reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Hej ja na szybko - MsMickey - ja wciagnelam piernik PRZED 23 ;) I U MNIE TO GLUPOTA więc ty zwal na zachcianke.

A i zaczynam się twardo odchudzanie - termin - 24 maj powód - wesele kuzyna ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie po świetach :)

Nie wiem jak znalazłyście czas aby tu pisać :shocked2:
My w prawdzie święta w rozjazdach, ale swoje upiec i ugotować musiałam.
Dzieciaki dostały tyle prezentów,że musimy zrobić porzadek ze starymi zabawkami.

Pola - jak sie dziś czujecie???? Wojtusiowi goraczka spadła????

Zaległe życzenia dla 1,5-roczniaków.
Wszytskiego najlepszego słodziaki.

andzia - a ja nie wiem dlaczego tu sa takie pustki ;-)M. w domu, nic do roboty, mozna zajrzec na bb :-p

Wy sie tu wszystkie obzeracie a u nas swieta dietetyczne :sorry2:Nie bylo to planowane ale tak wyszlo. W Wigilie po raz pierwszy w zyciu mialam autentyczny post. Schedozylam (nie pytajcie jak, nie wiem) bigos, bylam glodna i... zapchalam sie samymi ziemniakami (m bigos przelknal) :zawstydzona/y:W pierwszy i drugi dzien swiat juz lepiej, bo upieklismy bazanta. Ptaszek dosc ekskluzywny (jedlismy pierwszy raz, kupiony w promocji w markecie, wiec niedrogi ale na szczescie nie chodowlany ale dziki, ustrzelony gdzies w... Szkocji :eek:) ale wiadomo - tez dietetyczny, bo nie dosc, ze drob to jeszcze dziczyzna :-D Fakt, ze smaczny - cos jakby kurczak z posmakiem dzika, mniam :tak:Salatek duzo. Slodyczy prawie nie bylo. Do tego sporo ruchu na swiezym powietrzu przy pieknej pogodzie, wyglupy z dzieciem i psa, zero telewizora, troche komputera i w sumie wychodzi na to, ze zdrowiej spedzilismy te swieta jak dzien powszedni :-)

Ostatnia edycja:
My zaliczyliśmy już spacerek :) teraz A spi, a ja myślę czy dołączyć do niego, bo jestem mega niewyspana :eek:nie dość, ze dziecku się coś przestawiło i usnął o 22:30 to od 5tej się kręcił :/

Aronia w sumie te dwa dni świąt, a ludzie wariują :) ja pamiętam jak rodzinka do mnie przyjechała na wielkanoc do de i spędziliśmy większość dnia w parku grając w bule do dziś wspominają jak było fajnie :)

Andzia pochwal się co Ty dostałaś? :D

Aga- nie ma sie czym chwalic;-) - Zestaw do aromaterapii. A Ty???

Tak sobie pomysłalam,ze chyba fajnie byłoby spędzić świeta tylko we 4. Tak na luzie, na spacerach , a nie przy stole i w samochodzie. Tyle że u nas to mało realne, bo rodzina za blisko. ( aj - babie nigdy nie dogodzi :-p)

edek- a i zapomniała,ze kaskę zgarnełam ze zdrapek i lotto ( trójeczkę trafiłam).
Mieliśmy robic prezenty tylko dla dzieci, bo za duza ilosc dorosłych do obdarowywania ( 18), ale oczywiście byli tacy co sie wyłamali. Mama - kupiła po upomniku ( nam zestaw), ja postanowiłam zapracować na premie Aylin i kupiłąm po 2 zdrapki, a moja siostra po kuponie lotto. Oczywiscie ja obłowiłam sie najbardziej.:-D

Ostatnia edycja:
Ale tutaj cisza :szok: Jak nie nasze forum :-D

Andzia dzięki, maz dzisiaj rano był z Wojtkiem u lekarza i mocne przeziębienie. Płuca, oskrzela i gardło na szczescie czyste :tak: W dzien juz było w miarę ok, bawił sie ale gorączka tez wracała, trochę marudził. Teraz śpi od 19 i nie kaszle wiec myśle, ze bedzie coraz lepiej.
a mnie dusi jak nie wiem, mam dość.

Aronia u mnie też były prezenty tylko dla dzieci, ale mimo wszystko dostałam szczoteczkę elektryczną i książkę :)

Pola dobrze, ze z Wojtkiem lepiej.

Szok takie pustki :szok:

reklama
Do góry