Kasienka wiem co to czuć taką złość na dziecko oj wiem !!!!
a ja za cytologię płacę 15-20 zł hmmmm wole robić ją częściej i zapłacić
Iwon u nas z szaleństwem na punkcie tatusia jest rożnie także nie tylko Twoje dziecko takie jest, oczywiście moja uwielbia jak jest tatuś w domu ale jak wychodzi to czasami robi akcje a czasami w ogóle nie zauważy
Sylka witaj ponownie

katrina ja właśnie też dlatego małej zakładam już cieplejsze buty bo tak jej kiedyś zmarzły nogi że lodowate miała
MsMickey mój K znowu małą umuzykalnia cymbałki, organki i takie tam ale też oglądają teledyski na yt i rysują także potrafią się bawić ze sobą no cóż faceci zawsze będą dzieciakami

asik u nas to bym mogła zapomnieć o mechaniku na cito !!!!!!
zaza ja nigdy nie mam pomysłów jeżeli chodzi o prezenty masakra :-
-
-(
katrina ale bym poszła na saunę :-):-):-) zazdraszczam:-):-):-)
mlodak moja tez miała ostatnio jakąś taką czerwoną kropkę na ustach i też myślałam że to opryszczka ale raczej się czymś walnęła prędzej niż jej opryszczka wyskoczyła
Ale ten Twój Sz śpi kurde też bym tak chciała

Aga hahahhaa się uśmiałam z A i jego cienia ale moja ma to samo ale w drugą stronę strasznie jej się jej cień podoba :-):-)
mojej już założyłam zimowe buty ale nie śniegowce po prostu lekko ocieplane no i od 4 dni nosi rękawiczki znaczy wczoraj ich nie miała bo było 11 stopni
Kasienka wiem co to czuć taką złość na dziecko oj wiem !!!!
a ja za cytologię płacę 15-20 zł hmmmm wole robić ją częściej i zapłacić
Iwon u nas z szaleństwem na punkcie tatusia jest rożnie także nie tylko Twoje dziecko takie jest, oczywiście moja uwielbia jak jest tatuś w domu ale jak wychodzi to czasami robi akcje a czasami w ogóle nie zauważy
Sylka witaj ponownie

katrina ja właśnie też dlatego małej zakładam już cieplejsze buty bo tak jej kiedyś zmarzły nogi że lodowate miała
MsMickey mój K znowu małą umuzykalnia cymbałki, organki i takie tam ale też oglądają teledyski na yt i rysują także potrafią się bawić ze sobą no cóż faceci zawsze będą dzieciakami

asik u nas to bym mogła zapomnieć o mechaniku na cito !!!!!!
zaza ja nigdy nie mam pomysłów jeżeli chodzi o prezenty masakra :-