reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

Rysica ja tez już pare razy przylapalam Szymka jak chciał zwiać z łóżeczka górą. Z tego tez powodu powoli zaczynamy myślec o zmianie łóżka. Z tym, ze u nas to nie takie proste bo Szymon lata po łóżeczku przez sen jak opętany. Nawet jak śpi z nami to często znajduje go u nas w nogach. :)
I ja tez już chce wiosnę.

reklama
Dlaczego jak mnie nie ma to Wy tyle produkujecie :-:)-:)-:)-:)-(

Ja dziś padam dosłownie nie dość że pół dnia bez telefonu bo naprawiali nam nadajnik w mieście i mój K mało zawału nie dostał bo nie mógł się do mnie dodzwonić a w trasie jest to jeszcze mała mi dała dziś popalić od południa. W ogóle wstała o 6 rano i niedawno ją położyłam spać, a najlepsze było dziś to jak ja poszłam myć gary do kuchni i słyszę jak mała się drze mamo mamo patrz i tak w kółko powtarza, a ja w końcu chciałam umyć do końca te gary bo ciągle coś mi przerywało ale mówię nie idę zobaczyć co ona tam zrobiła, a ta sobie wzięła swoje plastikowe krzesełko podstawiła pod okno i stoi na parapecie i sie zaciesza !!!!!!!!!!!! Normalnie nie wiedziałam co mam zrobić, jakie te dzieci mają pomysły !!!!!!!!!!!!!!!!!

Rysica aby Monisi się dobrze spało, a czemu to ona przechodziła przez barierkę z tego co pamiętam to macie łóżeczko turystyczne takie jak my i u nas po prostu jest ono otwarte, mała nawet nie próbuje przechodzić przez barierkę

asik daj znać co z Oliwką

Alijenka, idea turystycznego łóżeczka traci sens, jak i tak może z niego wyjść ;P miała w pokoju wersalkę, ale z niej by spadała, więc zamiana kanap z Szymkiem, na jego sofkę, z 3 stron ograniczoną. Ma mały pokój, więc nie chciałam, żeby miała 2 łóżeczka bo po co mają miejsce zawalać... WP_20140212_011.jpgWP_20140212_014.jpgWP_20140212_028.jpg

Załączniki

• WP_20140212_011.jpg
    WP_20140212_011.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 59
  • WP_20140212_014.jpg
    WP_20140212_014.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 60
  • WP_20140212_028.jpg
    WP_20140212_028.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 59
no tak ale by mogła wyjść a nie wypaść :-)tak samo z łóżka wyjdzie, ja na razie się boję mojej zmienić łóżeczko bo moja to znowu wstaję w łóżeczku i boję się że z łóżka mi wypadnie bo się zapomni

Tak, wysypkę ma tylko na nogach. Chociaż na buzi ma pare takich bladych krostek. Niewiem czy czasami dzisiaj nie pojadę z nią na pogotowie bo coraz większe plamy jej wychodzą i tak jakby jej trochę noga spuchła

Komunikacją nie jechała. Byliśmy u sąsiadów ale to wszyscy

Alijenka moj sie raz zapomnial od kiedy sciagnelismy przod lozeczka i zamontowalismy taka niska barierke z ikea, ale teraz juz wie ze schodzi sie pupka:) no i na poczatku kladlam mu grubo pierzyne pod lozeczkiem jakby mial wypasc przez sen. Wypadl 2 razy. Teraz juz nie wypada

Sorry za dubel ale z tel.

Asik najgorsze jak nie wiadomo co dolega:/ mam nadzieje ze to nic zlego. No i rzeczywiscie moze lepiej jedzcie na to pogotowie

Aylin kupilam skarpetki podkladki do krojenia, odkurzaczke do auta bo juz pare razy sie zlapalam ze nie mam czym powycierac deski rozdzielczej a w sloncu widac tone kurzu i mam nadzieje ze sie nie obrazisz- ten sweterek co ty :)

no cos ty hehe. Ja nie z tych - ja z zespołu piesni i tanca gdzie 12 bab w takich samych ciuchach chodziło wiec kompletnie mi nie przeszkadza ze ktos ma cos takiego samego :)

my mamy odkurzacz taki ręczny - i nim zarówno okruszki w kuchni jak i autko odkurzamy

Rysica moja by w pierwszej godzinie spadla z takiego lozka. Wędruje pi calym podczas snu. My pewnie sam materac jej damy a jak przestanie wędrować to stelaż pod niego kupimy

Ostatnia edycja:
reklama
Asik daj znać jak Oliwka.

Kasiek, a też lubi cytryne :) w ogóle decyzja o zakończeniu uu została podjęta w jednej sekundzie :) w poniedziałek rano Antek nie chciał mnie z łóżka wypuścić więc mówię o nie koniec tego :D poszłam do kuchni i myślę co tu zrobić :confused:cytrynę lubi pieprzem bałam się, ze się zakrztusi i nagle wpadł mi w oko ocet :nerd:wzięłam dosłownie kropelkę i posmarowałam brodawki i wróciłam do niego do łóżka. :baffled::baffled: On ledwo spróbował i było bleee :D wieczorem nie chciał tylko się tulił :) wczoraj mu się przypomniało i zaczął mnie szarpać, ze chce cyca więc powtórzyłam z octem:baffled: dziś wieczorem tulił, ale nie wołał :) Śmiesznie, bo dziś do listonosza, pani w tramwaju i paru innych osób mówił "cycy blee " i machał rączką- całe szczęście, ze nikt go do końca nie zrozumiał :)

Przez Was i Wsze zakupy kupiłam marynarkę Antkowi, ale nie wiem czy to dobry zakup hmm szukam jakiegoś fajnego pomysłu jak go ubrać na wesele we wrześniu.

Alijenka no to Nataszka pomysłowa :)

Do góry