reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

Asik - biedna ta twoja Oliwka.

kasiek a ja od 3 dni nie byłam nawet w sklepie :-:)-:)-(, także u nas bez prezentów
a kiedy się spotykamy ?????????????

a wiecie co budujemy garaż drewniany i po prostu już mam dość nie wiem czy w 14 tys się zmieścimy z samym garażem a gdzie kostka w koło niego i w nim ehhhhhhhhhhhh normalnie musimy brać kredyt na mojego wujka, a do tego mamy życzliwych sąsiadów i tylko czekam jak nas ktoś podkapuje
nie martw sie - ja chciałam pójść z moim do kina. I co? I L4, soczek malinowy do herbatki, syrop na kaszel oraz rzeczy wzmacniające bo moja pani doktor mówi ze przy wirusowym przeziebieniu nie ma sensu nic wiecej dawać skoro goraczki wysokiej nie mam.

A dlaczego maja was sasiedzi podkablowac?

Alijenka - Ty juz lepiej nie licz :-D:-pgaraz drewniany tyle kosztuje???:shocked2: A sasiedzi moze nie beda sie czepiać.
Włąsnie mi przypomniałąs ze na liscie badan na nastepna wizyte mam 2 pkt 75 ml obciazenie glukoza, na sama mysl robi mi sei nie dobrze.

Jutro jade do sis, nie widziałam ich o d sylwestra, steskniła sie bardzo. Oli prawdopodobnie tak szybko raczkuje ze dogonic go trudno.

W ciazy jestes a ja przegapiłam? Glukoze robiłam po porodzie bo jak alijenka się z nitolerancja cy tez cukrzyca ciązową zmagałam i wyszło wszystko super w normie.

A cena za transport jak na razie chyba najkorzystniejsza jest

reklama
Aylin bo wiesz z zazdrości że się coś robi, wiadomo jacy sąsiedzi są, a my sobie to tak o budujemy bez wiedzy nikogo także w gminie to nie zgłaszaliśmy, w ogóle się okazało że sobie płot zmieniłam bez zgody, teraz kostkę będziemy kłaść bez zgody, mam swoją działkę moją własność a na wszystko muszę mieć zgodę, paranoja !!!!!!!!!!!!! rozumiem budowa domu czy dobudówka do domu ale na takie coś ?????????

Alijenka to cie chyba nie pocieszę. Mój kolega z pracy był ostatnio w urzedzie miasta - wezwanie dostał. wiec sie stawił. I wyliczyli mu nowe podatki od trzech garaży. Ma dokładnie jeden z wiatą z dwóch stron i te wiaty mu jako garaz potraktowali. Mieli zdjęcia satelitarne i na ich podstawie wyliczyli powierzchnie owych garazy.

tak, część środkową ma murowaną ale te poboczne składają sie z dachu i z 2 stron maja drewniane ścianki i całośc policzono mu jako garaż.

asik biedna Oliwka, zdrowka

aylin hahaha nie jestem. cukrzyce mialam z A, nietolerancje z M. krzywa musze zrobic bo przy niedoczynnosci i hashi cukrzyca lubi sie przyplatac, wiec musze kontrolowa

kurde nic mi się z piersiami nie robi, aż się dziwię:dry: hmmm, żeby to mleko gdzieś wewnątrz nie zbierało się czy coś...

asik zdrówka dla Oliwki i żeby jak najszybciej wyszła ze szpitala!

alijenka my właściwie chcemy tylko drewnianą wiatę na dwa auta a z tyłu miejsce na gilla i ewentualnie jakaś szopka na kosiarkę itp. Więc na szczęście odchodzą mi koszty bram itd. No i macie rację, że lepiej więcej zapłacić, a porządne i na lata!

aga
jak tam, przeżyłaś z 8mies. i Antosiem?:)

a P spała w dzień 3 godz...chyba odreagowuje brak UU, ale dziś ani razu nie zawołała!

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiek na pocieszenie

Załączniki

• WP_20140214_18_56_16_Pro.jpg
    WP_20140214_18_56_16_Pro.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 60
Do góry