reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Muńka u nas w kauflandzie jest ... a szukalas w rosmanie ?

Kasiek idz z tym spaniem ...

Andzia beda beda zdrowe :)

Aronia tak z cycem jak i z mm ma sie wybor :p mozna karmic do 3 lat a mozna do roczku :) ja daje mm na noc do kaszki a w dzien podaje wszystko na zwyklym mleku ... a to ze mleka brakuje tzn ze duzo idzie bo dobre jest :p i niekoniecznie z tego powodu nalezy rezygnowac :)

Josie
ten kosz mojrzeszowy to wydaje mi sie ze nie wiecej na 3-4 miechy kiedy dziec zaczyna probowac sie obracac ... a teraz moze nie chce ogladac krowek Jas bo co to za krowy na obrazku :p

Aga nie ma to jak swojskie klimaty :D

mlody dzisiaj wstal przed 6 .... a ja wstalam lewa noga ... taka zla jestem ze raaaany ... chyba se meliske musze wypic ... bo sie mezowi oberwalo choc nic nie zrobil

Ostatnia edycja:
reklama
josie co to kosz mojzesza?:)

muńka w Rossmannie wielkie braki hipp, nawet w Carrefourze i Auchan tylko 1 i 2. Za to w Superpharmie nadmiar 4:)

aga skoro energia roznosi to znak, że zdrów mój zięciunio! Udanego wyjazdu!

aronia nie każde dziecko może pić krowie - zwłaszcza po skazie białkowej:)

kasieńka dziś dla odmiany pobudka o 7.30!

alijenka
dzięki wielkie za info!

Ja młodej daje krowie na wieczór ale w nocy za dużo zachodu z podgrzewaniem a hipp na wodzie w temp pokojowej się super miesza. U nas w rossmanie brakuje. Ale w lidlu pełen wybór. Po 36,99

aylin mam pytanie od sąsiadki:D ja swojej krowiego nie mogę więc nie potrafię jej odpowiedzieć. a więc dajesz małej na noc krowie do picia czy zagęszczasz je kleikiem lub kaszkę na nim?

bronicie mm jak niepodleglosci :-pA kupujcie ile chcecie. Dla mnie jest paskudne w smaku :rofl2:

Aylin
- wydaje mi sie, ze dzieci w wieku naszych nie musza juz miec mleka w odpowiedniej temperaturze. Tak jak pija czasem cieple herbatki czy chlodne soczki tak i mleko moze byc raz cieplejsze raz zimniejsze ;-)

a czy nie najwyzsza pora przejsc na zwykle mleko? Moze to znak ;-)

moja pije i zwykłe i hippa, ale więcej hippa, choć i tak samego mleka nie daję jej aż tak dużo, bo w kaszkach też ma. Poza tym nie uważam, żeby mleko krowie było dla człowieka jakoś szczególnie wartościowe.

Uwielbiam pisac z tel gdzie nie mozna edytowac:-(

to jaki Ty masz telefon/wersje BB. Zawsze chyba można było edytować...

Muńka u nas w kauflandzie jest ... a szukalas w rosmanie ?

szukałm głównie tam, byłam już chyba w pięciu i lipa. Nie było też w Tesco i Realu :sorry:

szukałm głównie tam, byłam już chyba w pięciu i lipa. Nie było też w Tesco i Realu :sorry2:

josie - ja też już poszalałam na wyprzedażach. Są naprawdę wielkie różnice w cenach. Płaszcz męża, który kupiliśmy przed świętami jest już tańszy o 60zł :-) Dziś wyszłam na rozmowę o pracę (w centrum) i wróciłam z dwiema parami spodni :-D

aylin mam pytanie od sąsiadki:D ja swojej krowiego nie mogę więc nie potrafię jej odpowiedzieć. a więc dajesz małej na noc krowie do picia czy zagęszczasz je kleikiem lub kaszkę na nim?

zależy - jak zje porządną kolacje to daje czyste. A jak wydziwia to na 120 ml daje 1,5 miarki kaszy bo moja nie tknie zbyt gęstego

bronicie mm jak niepodleglosci :-pA kupujcie ile chcecie. Dla mnie jest paskudne w smaku :rofl2:

Aylin
- wydaje mi sie, ze dzieci w wieku naszych nie musza juz miec mleka w odpowiedniej temperaturze. Tak jak pija czasem cieple herbatki czy chlodne soczki tak i mleko moze byc raz cieplejsze raz zimniejsze ;-)

aronia moja nie tknie niczego ciepłego - ale mleka bezpośrednio z lodówki w temperaturze 4 stopni też jej nie podam. podgrzewam aby było w temp pokojowej a nie idealnie 37 stopni

m

szukałm głównie tam, byłam już chyba w pięciu i lipa. Nie było też w Tesco i Realu :sorry2:

lidl :)

Ja póki co daję zwykłe mleko kozie tj. je na nich tylko budynie i pije z nim inkę, bo samego nie tknie. A kaszkę rano i wieczorem robię na mm hipp.

Zachęcacie tymi wyprzedażami, że chyba i ja się jutro wybiorę:D

Tak w ogóle to Pole zawsze podmywałam hipp, ale ostatnio płakała, że ją piecze. Myślałam, że jakaś infekcja a okazało się, że nie i lekarka zabroniła mi używać jakichkolwiek płynów do mycia - zaleciła podmywać tylko wodą z szarym mydłem lub innym mydłem dla dzieci.

ja nie daje krowiego wcale bo sama mam traume z dziecinstwa jak dostawalam u babci albo w przedszkolu a pozniej mnie skrecalo. mam nietolerancje laktozy

franacuski piesek znow nic nie je :confused2: dzis zjadl troche jogurtu z platkami (tak pol filizanki) pozniej sucha kajzerke mala, o 13 180 mleka i od tej pory nic. do obiadu nawet buzi nie otworzyl.... wczoraj tez ani kanapek ani obiadu... ja zwariuje z nim:no::no::no::no:

reklama
Jakoś ciężko mi się zabrać do naskrobania czegoś... nie zorganizowana jestem przez to że K. w domu i bardzo się rozleniwiłam bo w wielu rzeczach mnie wyręcza:-D

czekam aż mi ciasto wyrośnie na pizze
Muńka jak po rozmowie o pracę?

Iwon Julek musi śmiesznie wyglądać :-D Damian sam sobie grozi paluszkiem jak robi coś czego mu nie wolno:-D

Kasienka zapalenie spojówek już minęło?

Andzia zdrówka dla chłopców

Josie ja kosza mojrzesza nie używałam

Do góry