reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2012

reklama
a ja dziś robię polędwiczkę ciekawe co mi z tego wyjdzie i czy będzie jadalne :szok::eek::happy:

upssss zamiast zrobić edytuj to nowy post :-D, może i mnie w końcu uda się załapać na karnego :laugh2:

a moja mała kazała sobie dać jogurtu naturalnego greckiego i wcina, aż jej się uszy trzęsą, słyszę jak ciągle mniam mniam ale dobe, niunia je erek :-D

Ostatnia edycja:
My po 2,5godz. spaceru w lasku w czym prawie 2 godziny Polucha dreptała na nogach:D Normalnie będzie mieć zakwasy:p I tak ciepło i bezwietrznie, że czapka leżała pod wózkiem:)

papitkaa
zdrówka!

alijenka co racja to racja, też się bałam o Polę, bo w basenie kulek niektóre dzieci tak cherlały, że masakra! Moja zaś ma szał na farby, rano 1,5godz. malowała

muńka fajowo tak rodzinnie:)

andzia my teraz w adidasach, ale mamy jeszcze tylko półbuty na chłody, bo z zimowych też mi wyrosła!! Oby nie było zbyt dużych mrozów!

Laski aylin pizza, aga rogaliki...wow! To i mnie zmobilizowałyście i idę piec murzynka z bananem:)

Laski - mam zamrozone czarne porzeczki. Młoda nie chce ich jeść w tej postaci (tj cale - inne owoce wcina) dajcie jakis przepis na ich utylizacje :)

Alijenka a ile je dusisz??

Josie to daj znac jak na kulkach jesli pojdziesz. Tez myslalam o sali zabaw, bo z pogoda ostatnio kiepsko, a mlody jest hiperaktywny i uwielbia wspinaczki, skoki itp. A poza tym to obejrzalam wlasnie ostatni odcinek drugiej serii House of cards - suuuper serial. Tylko co ja bidna teraz bede ogladac.

Kasiek ale czad z tym kinder party - ja tez chce. A co do kar to M moze zmienic zdanie jak (o ile w ogole ;) ) Pola pokaze mu prawdziwy bunt + wrzask i histeria. Ale przy Waszym aniolku to malo prawdopodobne :)

Hatszept ja mam cosatto (jak Josie) i fajnie sie prowadzi, ale to parasolka wiec np na spacery po lesie sie nie nadaje. Sama gdybym miala wiecej kasy kupilabym Mclarena na jak najwiekszych dostepnych kolkach ;)

Aylin tos sie wybawila. I o ktorej mloda wstala w koncu?

MsMickey ja tez wczoraj ogladalam Przyjaciol, ale jakis masakrycznie stary odcinek - lubie wracac do tego serialu.

Alijenka ja mojemu robie tory przeszkod, bo on bardzo ruchliwy ;) Dmuchany materac opieram o kanape i sie wspina, tunele z pudelek po pampkach, ewentualnie pociag z pudelek (siedzi w jednym, a ja go ciagne jak konik pociagowy po panelach :confused2:)

Aga mmmm buuuuleczki.Slinka mi cieknie - milego popoludnia zycze.

Munka zazdroszcze spotkania i grania :) U mnie nigdy nie bylo takich posiadowek nad grami - raczej kazdy sobie.

Papitka zdrowka

Andzia moj cala zime przechodzil w kaloszach i dalej w nich smiga. No ale u nas jednak troche cieplej i bardziej mokro.

Piekna pogoda od rana, zaliczylismy dluuugi spacer nad morzem. Dziec zaserwowal nowe slowko z rana :-) Wszedl na polke pod lawa i mowi "ułaś" i sie cieszy. Powtorzyl kilka razy i dopiero skumalam, ze chodzi o złaź :-DZawsze mu tak mowie jak wejdzie tam gdzie nie powinien:-D

Oliwia od samego rana ma świetny humor, apetyt dopisuje:tak: jedyne co złe to zaczyna biegać a ruch jest nie wskazany

Aga jak Antek się czuje, lepiej?

Muńka a no wylądowaliśmy w szpitalu na te plamy na nogach i już ponad tydzień się tu kisimy. Co do choroby to mi powiedzieli, że jest to plamica Schonleina Henocha i tyle się dowiedziałam. Dopiero w internecie wyczytałam, że to zapalenie drobnych naczyn krwionośnych

Pola fajnie, że pobyt w PL udany

Kasiek super, że takie atrakcie były na tej kinder Niespodziance.

MsMickey kciuki za sn

Papitka zdrówka dla Ciebie

Niespodzianka - o 9. Ale jednak za duzo wrażeń było dla niej bo calą noc mi się budziła i mnie szukała. W końcu wziełam do łózka ale tu znów problem bo nie mogła mnie trzymać za szyje cały czas. Wiec czekam z nadziją na drzemkę.

Przepraszam - nie czytam dalej ide obiad konczyć i pranie wieszać bo inaczej prasowanie mnie czeka.

Alijenka - przestań juz dusić te polędwiczki

Aylin dusiłam 20 min najpierw obsmażyłam na wysokiej temp i wrzuciłam do gara, ale zostawiłam na gazie i już są miękkie no ale będą smakowały jak schabowe a nie jak polędwiczka :-D:-D:-D:-D

asik ucałuj Oliwkę od cioć :-)

Niespodzianka ja mam tak małe mieszkanie, że przeszkód nie muszę robić bo wszystko co w nim stoi jest samo w sobie przeszkodą. Ale jednak na dworze i szybciej czas leci i mała się wybiega, a w domu ciągle uwieszona na mnie i wszystko z nią muszę robić. No i gratki za nowe słowo :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kurcze ktoras chyba kiedys pisala onkatarze zlobkowym, strasznie dziwne to bo ogolnie oprocz kataru nic nie ma no i dzis duzo lepiej prawie mu nie leci. Zadnego kaszlu goraczki.... Pewnie pojdzie do zlobka i na nowo to bedziemy przerabiac ehhhh

Niespodzianka to go slowka nauczylas :D :D
Na kulkach bylismy mlody zachwycony, kladl sie rzucal te pilki, zbieral i wrzucal do basenu i tak w kolko:) i troszke na zjezdzalni i na autkach pojezdzil. Ale ogolnie to dla wiekszych dzieci byl ten caly 'park'

ImageUploadedByForum BabyBoom1393076402.555400.jpg

Andzia ja kupilam wyzsze trampki skorzane z zapasem 1 nr(23 a nosi 22 teraz) i jak jest cieplo to wlasnie w nich chodzi, sa takie nabite z przodu na jezyku ze noga mu nie lata

Takie niskie tez mu kupilam na wyprzedazy rozmiar 24 ale to juz na lato

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1393076402.555400.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1393076402.555400.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 50
Do góry